Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyciągnijmy biedaka z tego schronu, proszę. Deklaruję co miesiąc 20 zł na hotelik (niestety więcej nie mogę). Może jeszcze ktoś się dorzuci ?

Posted

[quote name='ciapuś']Więc mamy 110 zł deklaracji miesięcznych i 50zł jednorazowo
Może i tym razem nam się uda

Dobre i 110 zł, co m-c, ale to niestety za mało, żeby myśleć o hoteliku za 450 zł, ( powinno być choć 60% deklaracji ). Ale kurcze na Elzę znalazła się w kilka dni w deklaracjach cała kwota, to i może tu będzie podobnie. Poza tym może rekiny bazarków wyszarpią skrzynie złota ..... .

Dziewczyny! mam pytanie- ja mam też do upłynnienia parę nowych rzeczy z branży komputerowej ( myszki bezprzewodowe i kamerkę do kompa oraz gry na playstation ). Też mogłabym dać na bazarek, ale pomyślałam sobie, że ponieważ ogólnie są to drogie rzeczy a nie chcę z dogomaniaków zdzierać ostatniego grosza, to najlepiej wystawić na allegro-niech i kto inny da na piesa. Ale niestety nigdy niczego na allegro nie wystawiałam i nie wiem, jak się zabrać profesjonalnie do tego. Czy któraś wystawiała allegro i mi pomoże albo sama wystawi a kasę za wystawienie oddam?

Posted

Melduję się. Nie mogę obiecać comiesięcznych wpływów w określonej kwocie, ale mogę obiecać bazarki.
Pierwszy postaram się zrobić jeszcze dziś.

Posted

ciapuś napisał(a):
Tak ,ma
wykaz ogłoszeń jest w pierwszym poście

tak, wlasnie widzialam.
Pytalam sie bo myslalam ze nie ma i chcialam mu zrobic wyrozniona ;)
Ale ma, to zrobie innemu psiakowi.

Posted

Dostałam właśnie maila od Pani Magdy z Krakowa która dorzuca 100zł co miesiąc do hoteliku dla Ślepcia i 100zł na dobry początek dodatkowo w tym miesiącu:Rose:
:cunao:CORAZ LEPIEJ TO WYGLADA:cunao:

Posted

ciapuś napisał(a):
Dostałam właśnie maila od Pani Magdy z Krakowa która dorzuca 100zł co miesiąc do hoteliku dla Ślepcia i 100zł na dobry początek dodatkowo w tym miesiącu:Rose:
:cunao:CORAZ LEPIEJ TO WYGLADA:cunao:

DZIĘKUJEMY!!!!!! :laola: :multi: ja będę miała ciut więcej ze sznaucerowych bo udało się załatwić taniej kastrację Czikena więc to co zostanie będzie podzielone między nasze hotelowe staruszki czyli Gabi i Ślepka :multi:

Posted

Kompletnie nie znam się na bazarkach ale zajmuje sie projektowaniem bizuterii( równiez....:lol:) bardzo chetnie zostawię coś z ostatnich projektów na bazarki dla Leara ..TYLKO JAK TO SIĘ ROBI , CZY MAM POROBIĆ FOTKI I PRZESŁAC NA MAILA :-o:crazyeye:
Bambino ...ja juz nie mam energii..opusciła mnie :shake:

Posted

koss napisał(a):
Kompletnie nie znam się na bazarkach ale zajmuje sie projektowaniem bizuterii( równiez....:lol:) bardzo chetnie zostawię coś z ostatnich projektów na bazarki dla Leara ..TYLKO JAK TO SIĘ ROBI , CZY MAM POROBIĆ FOTKI I PRZESŁAC NA MAILA :-o:crazyeye:

jesli potem znajdziesz czas, żeby wysłać biżuterię do tych co ją kupią to wystarczą fotki na maila, a jak nie masz czasu na wysyłanie pocztą to wtedy możesz wysłać do kogoś wszystko i ten ktoś zajmie się zrobieniem fotek, wystawieniem bazarku i wysłaniem do kupujących :cool1:

Posted

:loveu: Faktycznie, coraz lepiej wyglądają finanse Ślepcia. Jeszcze się aneta355 dorzuciła i koss z biżuterią :multi:.
A czemu nikt mi odpisał o allegro???? :crazyeye:. Nikt się nie zna :crazyeye: :placz:

Jasna choina, znowu mi wcięło banerek. Jakaś pechowa jestem, czy co ?!

Posted

No więc zaczynamy działać :multi::multi::multi:
Wszystkich chętnych do pomocy Ślepciowi proszę o wpłaty na konto

Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie"
Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
ul. Chłędowskiego 1/8
Łódź 93-239
z dopiskiem "Darowizna na ŚLEPCIA"

Posted

Tak sobie jeszcze myślę jeśli chodzi o hotelik, że w Lednicy miałby fajnie ale czy nie lepszy byłby jakiś dogomaniacki hotelik który prowadzi schroniskowe biedy ? To ślepy psiaczek, i potrzeba mu stałej opieki, nie tylko siedzenia samemu w boksie.
Np. u Murki , u Wiosny, u Ani w Brodnicy czy jeszcze gdzieś indziej.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Tak sobie jeszcze myślę jeśli chodzi o hotelik, że w Lednicy miałby fajnie ale czy nie lepszy byłby jakiś dogomaniacki hotelik który prowadzi schroniskowe biedy ? To ślepy psiaczek, i potrzeba mu stałej opieki, nie tylko siedzenia samemu w boksie.
Np. u Murki , u Wiosny, u Ani w Brodnicy czy jeszcze gdzieś indziej.

och, tak byłoby cudownie!!!! ja na razie nie pomogę finansowo :( mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu będę się mogła dorzucić. ale teraz bardzo mocno trzymam kciuki.