EVA2406 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Śliczny piesio i już taki szczęśliwy w nowym domku :loveu: Quote
Panca Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 lzy sie w oczach kreca ..wielkie ukony dla rodziny,ktora go wziela do siebie:loveu::loveu::loveu:niezmiernie sie ciesze na takie zakonczenie Quote
ciapuś Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 wieści z domku od Ślepcia Ślepcio odwiedził salon piękności i z pięknego psa stał sie jescze piękniejszy. Pozbył się nadmiaru starej brudnej sierści która wyłaziła mu garściami,został nabalsamowany i teraz piękny i pachnący wybiera się do stolicy do doktora Garncarza na badanie oczów. Weterynarz który go prowadzi w Gdańsku jest dobrej myśli i mówi że jest szansa na to aby ślepcio widział przynajmniej na jedno oko :multi::multi::multi: A tu kilka fotek z salonu piękności :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ciapuś litości :lol: na ImageShack® - Image Hosting wgraj :loveu: ależ mu sie trafił cudowny dom!!! Quote
Weronia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Wchodzę na watek i oczom nie wierzę :D Wspaniale- szczęśliwe zakończenie :loveu: Quote
Onaa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Aż się popłakałam ze wzruszenia i radości oczywiście :). Żeby każdy wątek psiaka w potzrebie mógł się tak kończyć. "Jak mi dobrze." Quote
aneta355 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja wierzę, że dużo jest takich wspaniałych ludzi, tylko jak do nich trafić:roll: Powodzenia psiaku, ale będziesz miał teraz fajne życie:multi: Quote
jurmar98 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Trafił fantastycznie i w końcu będzie szczęśliwy ,bo tego psiaka nie da się nie kochać.Żałuję tylko,że nie mogłem osobiście"przekazać" go nowej rodzinie.Ale i tak mimo niepogody mieliśmy ostatni "pożegnalny " spacerek i obiadek w niedzielę i ostatnie pożegnalne fotki (może uda mi się je wkleić- chociaż wątpię).Dobrze,że oprócz zwyrodnialców i osób nieczułych na niedolę zwierząt są jeszcze ludzie, do których można zastosować cytat Gorkiego -"Człowiek to brzmi dumnie" I jeszcze jedno refleksja ogólna,Jak to dobrze czasem zaryzykować i nie dać się opanować rutynie.Mówię o decyzji Ciapuś ,by zaryzykować wydanie Zulusa jego nowej rodzinie.Spowodowało to,że nie tylko Zulus znalazł domek,ale i "wypatrzony" wówczas w schronisku Szamanek (będę go tak nazywał dopóki nie dowiemy się jakie jest jego imię w nowym domku).Serdeczne podziękowania za wspaniałą współpracę w tym przypadku dla wszystkich Cioteczek z wątku. Quote
fona Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mam wrazenie, ze on cos widzi, na zdjeciach patrzy w obiektyw Quote
rita60 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='jurmar98']Pożegnalne zdjęcie A jaki usmiechniety pycholek,zawsze mowie,ze miłosc czyni cuda... Quote
bela51 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To śliczny psiak ! Dobrze, że ktos to dostrzegł :loveu: Quote
coronaaj Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='aneta355']Ja wierzę, że dużo jest takich wspaniałych ludzi, tylko jak do nich trafić:roll: Powodzenia psiaku, ale będziesz miał teraz fajne życie:multi:[/QUOTE] Szuklac, szukac, a anioly sie zdarzaja!!!! Quote
coronaaj Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='ciapuś']A z bardzo dobrych wieści dzwoniła do mnie Pani od Ślepcia , są w połowie drogi do domu i już nie wyobrażają sobie życia bez Szamanka ,to miłość od pierwszego wejrzenia.:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/QUOTE] Szamanek nawet do niego pasuje.Ciesze sie, ze Szamankowi (Slepciowi) udalo sie..inne bidule nie maja takiego szczescia. Niestety ostatnie dni to same smutasy...na innych watkach...tragedia ale tutaj znowu mnie zaladowalo energia . Dzieki Szamusi i kochanym panstwu... Quote
jurmar98 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Droga Ciapuś.Dziś to już okrągły tydzień.Wiem,że może nie należy tak często niepokoić nowej rodziny Szamanka(?),ale myślę ,że wszyscy to zrozumieją,że pragniemy jak najwięcej wiadomości o ulubieńcu.Może byś tak...? Quote
coronaaj Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 jurmar98 napisał(a):Droga Ciapuś.Dziś to już okrągły tydzień.Wiem,że może nie należy tak często niepokoić nowej rodziny Szamanka(?),ale myślę ,że wszyscy to zrozumieją,że pragniemy jak najwięcej wiadomości o ulubieńcu.Może byś tak...? Przylaczam sie do tego. A jak z operacja oczka? W W-wie dr.Garncarz no i jeszcze w Berlinie doskonaly dr. Muller podobno operacja tansza niz w Polsce? Czy macie juz okuliste w Gdansku? Quote
tamb Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z panią Małgosią i podałam link do wątku. Może sama napisze?;) Ja po dzisiejszej rozmowie byłam szczęśliwa, że piesek trafił do tak wspaniałych ludzi. Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 :loveu::loveu::loveu:cudownie :loveu: mnie wystarczy to, że Ty tak napisałaś, ale jak Pani Ślepka sama napisze to bdzie szczyt szczęścia :multi: Quote
jurmar98 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Być może Pani nie może trafić na wątek,bo coś długo brak wieści.Nie niepokoję się,bo jestem pewny,że jest mu dobrze,ale niecierpliwię.Chciałbym znowu zobaczyć tą sympatyczną mordeczkę. Quote
jurmar98 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Pusto,smutno i bez wieści.Nie ma jak się cieszyć szczęściem psiaka. Quote
ciapuś Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Właśnie rozmawiałam z Panią Ślepcia. Od naszej ostatniej rozmowy nic się nie zmieniło Ślepcio jest pupilem całej rodziny(i nie tylko)jest rozpieszczany i kochany najmocniej jak tylko się da. Mam nadzieje że Rodzinka Ślepcia znajdzie chwilkę czasu i sama napisze jak bardzo się cieszy że Ślepcio jest u Nich Quote
jurmar98 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 To,że będzie kochany było z góry wiadome.A teraz fotki ,fotki ,fotki potrzebne Quote
Recommended Posts