leni356 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ale cudny smutasek :-( Trzeba mu szukać dt choćby płatnego Quote
ciapuś Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Dogo07 napisał(a):Jaki bidulek :(. Ciapuś ale to nie ten co go wcześniej na zdjęciach nam pokazywałaś ??? Ten co był w szpitaliku ? A Zeusek skąd się wziął, oddał go ktoś do schroniska ? Nie to nie ten co go wcześniej pokazywałam Nie mam pojęcia kto przyprowadził Zeuska ale na pewno nie był to nikt warty zapamiętania :mad: Quote
Onaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Napisałaś że on przebywa w budzie Hospicjum. Czy to tylko tymczasowe czy tak już bedzie tam siedział. Pewnie w ogóle na spacery stamtąd nie wychodzi. A jakie tam ma warunki. I co proponujesz dla tego biedaka ? Wyciągać go ze schroniska ? Bo u mariamc jest coś dla staruszków. Quote
ciapuś Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 W środe może uda mi się podjechać do schroniska i wszystkiego sie o nim dokładnie dowiedzieć.I jak już będę wszystko dokładnie wiedziała to to poproszę Was o pomoc i zaczniemy działać :oops: Quote
bela51 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To wspaniała wiadomośc. Zyczymy szczęśliwej drogi do domu.:multi: Post też przeskoczył. Chyba z radości. Quote
ciapuś Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 A z bardzo dobrych wieści dzwoniła do mnie Pani od Ślepcia , są w połowie drogi do domu i już nie wyobrażają sobie życia bez Szamanka ,to miłość od pierwszego wejrzenia.:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 niesamowite :loveu::multi: fantastycznie niesamowite :loveu::multi: Quote
tamb Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Do mnie pani Małgosia też dzwoniła.:multi:Bardzo cieszę się, że ślepulek trafił do wspaniałych ludzi.:loveu: Quote
szajbus Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 I jak nie kochać takich ludzi? Szkoda tylko, że ich jest tak niewielu.:shake: Quote
EVA2406 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Bardzo się cieszę, że tak szybko udało się dobry domek znaleźć :multi: :lol: Quote
aneta355 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 szajbus napisał(a):I jak nie kochać takich ludzi? Szkoda tylko, że ich jest tak niewielu.:shake: Ja byłam dzisiaj świadkiem jak rodzice kolegi mojego syna przygarnęli biednego błąkającego się psa, strasznie wielki, na pierwszy rzut oka to wilczarz. Jacyś ludzie mówili, że został wyrzucony z samochodu :shake::mad: Cieszę się bardzo że trafił w dobre ręce, będzie miał gdzie biegać :multi: A Ślepotkowi życzę żeby żył jak najdłużej w takim domku:loveu::loveu: Quote
zuzka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 szajbus napisał(a):I jak nie kochać takich ludzi? Szkoda tylko, że ich jest tak niewielu.:shake: Oj szkoda i to wielka szkoda Quote
agata51 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='aneta355']Ja byłam dzisiaj świadkiem jak rodzice kolegi mojego syna przygarnęli biednego błąkającego się psa, strasznie wielki, na pierwszy rzut oka to wilczarz. Jacyś ludzie mówili, że został wyrzucony z samochodu :shake::mad: /quote] Jeszcze jeden cud! Nie wiem jak wy, ja wciąż wierzę. Quote
ciapuś Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Wieści od Slepcia :multi::multi::multi: Serdecznie pozdrawiamy, Ślepcio powoli integruje się z pieskami w domu. Jest cudowny, kochany i bedzie miał operacje oczu, może odzyska wzrok. Załączam zdjęcia Quote
Onaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ależ on jest śliczny, dopiero teraz widać jaki z niego super psiak :loveu:. Doprawdy nie wiem jak ktoś mógł oddać tego psiaka i skazać go na życie pełne strachu i smutku na krótkim schroniskowym łańcuchu :(. Quote
rita60 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wspaniała wiadomosc:multi:wiec jest nadzieja,ze bedzie widział:multi: Quote
eski Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Cieszę się ogromnie, że Ślepcio ma taki wspaniały domek :multi::multi::multi: I dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego :) Quote
bela51 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Niewyobrażalnie wprost sie cieszę.:multi::multi::multi: Szamanek trafił na Aniołów na swojej drodze.:multi::multi::multi: Quote
zuzka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ale świetne wiadomości :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Doda_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 szajbus napisał(a):Zaczynam wierzyć w cuda Ja zawsze wierzyłam i nadal będę :multi: Psiak bardzo ładnie wygląda na tych zdjęciach.. Na jego twarzy już widać radość, szczęście.. :loveu: Quote
Recommended Posts