Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro u Ślepka tak dobrze z kasą, to na razie się wstrzymam. Muszę myśleć o Arielu, bo tam kiepsko z finansami.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/#post11980567

Ale postaram się wyróżniać alegratkę. Tylko przypominajcie na wątku, jak się będzie kończyć.

A Ślepaczek to wyjątkowo piękny psiak. Może ktoś się w nim zakocha. Trzymam kciuki.

Posted

malawaszka napisał(a):
jesli potem znajdziesz czas, żeby wysłać biżuterię do tych co ją kupią to wystarczą fotki na maila, a jak nie masz czasu na wysyłanie pocztą to wtedy możesz wysłać do kogoś wszystko i ten ktoś zajmie się zrobieniem fotek, wystawieniem bazarku i wysłaniem do kupujących :cool1:

BYłoby cudnie, gdybym mogła wyslac swoją "biżu":p...czy mozesz się tym zajac...proszę..:Rose:..wyślę, jak tylko bede miała adres...

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak sobie jeszcze myślę jeśli chodzi o hotelik, że w Lednicy miałby fajnie ale czy nie lepszy byłby jakiś dogomaniacki hotelik który prowadzi schroniskowe biedy ? To ślepy psiaczek, i potrzeba mu stałej opieki, nie tylko siedzenia samemu w boksie.
Np. u Murki , u Wiosny, u Ani w Brodnicy czy jeszcze gdzieś indziej.

Dogo 07 jednocześnie Cię lubię (hotelik o biedach ) i nie lubię ,bo chcesz mi go odebrać.To oczywiście żart ,ale rzecz do dyskusji.Wiem,ze boks i spacery( w tym wypadku zawsze w "nieznane") to nie to samo co stałe miejsce, gdzie nawet niewidomy psiak doskonale da sobie radę,ale jeśli jest taki hotelik,który daje więcej niż Lednica to oczywiście (choć z ciężkim sercem,bo jednak ode mnie to zawsze daleko)) jestem za.

Posted

ja się troszkę orientowałam i wszędzie jest kolejka a w jego przypadku nie jest wskazane dłuższe czekanie w schronisku więc chyba nie ma co zwlekać tylko organizować transport do Krakowa

Posted

koss napisał(a):
BYłoby cudnie, gdybym mogła wyslac swoją "biżu":p...czy mozesz się tym zajac...proszę..:Rose:..wyślę, jak tylko bede miała adres...

ok, myslę ze dam radę :lol: wysyłam adres na pw

Posted

ciapuś napisał(a):
ja się troszkę orientowałam i wszędzie jest kolejka a w jego przypadku nie jest wskazane dłuższe czekanie w schronisku więc chyba nie ma co zwlekać tylko organizować transport do Krakowa

Nie ma co organizować,bo wiadomo kto go zawiezie.Kwestia- kiedy i czy mamy już pełną kwotę na hotelik i kto będzie odpowiedzialny za sprawy finansowe.

Posted

Bardzo proszę wszystkich którzy deklarowali wpłaty ,i nie tylko :evil_lol:
o wpłacanie kaski bo chcemy już w ten piątek wyciągnąć staruszka do hotelu

dane do przelewu

Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie"
Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
ul. Chłędowskiego 1/8
Łódź 93-239
z dopiskiem "Darowizna na ŚLEPCIA"

Posted

[quote name='ciapuś']

chcemy już w ten piątek wyciągnąć staruszka do hotelu

Wspaniale!!! Nie mogę się na razie dorzucić:-(, ale gorąco kibicuję:multi::multi::multi:

Posted

Szanowne Cioteczki.Ponieważ spędzę z naszym pupilem trochę czasu,(transport plus nocleg),a czas zrobić z niego cywilizowanego pieska ,więc warto byłoby nadać mu imię,bo rozumiem,że Ślepaczek to imię "robocze".Czy ma to być Lear ,czy też jakieś inne.Proszę o szybkie ustalenie,bo piątek niedługo.

Posted

Nie wiem dlaczego wszyscy myślą, że tu pieniążków już jest dużo, nawet agata się wycofała. A przecież jeszcze sporo brakuje na hotelik. A biedny Ślepotek siedzi nadal na pół metrowym łańcuchu przy schroniskowej budzie.
Ciapuś może napisz w 1ym poście że jeszcze brakuje sporo na hotelik.
Jakoś nikt tutaj nie zagląda.
Ja już niewiele mogę pomóc :(.

Posted

A ja wczoraj zalozylam bazarek, wstawilam polowe ksiazek, napisalam, ze bazarek w trakcie zakladania i ktos uprzejmy mi go usunal, zanim jeszcze zaistnial...

i bede robic od nowa, tylko nie mam dostepu do tych ksiazek do poniedzialku ;[

Posted

Ja swoje sianko wyślę jutro - tez mam konto w pko, więc będzie od razu.
Ciapuś - nie dałoby się trochę ponegocjowac z ceną ? Kurcze, on nie jest przecież zbyt duży - może choc 13 zł. na dzień a nie 15 - niby 2 zł. a w m-cu 60 zł.
Zaraz napiszę też do Agaty51.