Bliss Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 śpij dobrze biedaczku - wracam za tydzień a ty już będziesz w lepszym miejscu - na pewno ... Quote
eski Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wyciągnijmy biedaka z tego schronu, proszę. Deklaruję co miesiąc 20 zł na hotelik (niestety więcej nie mogę). Może jeszcze ktoś się dorzuci ? Quote
ciapuś Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Więc mamy 110 zł deklaracji miesięcznych i 50zł jednorazowo Może i tym razem nam się uda Quote
bela51 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 To juz kolejne psie nieszczęście w tym miesiącu :-( potrzebujące wsparcia .Postaram się pomóc choć nie wiem, czy wyrobie finansowo :-( Quote
monika55 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Macie jakas nadzieje na hotelik? Dorzuce sie groszem na razie jednorazowo,a potem zobacze. Podajcie numer konta. Quote
Bambino Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='koss']Ogłoszenia - Praca, nieruchomości, motoryzacja - Gdańsk, Gdynia, Sopot - Trójmiasto. Ogłoszenia drobne: darmowe i płatne. wyróznione , trójmiejskie:p Ha, koss i myslisz, że przy Twojej energii, którą prezentujesz tutaj mogłabym Cię pominąć. Nigdy!!!!!!!! :diabloti: Quote
Bambino Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='ciapuś']Więc mamy 110 zł deklaracji miesięcznych i 50zł jednorazowo Może i tym razem nam się uda Dobre i 110 zł, co m-c, ale to niestety za mało, żeby myśleć o hoteliku za 450 zł, ( powinno być choć 60% deklaracji ). Ale kurcze na Elzę znalazła się w kilka dni w deklaracjach cała kwota, to i może tu będzie podobnie. Poza tym może rekiny bazarków wyszarpią skrzynie złota ..... . Dziewczyny! mam pytanie- ja mam też do upłynnienia parę nowych rzeczy z branży komputerowej ( myszki bezprzewodowe i kamerkę do kompa oraz gry na playstation ). Też mogłabym dać na bazarek, ale pomyślałam sobie, że ponieważ ogólnie są to drogie rzeczy a nie chcę z dogomaniaków zdzierać ostatniego grosza, to najlepiej wystawić na allegro-niech i kto inny da na piesa. Ale niestety nigdy niczego na allegro nie wystawiałam i nie wiem, jak się zabrać profesjonalnie do tego. Czy któraś wystawiała allegro i mi pomoże albo sama wystawi a kasę za wystawienie oddam? Quote
fona Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Melduję się. Nie mogę obiecać comiesięcznych wpływów w określonej kwocie, ale mogę obiecać bazarki. Pierwszy postaram się zrobić jeszcze dziś. Quote
ciapuś Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Doda_ napisał(a):czy psiak ma alegratkę ? Tak ,ma wykaz ogłoszeń jest w pierwszym poście Quote
Doda_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ciapuś napisał(a):Tak ,ma wykaz ogłoszeń jest w pierwszym poście tak, wlasnie widzialam. Pytalam sie bo myslalam ze nie ma i chcialam mu zrobic wyrozniona ;) Ale ma, to zrobie innemu psiakowi. Quote
czarna0987 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 przypominaj się biedaku już tak blisko jesteś szczęścia Quote
zuzka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ślepcio wskakuj na górę niech cię wszyscy zobaczą .A przy okazji zapraszam na wątek i pomoc w ogłoszeniach i banerkach http://www.dogomania.pl/forum/f28/kunegunda-11-letnia-sunia-szuka-dla-siebie-domek-139433/#post12418078 Quote
ciapuś Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Dostałam właśnie maila od Pani Magdy z Krakowa która dorzuca 100zł co miesiąc do hoteliku dla Ślepcia i 100zł na dobry początek dodatkowo w tym miesiącu:Rose: :cunao:CORAZ LEPIEJ TO WYGLADA:cunao: Quote
malawaszka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ciapuś napisał(a):Dostałam właśnie maila od Pani Magdy z Krakowa która dorzuca 100zł co miesiąc do hoteliku dla Ślepcia i 100zł na dobry początek dodatkowo w tym miesiącu:Rose: :cunao:CORAZ LEPIEJ TO WYGLADA:cunao: DZIĘKUJEMY!!!!!! :laola: :multi: ja będę miała ciut więcej ze sznaucerowych bo udało się załatwić taniej kastrację Czikena więc to co zostanie będzie podzielone między nasze hotelowe staruszki czyli Gabi i Ślepka :multi: Quote
aneta355 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Mam takie jedno życzenie, żeby "pana" Ślepka też tak ktoś kiedyś zostawił Ja deklaruję 20 złotników na Ślepka (na razie mogę tylko tyle):roll: Quote
koss Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kompletnie nie znam się na bazarkach ale zajmuje sie projektowaniem bizuterii( równiez....:lol:) bardzo chetnie zostawię coś z ostatnich projektów na bazarki dla Leara ..TYLKO JAK TO SIĘ ROBI , CZY MAM POROBIĆ FOTKI I PRZESŁAC NA MAILA :-o:crazyeye: Bambino ...ja juz nie mam energii..opusciła mnie :shake: Quote
malawaszka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 koss napisał(a):Kompletnie nie znam się na bazarkach ale zajmuje sie projektowaniem bizuterii( równiez....:lol:) bardzo chetnie zostawię coś z ostatnich projektów na bazarki dla Leara ..TYLKO JAK TO SIĘ ROBI , CZY MAM POROBIĆ FOTKI I PRZESŁAC NA MAILA :-o:crazyeye: jesli potem znajdziesz czas, żeby wysłać biżuterię do tych co ją kupią to wystarczą fotki na maila, a jak nie masz czasu na wysyłanie pocztą to wtedy możesz wysłać do kogoś wszystko i ten ktoś zajmie się zrobieniem fotek, wystawieniem bazarku i wysłaniem do kupujących :cool1: Quote
Bambino Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 :loveu: Faktycznie, coraz lepiej wyglądają finanse Ślepcia. Jeszcze się aneta355 dorzuciła i koss z biżuterią :multi:. A czemu nikt mi odpisał o allegro???? :crazyeye:. Nikt się nie zna :crazyeye: :placz: Jasna choina, znowu mi wcięło banerek. Jakaś pechowa jestem, czy co ?! Quote
ciapuś Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 No więc zaczynamy działać :multi::multi::multi: Wszystkich chętnych do pomocy Ślepciowi proszę o wpłaty na konto Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie" Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 ul. Chłędowskiego 1/8 Łódź 93-239 z dopiskiem "Darowizna na ŚLEPCIA" Quote
Onaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Tak sobie jeszcze myślę jeśli chodzi o hotelik, że w Lednicy miałby fajnie ale czy nie lepszy byłby jakiś dogomaniacki hotelik który prowadzi schroniskowe biedy ? To ślepy psiaczek, i potrzeba mu stałej opieki, nie tylko siedzenia samemu w boksie. Np. u Murki , u Wiosny, u Ani w Brodnicy czy jeszcze gdzieś indziej. Quote
PapryczkaChili Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dogo07 napisał(a):Tak sobie jeszcze myślę jeśli chodzi o hotelik, że w Lednicy miałby fajnie ale czy nie lepszy byłby jakiś dogomaniacki hotelik który prowadzi schroniskowe biedy ? To ślepy psiaczek, i potrzeba mu stałej opieki, nie tylko siedzenia samemu w boksie. Np. u Murki , u Wiosny, u Ani w Brodnicy czy jeszcze gdzieś indziej. och, tak byłoby cudownie!!!! ja na razie nie pomogę finansowo :( mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu będę się mogła dorzucić. ale teraz bardzo mocno trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts