Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Wchodzę na wątek Szamanka, i co widzę ? Domek nad morzem ? Relaksujące morze, dobry domek. Jak to mówi moja ciocia-miód ze szmalcem. Ale nie odmyślą się ? ( Rany, żeby nie !). Jurmar mógłby wtedy biegać z tym jamniczkiem szorstkowłosym ( Bonus, dobrze pamiętam imię tego małego biedaka ). Myślę, że nie ma co się zastanawiać nad następnym psem, choć z drugiej szkoda tego biedaka za kratami. :-(

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciapuś napisał(a):
To troszkę potrwa bo jeśli Ślepcio pojedzie to dopiero w ten albo następny weekend , Pani musi załatwić przynajmniej 2 kierowców na tą trasę. Maja do pokonania w sumie ponad 1000km:crazyeye:

No cóż miałem się już nie zgłaszać (wyczerpane "psie" finanse na ten miesiąc),ale Szamanek mnie zauroczył i jeśli załatwią coś do tej soboty (piątek ,sobota) to podwiozę małego do ok. połowy trasy; wtedy chyba wystarczyłby jeden kierowca.Szkoda ,by trwał w hoteliku jeśli może być szczęśliwy w domu.

Posted

Panca napisał(a):
czy ten piesek o numerze 311 ze zdjecia ma swoj watek???strasznie jest biedny i natychmiast trzeba go wyciagnac ze schronu

Nie, ten piesek jeszcze nie ma swojego wątku.
Biedny jest bardzo. Był też gryziony przez psy.
No i coś z tym oczkiem ma.

Posted

moze warto mu zalozyc watek juz teraz, a nuz zaczna juz sie pieniadze zbierac na jego nowe zycie. nie ma na co czekac, jesli macie pare zdjec i mniej wiecej wiecie cos o nim. potem banerek, ogloszenia i fruuu do nowego domu.
(bazarki juz beda dziewczyny mogly robic).
NIE MA CO CZEKAC!

Posted

Cioteczki i wujkowie ja tak nieśmiało :oops: zaproponuje
A może by pomyśleć i na miejsce Szamanka dać do hoteliku Stefana
On już tak długo czeka na dom:-(

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Przepraszam za ofa,ale potrzebujemy pomocy w szukaniu domków dla naszych 3 podopiecznych którzy bardzo długo czekają juz na stałe domki w DT. Nie mają psiaki jakos szczescia,niewiadomo dlaczego. Moze któras ciotka ma jakis chetnych na takie cuda. W weekend bedą nowe zdięcia i założymy kazdemu psu osobny wątek....

...Lena - sliczna duża, szorstkowłosa sunia. Ma ok 3 lat. Od ponad roku czeka na dom. Zabrana ze schroniska. Miała wyjechac do Angli ale nie wyszło. Wciąz czeka na stały dom. Jest wulkanem energii, nadaje sie dla ludzi aktywnych i potrzebuje szkolenia...

A ja niesmiało proponuje Lene na kandydatke do hotelu. Taka fajna sunia,tylko trzeba ją pokazac.

Cioteczko, piszesz, że Lena została wyciągnięta ze schronu,. To gdzie ona teraz przebywają, że potrzebuje hoteliku?

Posted

Lena jest na wsi w DT u znajomych ludzi. Niema tam źle, ma swój boks. Jednak Lena jest psem który nic nie umie,tzn potrzebuje kogos kto zajął by sie jej szkoleniem, jest jak "dzikus". Lena to mądra sunia,jednak w obecnym miejscu niema mozliwosci na ucywilizowanie jej.
Rozumiem ze hotelik to bardziej dla psa w pilnej potrzebie,dlatego decyzje pozostawiam Wam.

Posted

Aniu nie gniewaj sie, ale moim zdaniem Bonus jest w pilniejszej potrzebie. Jednak gdybym miała wybierać pomiędzy Leną a Stefanem, którego zaproponowała ciapuś, i który siedzi w schronie tyle lat to wybrałabym właśnie jego. Tym bardziej, że temu bidulkowi nawet pakiet ful wypas ogłoszeń nie pomaga.

Posted

Wiem szajbusku, tez uwazam ze Bonusik jest pilniejszy. Stefanka szkoda bo biedny siedzi tyle lat przy budzie. Lena moze sobie chociaz pobiegac. Jak załoze wątek Lenie,to moze jakies ciotki od sznaucerów troche pomogą, zrobimy pakiet ogłoszen i moze cos sie ruszy,bo szkoda suni.

Posted

to Lena od ponad roku czeka na dom, a nie ma watku na dogo? jezuuu, to jakim cudem chcialyscie jej znalezc dom, jesli nikt o niej nie wie (poza ogloszeniami, ktore moze miala).

ja bazarek zrobilam dla Bonusa z mysla o tym, ze pojdzie do hotelu w miejsce Ślepka. jesli zostanie tam umieszczony inny psiak to sie lekko wkurze, bo cale moje bazarkowe starania na nic...

Posted

Do tego hoteliku Bonusek raczej nie pójdzie,bo tu mogą iść tylko psy zdrowe.To nie jest hotel prowadzony przez Cioteczki z dogo tylko zwykły hotelik dla psów.
Bonuska Cioteczki na pewno gdzieś wyciągną wiec i tak i tak kasa się przyda