Pysia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 malawaszka napisał(a):Tyś chyba histerii nie widziała - ja się tylko podzieliłam emocjami - nie nadmiernymi tylko moimi :diabloti: Cicho być :mad: Histerie znam z autopsji i wiem jak wygląda :evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Moje psy jak chorują to tak jakoś zawsze wypada, że męczę moich wetów w sobote i niedzielę - zawsze jak już jest po godzinach przyjęć. :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Qrcze, mojego Gordusia coś boli brzunio:-( - myślę, że to stres wywołany strzelaniną i wybuchami :angryy: Teraz odreagowuje:razz: Quote
AlKil Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Pysia napisał(a):Nie histeryzuj babo bo Luneta była U SIEBIE w SWOIM DOMU a nie w obcym miejscu :mad: I na bank źle się z tym nie czuła ;) A nie zasrała - więc po licho ta histeria? :diabloti: No i odezwała się Ta, co nigdy nie panikuje, nie lamentuje, włosów se z głowy nie wyrywa...:evil_lol: witaj Mo!:lol: Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 AlKil napisał(a):No i odezwała się Ta, co nigdy nie panikuje, nie lamentuje, włosów se z głowy nie wyrywa...:evil_lol: witaj Mo!:lol: Przecież napisałam, że histerie znam z autopsji :evil_lol: Quote
weszka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No jak widzisz Waszencjo wszystko na naszych ciotkowych głowach :razz: nawet w domu chłopisko suki nie umie dopilnować :evil_lol: dobrze że nie zgubił :eviltong: Bo ostatnio mąż mojej siostry wyszedł do schowka na korytarz po coś tam, Sympa z nim. Po jakimś czasie siostra woła Sympę żeby jej coś do jedzenia dać, a ta nie leci. Więc pyta gdzie pies? Może w garderobie bo jak ciepło to lubi tam leżeć... idzie ale nie ma... więc przeszukane całe mieszkanie psa nie ma. Coś ją nagle tchnęło, otwiera drzwi a biedna Sympa siedzi na korytarzu na wycieraczce :crazyeye: Zapomniał se o niej :mad: Musiała się bidusia zdenerwować :shake: Wpadła jak oszalała do mieszkania i prosto fruuu do miski. A jak Lunieciasty brzunio? Wydobrzał? Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Z Lunetą chyba dobrze, bo nie zasrała mi podwórka :diabloti: Weszka przylazła abym poprawiła po niej Pepe :diabloti: No to zabrałam się za poprawki nożyczkami i...tak się rozochociłam, że Pepa teraz ma łeb zrobiony na niufa :evil_lol: Sterczy jej jeżyk na głowie :diabloti: Ale wygląda bosko :loveu: I oczka jej widać :multi: Quote
malawaszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 weszka napisał(a): A jak Lunieciasty brzunio? Wydobrzał? brzunio odpukać jak narazie ok :loveu: Pysia napisał(a):Weszka przylazła abym poprawiła po niej Pepe :diabloti: No to zabrałam się za poprawki nożyczkami i...tak się rozochociłam, że Pepa teraz ma łeb zrobiony na niufa :evil_lol: Sterczy jej jeżyk na głowie :diabloti: Ale wygląda bosko :loveu: I oczka jej widać :multi: ale mogłabyś napisać maUpo jedna, że aż tak dużo tych poprawek to nie było, a te co były to dlatego, że nie mam degażówek :eviltong: Quote
anetta Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Waszka, znasz może nr. konta misieek? Posłałam jej wczoraj pw ale jej nie ma, a Lulka chce wpłacić kase z bazarku. Quote
Medorowa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Pysia napisał(a):Z Lunetą chyba dobrze, bo nie zasrała mi podwórka :diabloti: Weszka przylazła abym poprawiła po niej Pepe :diabloti: No to zabrałam się za poprawki nożyczkami i...tak się rozochociłam, że Pepa teraz ma łeb zrobiony na niufa :evil_lol: Sterczy jej jeżyk na głowie :diabloti: Ale wygląda bosko :loveu: I oczka jej widać :multi: Poka, ocenie okiem fachowca:diabloti::razz: Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 malawaszka napisał(a): ale mogłabyś napisać maUpo jedna, że aż tak dużo tych poprawek to nie było, a te co były to dlatego, że nie mam degażówek :eviltong: Nie mogłam, bo by mi palec usechł :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 weszka napisał(a):A jakaś fotka będzie? zrzucają się anetta napisał(a):Waszka, znasz może nr. konta misieek? Posłałam jej wczoraj pw ale jej nie ma, a Lulka chce wpłacić kase z bazarku. posłałam Ci na pw Medorowa napisał(a):Poka, ocenie okiem fachowca:diabloti::razz: :evil_lol: Pysia napisał(a):Nie mogłam, bo by mi palec usechł :diabloti: paskuda :mad: Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 A jak naśmiałyśmy się jak ja w pełnym skupieniu z nożyczkami w rękach ciachałam głowę Pepy i nagle krzyk: " Ty ! Babo!! Ty mi ją robisz na niufa!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 no! zrzuciły się wreszcie :evil_lol: taddaaammmm :lol: i druga laLuna ozdrowiona Quote
malawaszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 tak im się chciało pozować :mad: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 i tancereczka, której doopka się dziś nie chciała oderwać od ziemi :lol: o! udało się!! Quote
zaba14 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 maja wszystko w... http://img391.imageshack.us/img391/7038/dsc0090yx3.jpg :D Quote
weszka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ale PEPA odmieniona :-o Super wygląda :loveu: i LUNA taka elegantka :loveu: Quote
malawaszka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Pepa teraz wygląda młodziej i jakoś tak mniej ociężale, chociaż rusza się ociężale i łapki ją bolą przednie bo kuleje na nie, ale wygląda jak lalunia :loveu: :cool3: :loveu:moja gwiazdeczka, a Pysia powiedziała, że z Pepy to ja gwiazdy nie zrobię :obrazic: Quote
Vectra Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 a widzisz , już dawno Ci mówiłam byś ją obcięła :mad: dużo korzystniej wygląda !!!! Quote
Recommended Posts