Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jurmar98']Jeszcze mogę.Napisz tylko gdzie wysłać sms-a

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT)
Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT)
Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT)
Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT)

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłem dziś u malucha.Dzień jak wczoraj -dobre jedzonko długi spacerek (spacer lepszy od jedzenia -nie chciał gotowanej karkówki przed,a po spacerze wcinał ,aż się uszu trzęsły)Jedyna nowość to,że zaczął mi serwować podawanie łapy.Przyznam,że jak się obudziłem to myślałem,że nie pojadę, bo lało jak z cebra,ale gdy tylko trochę zaświeciło słońce to pojechałem.Widzę ,że słońce zaświeciło symbolicznie na całą resztę życia Szamanka.Kciuków nawet nie trzymam-UDA SIĘ.

Posted

irysek napisał(a):
nie mam za bardzo czasu czytac calego watku... slepus jest teraz juz w hotelu (koszt 450zl)? szukuje sie dla niego dom, czy zle widze?

wszyscy wiemy tlyko tyle co napisała Ciapuś - że mamy trzymać kciuki :kciuki:

Posted

Nigdy nie lubie pisać jak nie jestem pewna na 100% ale tym razem sprawa wygląda bardzo dobrze.Są ludzie którzy chcą przejechać ponad 500 km w jedna stronę(Gdańsk -Kraków)aby adoptować Szamanka.Pani prosiła też aby pozdejmować go z ogłoszeń bo jeszcze ktoś jej go podkradnie :evil_lol:
JESTEM W SZOKU
Jak go wyciągałam to liczyłam się z tym że zostanie pod naszą opieką baaaaaaardzo długo,ALE JAK WIDAĆ SĄ JESZCZE DOBRZY LUDZIE NA TYM ŚWIECIE

Posted

o tym, ze sa dobrzy ludzie wiedzialam juz dawno. jak sami przygarnelismy slepego staruszka z mieleckiego schroniska. Tobik wygladal o wiele gorzej niz slepek, wiec nic dziwnego, ze znalazl dom, jak my sie ulitowalismy naszym brzydalem.

warto bylo wyciagnac slepka ze schronu. a po nim mozna ratowac kolejna skrajna biede.

Posted

Bardzo się cieszę i zaciskam kciuki najmocniej jak tylko potrafie.

Skoro udało się Ślepkowi, to może zaczniemy promować Bonusa? Chłopak z tego co wiem nie widzi na jedno oczko, od 4 lat kibluje w schronie i na dodatek ciągle ma nawracające owrzodzenia skóry.
Sami zobaczcie jaka straszna bida! Czy on ma jakiekolwiek szanse w schronisku pomimo leczenia na dojście do zdrowia?
numer 311

Posted

jesli moge cos powiedziec to jestem za pieskiem nr 311. bardzo potrzebuje naszej pomocy, a mysle, ze bedzie latwiej znalezc mu dom, niz takiemu calkiem niewidomemu... zawsze to na jedno oczko widzi (a owrzodzenie pewnie znikna jak bedzie mial dobre jedzenie i opieke).

Posted

Trzymam kciuki za Szamanka i tak sobie myślę, żeby to miejsce w hoteliku nie przepadło, to wyciągać tego następnego bidaka i na tamte ogloszenia promować tego nowego pieska. 4 lata w schronie to już dość czekania :-(

Posted

ciapuś napisał(a):
Nigdy nie lubie pisać jak nie jestem pewna na 100% ale tym razem sprawa wygląda bardzo dobrze.Są ludzie którzy chcą przejechać ponad 500 km w jedna stronę(Gdańsk -Kraków)aby adoptować Szamanka.Pani prosiła też aby pozdejmować go z ogłoszeń bo jeszcze ktoś jej go podkradnie :evil_lol:
JESTEM W SZOKU
Jak go wyciągałam to liczyłam się z tym że zostanie pod naszą opieką baaaaaaardzo długo,ALE JAK WIDAĆ SĄ JESZCZE DOBRZY LUDZIE NA TYM ŚWIECIE

OGŁASZAŁAM Leara na portalu TRÓJMIASTO, mocno wyróznilam, moze....:razz::cool3:

Posted

bela51 napisał(a):
Ciągle ściskam kciuki, a tu robota czeka !:evil_lol:

To troszkę potrwa bo jeśli Ślepcio pojedzie to dopiero w ten albo następny weekend , Pani musi załatwić przynajmniej 2 kierowców na tą trasę. Maja do pokonania w sumie ponad 1000km:crazyeye:

Posted

Ja wiem że cieszyć się będzie można dopiero za kilka dni jak już Ślepcio się rozgości na w nowym domku i wszystko będzi dobrze (nauczona dogomaniackim doświadczeniem).
Ale cieszę się bardzo już teraz że Ślepciowi / Szamankowi tak się szczęści.
Dopiero tyle miał smutków: pan go oddał, został w schronisku stary, ślepy i bezradny, tyle czasu spędził na łańcuchu przy schroniskowej budzie a teraz, wolność, pachnąca trawka, dobrzy ludzie wokoło, własna poduszeczka, i jeszcze domek na horyzoncie :).