malawaszka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='jurmar98']Jeszcze mogę.Napisz tylko gdzie wysłać sms-a Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT) Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT) Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT) Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT) Quote
agata51 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Miianko, Szamanku. Piękny jesteś, wiesz? :loveu: To cudo też wyciągamy ze schronu? ;) Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Może jak się domki będą biły o Szamanka to zostanie jakiś jeszcze dla tego psiaczka za kratkami. Quote
ciapuś Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Ciotki i wujkowie :multi::multi::multi: nie zapeszam ale ściskajcie mocno kciuki:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ciapuś co TY??!!!! ale jaja - zaciskam z całej siły!!!!! :kciuki: :loveu: Quote
rita60 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ciapuś napisał(a):Ciotki i wujkowie :multi::multi::multi: nie zapeszam ale ściskajcie mocno kciuki:diabloti: Ci,nie zapeszam,sciskam kciuki:thumbs: Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ciapuś napisał(a):Ciotki i wujkowie :multi::multi::multi: nie zapeszam ale ściskajcie mocno kciuki:diabloti: No to ściskamy :cool3:. Quote
irysek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 nie mam za bardzo czasu czytac calego watku... slepus jest teraz juz w hotelu (koszt 450zl)? szukuje sie dla niego dom, czy zle widze? Quote
jurmar98 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Byłem dziś u malucha.Dzień jak wczoraj -dobre jedzonko długi spacerek (spacer lepszy od jedzenia -nie chciał gotowanej karkówki przed,a po spacerze wcinał ,aż się uszu trzęsły)Jedyna nowość to,że zaczął mi serwować podawanie łapy.Przyznam,że jak się obudziłem to myślałem,że nie pojadę, bo lało jak z cebra,ale gdy tylko trochę zaświeciło słońce to pojechałem.Widzę ,że słońce zaświeciło symbolicznie na całą resztę życia Szamanka.Kciuków nawet nie trzymam-UDA SIĘ. Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 No nie powiem, że chciałabym jak najszybciej wiedzieć , o co chodzi !!! Quote
malawaszka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 irysek napisał(a):nie mam za bardzo czasu czytac calego watku... slepus jest teraz juz w hotelu (koszt 450zl)? szukuje sie dla niego dom, czy zle widze? wszyscy wiemy tlyko tyle co napisała Ciapuś - że mamy trzymać kciuki :kciuki: Quote
ciapuś Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Nigdy nie lubie pisać jak nie jestem pewna na 100% ale tym razem sprawa wygląda bardzo dobrze.Są ludzie którzy chcą przejechać ponad 500 km w jedna stronę(Gdańsk -Kraków)aby adoptować Szamanka.Pani prosiła też aby pozdejmować go z ogłoszeń bo jeszcze ktoś jej go podkradnie :evil_lol: JESTEM W SZOKU Jak go wyciągałam to liczyłam się z tym że zostanie pod naszą opieką baaaaaaardzo długo,ALE JAK WIDAĆ SĄ JESZCZE DOBRZY LUDZIE NA TYM ŚWIECIE Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A wiadomo skąd ci Państwo się dowiedzieli o Szamanku ? Quote
malawaszka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 kurczaki żeby się udało :kciuki: a kiedy chca przyjechać? :cool3: Quote
bela51 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Chyba znowu oczy mi sie pocą.:-( Ale kciuki dalej trzymam.:thumbs: Quote
irysek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 o tym, ze sa dobrzy ludzie wiedzialam juz dawno. jak sami przygarnelismy slepego staruszka z mieleckiego schroniska. Tobik wygladal o wiele gorzej niz slepek, wiec nic dziwnego, ze znalazl dom, jak my sie ulitowalismy naszym brzydalem. warto bylo wyciagnac slepka ze schronu. a po nim mozna ratowac kolejna skrajna biede. Quote
szajbus Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Bardzo się cieszę i zaciskam kciuki najmocniej jak tylko potrafie. Skoro udało się Ślepkowi, to może zaczniemy promować Bonusa? Chłopak z tego co wiem nie widzi na jedno oczko, od 4 lat kibluje w schronie i na dodatek ciągle ma nawracające owrzodzenia skóry. Sami zobaczcie jaka straszna bida! Czy on ma jakiekolwiek szanse w schronisku pomimo leczenia na dojście do zdrowia? numer 311 Quote
irysek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 jesli moge cos powiedziec to jestem za pieskiem nr 311. bardzo potrzebuje naszej pomocy, a mysle, ze bedzie latwiej znalezc mu dom, niz takiemu calkiem niewidomemu... zawsze to na jedno oczko widzi (a owrzodzenie pewnie znikna jak bedzie mial dobre jedzenie i opieke). Quote
EVA2406 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Trzymam kciuki za Szamanka i tak sobie myślę, żeby to miejsce w hoteliku nie przepadło, to wyciągać tego następnego bidaka i na tamte ogloszenia promować tego nowego pieska. 4 lata w schronie to już dość czekania :-( Quote
koss Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ciapuś napisał(a):Nigdy nie lubie pisać jak nie jestem pewna na 100% ale tym razem sprawa wygląda bardzo dobrze.Są ludzie którzy chcą przejechać ponad 500 km w jedna stronę(Gdańsk -Kraków)aby adoptować Szamanka.Pani prosiła też aby pozdejmować go z ogłoszeń bo jeszcze ktoś jej go podkradnie :evil_lol: JESTEM W SZOKU Jak go wyciągałam to liczyłam się z tym że zostanie pod naszą opieką baaaaaaardzo długo,ALE JAK WIDAĆ SĄ JESZCZE DOBRZY LUDZIE NA TYM ŚWIECIE OGŁASZAŁAM Leara na portalu TRÓJMIASTO, mocno wyróznilam, moze....:razz::cool3: Quote
bela51 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ciągle ściskam kciuki, a tu robota czeka !:evil_lol: Quote
ciapuś Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 bela51 napisał(a):Ciągle ściskam kciuki, a tu robota czeka !:evil_lol: To troszkę potrwa bo jeśli Ślepcio pojedzie to dopiero w ten albo następny weekend , Pani musi załatwić przynajmniej 2 kierowców na tą trasę. Maja do pokonania w sumie ponad 1000km:crazyeye: Quote
Onaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja wiem że cieszyć się będzie można dopiero za kilka dni jak już Ślepcio się rozgości na w nowym domku i wszystko będzi dobrze (nauczona dogomaniackim doświadczeniem). Ale cieszę się bardzo już teraz że Ślepciowi / Szamankowi tak się szczęści. Dopiero tyle miał smutków: pan go oddał, został w schronisku stary, ślepy i bezradny, tyle czasu spędził na łańcuchu przy schroniskowej budzie a teraz, wolność, pachnąca trawka, dobrzy ludzie wokoło, własna poduszeczka, i jeszcze domek na horyzoncie :). Quote
Recommended Posts