Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

patrz jaki ten świat mały a chodzi na pocztę do Siebie na osiedlu bo wyobraź Sobie, że tam pracuje moja siostra już długo :)
Często do nie jej chodze właśnie dzisiaj byłam potem idę do Was do zoologicznego do Samby zaopatrzyć się w kurze łapki a psiniów to jest dużo nawet moja siostra mi opowiada kto z kim przychodzi na poczcie jakie rasy i jakie kundelki :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ten pieske co mowilas 16 letni jak wyglada???moze znam??:):):)a Pani na poczcie tez mnie juz znaja, bo wiele osob ode mnie zamawia z mojego konta na allegro rozne rzeczy, bo jedno konto mam tylko na adopcje psiakow ogloszenia a drugie mojego pawla ale on nie korzysta...takze latam tam co i rusz,czasmi bazarki a tak to ciagle ktos zamawia cos na allegro wiec jestem tam czesto:):):)w Sambie na dole sa wspaniali państwo tam gdzie rybki, cudni ludzie mnie znają juz tez b. dobrze takze jak powiesz ze znasz dziewczyne co wozi karme do schroniska ( juz teraz nie, ale pod tym wzgledem mnie znają)to chyba będa wiedzieli o kim mowa:)super lduzoe zyczliwi kochający, maja yorczke staruszke traktuja jak swoje dziecko.czesto daja upusty ludziom no kochani sa po prostu:)

Posted

wiem o którą Pani ze sklepu Ci chodzi też mi opowiadała o swoim yoreczku, kurczę nie wierzę , że My nieraz chodziłyśmy koło Siebie :) Spytam się mojej Agnieszki czy Cię kojarzy Anetko a wiedz jak myślałam o Tobie to tak mi się zdawało, że Ty tam mieszkasz
A piesek to trochę większy od jamnika szorstkowłosego, jak się wychodzi z piekarni i idzie ku poczcie to Pani szła chodzikiem tam
Mam nadzieje, że teraz mi nie wyśle 5 razy :)

Posted

a dzisiaj mija miesiąc jak Ryszard jest u nas:):):):)już nam bardziejufa, można wziąć pysia w obie ręce pomiziać i nie boi się:)lepiej znosi kąpiele, je tak samo jakjał czyli jak kurczaczek niestety,ale ogólnie wesoły, fajniutki piesio:)

Posted

niestety już robiło się ciemnawo i musiałam wziąć na największy zomm;potem pędem żeby zdążyć jeszcze zobaczyć gdzieś z mostu ale schowało się za gorkę:(a teraz Nikodem specjalnie dla Keciulinki:):)troche pobawiłam się photoshopem,ale niespecjalnie

Posted

Moj NIkooooooooo <3333333 Ahh i ochhh ;D

a teraz nadrobie zaległości :D
Rysio tak fantastycznie skacze na tym pierwszym filmiku że się śmiałam do monitora :D
Nikooo jak zawsze dostojny i elegancki :)
Wegucha to leniuch niesamowity i gryzon mały :D ale jej ogon marzenie ! boski jest :D

Wycałuj ,wymiziaj te pluszaki :D a sesja dla mnei BOMBA ! super i dziekuje :D

Posted

Superaśny ten Rychu.Widziałam na filmiku.Fajny facio.Nie czekaj już Anetko na żadne fatum.Ten psiak jest u Ciebie szczęśliwy.To widać.Zresztą nie ma innej opcji i tyle.Dziewczyno! uwierz w siebie.Jesteś młoda i ładna.Masz swoje psiaki.Czego chcieć więcej.Chyba tylko miłości i to takiej do Ciebie i takiej do Twojej menażerii.Może już taką masz.Tego akurat nie wiem, ale życzę takiej autentycznej i na długo.Pozdrawiamy.

Posted

Superaśny ten Rychu.Widziałam na filmiku.Fajny facio.Nie czekaj już Anetko na żadne fatum.Ten psiak jest u Ciebie szczęśliwy.To widać.Zresztą nie ma innej opcji i tyle.Dziewczyno! uwierz w siebie.Jesteś młoda i ładna.Masz swoje psiaki.Czego chcieć więcej.Chyba tylko miłości i to takiej do Ciebie i takiej do Twojej menażerii.Może już taką masz.Tego akurat nie wiem, ale życzę takiej autentycznej i na długo.Pozdrawiamy.

Posted

dziękujemy:)miłości u nas aż nadto:):):)Ryszard już swobodnie sie u nas porusza, mało je, ale moja Mama jak ja jestem na uczelni stara sie jak może i wychodzi jej:):)psiunio podjada, kanarki podlatują po jabłko wiedza że Mama przyszła:)rybki też czują chyba że papu nadchodzi, no a ja juz jak wracam to mam zdaną relację co kto jadł;)co się działo hehehehe psiaki wesołe a Mama po chorobie odżywa przy nich i ćwiczy przy okazji koordunacje ruchów, itp:):)do mnie juz nawet kanarek nie podlatuje chociaż stoją u mnie w pokoju:):):):)Mama je ciutkę oswoiła i mimoże z nimi gwiżdżę codziennie to jednak Mama stała się już nie tylko moją Mamą:):):)

a co do mnie to ja raczej zawsze byłam nieśmiała, nie wierzyłąm w siebie starałam się nie narzekać i staram się nadal, niestety ale w sumie stety życie ciutke dało mi w kośc i to sobie bardzo cenię, bo mam więcej sił by chociażby pomóc innym a fatum, ehhhh w pewnym momencie czułam że było nade mną zbyt długo, ale teraz mam nadzieję już tylko te jasne dni nadejdą;):)od życia tez staram się niczego nie oczekiwać, żyję z dnia na dzień, i choć nie mam chwil w ktorych mogłąbym poczuc się jeszcze młoda hehehe ( nie ma jak monolog emeryta;) )to trzeba brac życie takim jakie jest, a reszta może z czasem przyjdzie.....wciąż wspominam Adę, którą nawet mam na tapecie w kompie :(:(:(przy dawaniu jedzenia psiakom sczzególnie gotowanego uważam, siedzę z nimi i pilnuję żeby połykały pomalutku...kochałam tego psa strasznie, no ale teraz jest Rysio nasz kochany ktory włąśnieteraz zrobił siku, i się cieszy...fajny z niego facet:loveu::evil_lol:

Posted

dziękuję ale bez przesady Kasień:):):)zapraszam seredcznie do mnie:):):)dzisiaj kupiłam Ryszardowi zapas kociego jedzonka hehehe no kociak nam sie trafil jak nic nawet ociera się jak mruczek o filar na balkonie;)no i o psy i o nas tez

Posted

Hej hej Rysiu masz jeść i nie marudzić ,bo co ja się tu dowiaduje to zamiast misio będzie z Ciebie szkielecik ,nie wolno !

Ale zdjęcia jak zwykle piękne aż szkoda ,że na żywo nie mogę się poprzytulać to tych pluszaczków :))