madcat1981 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Trzeba mi też było oponkę na brzuchu rozmazać :p A tak na serio :) Jeszcze raz dzięĸuję za spotkanko i miziam stadko. Psiaki Anetki są suuuuuuuuuper :loveu: - co widać przecież :) Quote
anetek100 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Anetka wyrwałam pompony z Twoich kapci;) i się nimi pobawię;) Quote
madcat1981 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 I bardzo, bardzo proszę mi zdjątko z Magenką na maila przesłać:modla: :) nonie......właśnie obejrzałam zdjecia Wegi :diabloti: rewelacja :):mdleje: Quote
anetek100 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 jakie oponki kochane...fajne z Was laski i świetne koleżanki:):):)kolejne fotki juz wstawiam a zdjęcie zaraz na maila wyslę Quote
magenka1 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja też chcę zdjęcia, Kasiu może mi potem przesłać :) a Vega z tymi pomponami fajnie wyszła :) Quote
anetek100 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ryszard zgrabną mam nogę????? wiesz niespecjalnie;)hehehehe a buzi mi dasz?? nie dasz???? to nie:( Quote
madcat1981 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ryszard powolutku się "rozkręca" :cool3: Anetko, i pozdrowienia dla Twej Mamy. Zapomniałam zapytać o szydełkowe osłonki, które kiedyś mi pokazywałaś, bo akurat mam nowego kwiatka... ale nic to , nie ucieknie ;) Quote
Magdalena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ale piękna historyjka widać, szczęśliwe psiaki... Quote
anetek100 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkim moim znajomym oraz nieznajomym ;) Dogomaniakom życzę wraz z Mamą i futrzako-pióro-łuskowaczkami samych radosnych, ciepłych i serdecznych Świąt Wielkanocnych, aby atmosfera wiosenności trwała cały rok, a wszelkie zwierzęce smutki zlał Dyngusowy kubeł wody przynosząc wspaniałe domki dla wszystkich potrzebujących zwierzaczków![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a teraz trochę nowych fotek:)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mój chłopak z Wegusławą;D[/FONT] rzucisz kamyczka??? rzuc, rzuc:) pędzę się zasapałam Ty kop a ja popatrzę Quote
anetek100 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Nikodem z maleńkim kamyczkiem:) ale jestem zawzięty;) Quote
anetek100 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 trochę w domku:) Wega i jej boski uśmieszek;)strach się bac tu trochę mnie;) Quote
anetek100 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 panna młoda Anetek umyć Ci podłogę?? a teraz Ryszard:):):):)cóż o nim powiedzieć...Rysio to niby niesłyszący, mało widzący i powolniutki niejadek....hehehe pozory mylą i to bardzo:):):):)do kuchni idzie pierwszy - reszta za nim wręćz wodzu prowadź, widząc nas piszczy, biegnie wręćz galopem,wcina juz prawie wszystko,usłysz każy szelest, machanie ręką, w ogóle mam wrażenie że widzi i słyszy więcej niz nam się wydaje:):):)filmik zaraz wstawię, jak to "biedny Rysio" jest powolnym seniorem;Dhehehe jest świetny:)potrafi non stop chodzić po pokoju bez zatrzymywania, odpoczynky, tak chodzi i chodzi sobie :)uśmiechając się do nas...Ryszard ma w oczku niewielka narośl, ale wygląda to jakby ropka się zebrała i Wega codziennie daje mu buzi w to miejsce iżąc Rysia po pyszczku poliżą się i pójdą dalej w swoją strone:):):)co do narośli wyczułam tez kilka strupków na skórze ale mało no i w okolicach mostka ciutkę większą gulkę:(no ale mam nadzieje, że to nic groźnego a to filmik z Rysiem:) http://tinypic.com/player.php?v=9s3v9j&s=5 http://tinypic.com/player.php?v=2h5n3ar&s=5 Quote
Syla Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witam.Dawaj filmik Anetko.Zdjęcia przebojowe, chłopak fajny, bo kocha psiaki.Pozdrowienia dla sympatycznej mamy. Quote
anetek100 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 ojej coś mi się te filmiki zacinają:(zaraz spbrobuje drugi..jest podobny ale ciutkę dłuższy ok filmiki wstawione w poprzednim moi poscie:) Quote
magenka1 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ryszard szaleje odmłodniał u Ciebie Anetko, reszta też oczywiście jest cudna :) Buziaczki dla wszystkich Quote
madcat1981 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Rewelacja :loveu: Stęskniłam się za wami :) Quote
anetek100 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='madcat1981']Rewelacja :loveu: Stęskniłam się za wami :)my za Kasieńką też:):) i jeszcze kilka różności:) tutaj Gustaw - po lewej z mniejszym kolegą krokusiki z mojego przydomowego mini ogródeczka:) Nikodem w nocy;) :) Quote
anetek100 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 dzisiaj Ryszard miał niewielą przygoę nie wiem czy mu się to spodobało - raczej nie bo komu spodobałoby się spotkanie z....szybą..tak tak Ryszrad rzpędził sę, biegał po kilka razy po pokoju a potem jak dał dyla to zatrzymał sie na balkonie ale na szybie bedaczek..otrząsnął się myślałam, że coś go boli a ten gdzie....popatrzył i ....pobiegł dalej hehehehehe Quote
magenka1 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Anetko Wesołych i Spokojnych Świąt od nas :) Quote
anetek100 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 ooo i piesek ejst najwyraźniej zachwycony zawartością koszyczka:):):)no dzisiaj Wega pobiegła jak to ona do dzieci które kocha i oczywiście jak zawsze szła tylnymi łapkami a przednimi szorowała leżąc hehehe i tym razem bardziej do koszyczka dzieci :):) dziękujemy za życzonka jeszcze raz wszystkim wszystkiego co najlepsze:) Quote
Recommended Posts