bachar Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Pewnego dnia w niebie Święty Piotr, Święty Paweł i Święty Jan stali i patrzyli jak bawią się psy w niebiańskim kenelu. "Jestem strasznie znudzony"- zaczął Jan. "Ja też"- dołączył Paweł. A Piotr stał i patrzył na psy. "Wiem"- wykrzyknął. "A dlaczego by nie zrobić wystawy psów?". Paweł i Jan pomyśleli, że w zasadzie to świetny pomysł, ale jest pewien problem... "Ale z kim będziemy współzawodniczyć, Piotrze?"- zapytał Paweł. Cała trójka wachała się chwilę, aż nagle Piotr wpadł na pomysł: "Zadzwońmy do Szatana i zaprośmy jego psy. Przecież mamy tu w niebie najlepsze psy, mamy Zwycięzców Wystaw, Świata, Best'a i Prób Polowych, a jego kenel zapchany jest zepsutymi i miernymi psami. W ten sposób napewno wygramy wystawę". I tak trójka zadzwoniła do Szatana i zaprosiła go i jego psy na wystawę. A Szatan roześmiał się tylko i zapytał, dlaczego proszą się o takie upokorzenie, bo on z nimi napewno wygra... Piotr, Paweł i Jan nie zrozumieli go. "Co masz na myśli Szatanie?"- zapytał Piotr. "Przecież Zwycięzców Wystaw, Świata, Best'a i Prób Polowych mamy tu, w niebiańskim kenelu. Czemu niby mielibyśmy przegrać?" Szatan przez moment milczał, a potem wybuchnął śmiechem. "Czyżbyście zapomnięli o jednym, małym drobiazgu, Panowie? Wy macie psy a ja.......wszystkich sędziów!" Quote
wfh85 Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 super :lol: mam tylko nadzieje że każdy podejdzie do tego z odpowiednim dystansem i nie wywiąże sie zadna niepotrzebna dyskusja.... Quote
Kenduś Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 dobre, dobre...uśmiałam się jak norka! :roflt: Quote
taigan Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Buehehe! Czytałam kiedyś podobny kawał, tylko inaczej troche napisany :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Świetne!!!!!!!!!! :lol: :roflt: :megagrin: :laugh2_2: :cunao: Quote
Diana14 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 świetne :lol: chociaz znam to juz z innego forum ;) Quote
cynio6 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :wink: :wink: :wink: Quote
maga18 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :lol: 8) :D cos w tym jest :wink: swietny kawal!!!!!!!!! Quote
Janosik Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Świetne :D :D :D ,ale trochę prawdy w tym może być :evilbat: .POzdr. Quote
Genia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 No niestety ale z tego co mi wiadomo to rzeczywiście 1/2 sędziów jest na usługach powiedzmy to <sz :evilbat: atana> Quote
PARSONRK Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Może nie wystawowo, ale na wesoło :D Święte prawa własności - wedle terierów 1. Jeśli coś lubię - to jest moje 2. Jeśli coś mam w pysku - to jest moje 3. Jeśli mogę coś zabrać - to jest moje 4. Jeśli miałem to przed chwilą - to jest moje 5. Jeśli coś jest moje, to w żadnym wypadku nie może być twoje 6. Jeśli coś upuszczę z pyska - to jest moje 7. Jeśli coś wygląda jak moje - to jest moje 8. Jeśli coś zobaczyłem pierwszy - to jest moje 9. Jeśli czymś się bawiłeś, i to wypadło Ci z rąk - to automatycznie staje się moje 10. Jeśli coś jest złamane lub zepsute - to jest twoje. Quote
Recommended Posts