Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba tak najczęsciej bywa, że mało kto z "zewnątrz", spelnia swe obietnice dołączenia do dogomaniaków. Ale to nie znaczy, że Ślepcio nie ma dobrze w nowym domku? Taką wszyscy mamy nadzieję. :lol: Może za jakiś czas, spróbujesz jesczcze zadzwonić???

Posted

...i dostałem odpowiedź ,którą wklejam w całości.
Szanowny panie Jurku!Przepraszam najmocniej,że jeszcze nie odwiedziłam dogomanii,ale to dlatego,że mam tak mało czasu,wiem,że to mnie nie usprawiedliwia.Proszę mi wierzyć,że Ślepcio,nadal tak go nazywamy,tak juz przylgnęło,jest uwielbiany przez Rodzinę,znajomych i nawet przechodniów.Jest po prostu cudowny,czuje się już bardzo pewnie w nowym domu,zakumplował się z pieskami,do których dołączył.Po podjeździe nawet zaczął już biegać,zna go bardzo dokładnie.Skacze,bawi się,podgryza nas zaczepnie,jeździ na spacery na plażę.Je dwa razy dziennie,ryż z mięskiem i warzywami i karmę dla starszych psiaków na stawy.Czeszę go parę razy w tygodniu,nie lubi czesania na pyszczku,czyszcze mu oczka i codziennie jest wycałowywany,co akurat uwielbia.Cały dzię siedzi na posesji przed domem lub w ogrodzie,a w nocy śpi w leżance w mojej sypialni z pozostałymi psiakami.Obiecuję,że napiszę na dogomanii i wstawie zdjęcia.Pozdrawiam.Małgorzata.
Chyba komentarz jest zbędny.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

jurmar98 napisał(a):
A jednak się doczekałem.Wspaniałe wieści.Być może niebawem sama Pani pojawi się na forum.

To wspaniale. :lol: Czekamy na wieści "z pierwszej ręki" :lol:

Posted

Witamy!!!
Serdecznie witamy wszystkich uzytkownikow dogomani. Przepraszamy za tak dluga nieobecnosc na dogomani.
Pragniemy nadmienic iz nasz wspanialy Slepcio czuje sie swietnie i jest pelen radosci i szczescia. Uwielbia pieszczoty i jest bardzo na nie lasy.
Przeszedl ostatnio zabieg kastracji poniewaz mial poczatki prostaty , ale nie ma juz po zabiegu sladu i splynelo to po Slepku jak po przyslowiowym psie.
Doskonale rozumie sie z Melania i Filipem [rowniez nasze pieski] i tworza razem zgrana swore ''walczaca'' ze wszystkimi ''zlami'' krecacymi sie dookola naszego domu.Przebywa duzo na dworzu w dzien, nawet jak poda deszcz to siedzi sobie pod daszkiem i obserwuje co sie w kolo dzieje .Obserwuje mimo ze nie widzi i natychmiast reaguje na kazdego kto przechodzi kolo naszej bramy , podbiegajac i szczekajac.Musze nadminic ze Slepcio biega po podjezdzie naszego domu i doskonele orientuje sie gdzie jest jego poczatek , koniec lub plot od sasiada. To by bylo dzis na tyle poniewaz jest juz pozno a i komputer omawia wspolpracy stad brak polskich znakow w tresci.Pozdrawiamy wszystkich i do ponownego zobaczenia na dogomani.

Posted

No i wreszcie doczekaliśmy się.Witamy na dogomanii Tomku44.Mam nadzieję,że zostaniesz stałym dogomaniakiem.Jak już wcześniej pisałem nie można było marzyć o lepszym domku dla Ślepaczka.Jeszcze raz wielkie dzięki (tym razem "oficjalne) za zaopiekowanie się maluchem.Przydałyby się fotki (ja parę mam od Pani Małgosi,ale myślę,że Cioteczki też chciałyby obejrzeć szczęśliwego Ślepcia w nowych warunkach).Wiem,że wklejenie może sprawić trudność,ale któraś z Cioteczek na pewno pomoże.

• 4 weeks later...
Posted

eski napisał(a):
Dziękujemy za wiesci o Slepciu. Super, że psiaczek ma taki wspaniały domek :) I pięknie prosimy o fotki...

Witamy!! Jeżli chodzi o zdjęcia to mamy ich parę , ale na pewno będziemy mieli kłopoty z ich umieszczeniem na stronie.Prosze więc o przesłanie mi adresu e- mailowego na który prześlę fotki a Cioteczka umieści je na stronie. Jeżeli chodzi o Ślepka to ma umówioną wizytę u pana Gancarza specjalisty od chorób oczu. Wizyta 30.11 i podczas niej zapadnie decyzja o ewentualnej operacji. Jast duża szansa że Ś lepcio będzie widział. Poza tym u naszej trójki piesków ok.Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie kciuki.

• 2 weeks later...
Posted

I jeszcze kilka:

Wypiękniał Ślepcio, prawda ?
A dziś miał wizyte u pana Gancarza w klinice, podczas której miała zapasc decyzja co do operacji Ślepka oczu. Ciekawe jak poszło ? Czy jest szansa, że Ślepuś odzyska wzrok ?

Posted

Witamy! Dziś Ślepcio miał wizytę u pana Garncarza w Warszawie, jest nadzieja że Ślepcio będzie widział , ale tylko na jedno oko , ponieważ drugie nie nadaje się do operacji ,- lata zaniedbań.Nie ma natomiast gwarancji że wzrok w operowanym oku uda się przywrócić, ponieważ nie można ocenić aktualnie stanu siatkówki oka. Wszystko okaże się podczas operacji, jeżeli siatkówka jest ok i nie wda się infekcja , to nasz Ślepko będzie widział na jedno oko[wstawią mu sztuczną soczewkę ]. Podróż minęła spokojnie. Ślepcio już nie panikuje podczas jazdy , może dlatego że dużo jeżdzi. U pana doktora też był spokojny.
Pozdrawiamy wszystkich.