Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciapuś napisał(a):

Jego życie w momencie przekroczenia drzwi schroniska zmieniło sie w koszmar.
Psiak mimo że przebywa w schronisku już od kilku miesięcy jest bardzo zagubiony i zalękniony.Z przekręconą główką nasłuchuje co się wokół niego dzieje,Z przerażeniem stara sie zorientować czy coś mu nie grozi.

O nie!!! :(
Biedaczku!!
Może dt się znajdzie?? :( Musi!

Ja mam takiego ślepaczka w domu i do naszego przytuliska też taki ostatnio trafił:(
Każdy piesek w schronie to tragedia, ale ślepaczek to potrójna!:placz:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam zaproszenie na wątek kilku osobom. Czasem mają kasę a zawsze dobre pomysły.
Fakt, że na zdjęciu nie wygląda na wysokiego jak bokser.
Jeśli będzie mowa o kasie, to 10 zł. mogę co m-c dorzucic.

Posted

ale Łatuś chyba troszkę widzi :crazyeye:
oby naszemu Slepusiowi udało się też znaleźć dobry hotelik i troskliwą opiekę albo jeszcze lepiej stały troskliwy domek
Rozmarzyłam się :-(

Posted

Poznałem Ślepaczka wczoraj.Idąc do znanego mi z innego wątku Stefana minąłem około 30 psiaków.Jego minąć się nie dało.Tragedia tego zwierzaka jest wypisana na jego mordce .Ciemność ,strach i około metra swobody ,to cała jego egzystencja(trudno to nawet nazwać egzystencją),a jednocześnie jest bardzo delikatny i nieśmiały.Jedzenie z ręki brał bardzo delikatnie i choć było widać,że smakuje to dopominanie się o więcej to było tylko błagalne "patrzenie".
Jego ułomność nie jest wielką przeszkodą.Miałem podobnego sznupa - niewidomego Szamana,który po pierwszych dniach,tak się zaaklimatyzował w domku,że chadzał sam na półgodzinne wycieczki "na własną łapę".Ogłaszać nie umiem,ale finansowo,czy transportowo pomogę.Cioteczki-ogłaszajcie-za wyróżnienie,czy inne tego typu sprawy zapłacę.

Posted

monika55 napisał(a):
Trzeba szukac DT platnego, hotelu, cokolwiek.Piesku, jest nadzieja.

Myślę że DT czy hotelik to by się znalazł ,bardziej martwię się o fundusze:placz::placz:

Posted

ciapuś napisał(a):
Myślę że DT czy hotelik to by się znalazł ,bardziej martwię się o fundusze:placz::placz:

Ciapuś! Przypadek jest pilny:(
Trzeba być dobrej myśli.
Ja myślę, że fundusze się znajdą!

Posted

nika28 napisał(a):
Może znacie jakiś dobry hotelik gdzieś blisko Łodzi ?
Boże, trzeba mu jak najszybciej pomóc :-(

A czemu blisko Łodzi.W Lednicy k Krakowa jest dobry hotelik (15 zł za dobę).Tam miałby na pewno wiele odwiedzin krakowskich Cioteczek i moje.Tylko potrzeba kilka deklaracji finansowych."Zaoszczędziłem" na Zulusie ,który znalazł domek więc spokojnie mogę zadeklarować minimum 80 zł miesięcznie.Zróbmy zrzutkę (choć wiem,że jest ciężko,bo każdy ma kilku podopiecznych)i władujmy chłopaka do hoteliku.Niech czeka na domek w dobrych warunkach.Chyba,że płatny tymczas.