Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Czekaj, czekaj - posiądziesz progeniturę, to przekonasz się namacalnie, że opieka nie polega wyłącznie na czynnościach służebnych i guwernerskich w pejoratywnym znaczeniu .

Hahahaha - pouczyłam Cię :evil_lol:

czuję się pouczona, jednakowoż dłuuuugo opiekując się Oliwią czułam się nieustannie wykorzystywana przez tego małego sępa miłości :lol:

agbar napisał(a):
Czesc pouczona i do tego z niufami:diabloti:

cześć rasowa :diabloti:

tangerine74 napisał(a):
Gimli nie jest niedźwiedziem :p Opitoliłam go na koniec maja i nastepny plan maszynowania mam na 10 sierpnia. Pomiędzy ma przechlapane, bo podtrymowuję co sie da. No i oczywiscie staram sie rozczesać potworka raz w tygodniu :cool3:. Ja szczotkuje łapki tylko czasami i to po super dokładnym wyczesaniu. No i po praniu z odżywkowaniem :loveu: Dla takich małych psów opłaca się kupić porządne kosmetyki piorące.

no mnie znowu zabrakło systematyczności i Luneta nie wiedzieć kiedy stała się niedźwiedziem - DO DZISIAJ!!! właśnie skończyłam ją "robić" wczoraj czesałam 2 h i dziś zajęło mi 3 h a już nie miałam sił skończyć łapek :mdleje: boszzzz lepiej częściej obcinać - wtedy krócej to idzie - ona miała teraz tak masakrycznie gęste futro i sztywne że nijak maszynka przed przeskubaniem nie chciała tego ugryźć :shake:

aga1215 napisał(a):
Wesiu - co to Ciało Astralne tak się czepia? ;):evil_lol:

Masz pocieszke

dziękuję Aga :loveu: a Ciało Astralne na kimś musi przeca wyładować frustracje :eviltong:;)

lolka75 napisał(a):
Czesc Wasiu:loveu:....czochraki dla niufow:loveu::evil_lol:

niufki poczochrane i przesyłają glutki :evil_lol:

Posted

Anetta gdzie??? :lol:

tadaaammmmmmmm :loveu: moja lalunia pięknista najpiękniejsza :loveu::loveu::loveu:

nie bede pozować :obrazic:

nie i ch..

bo jak Cie kiedyś w nocy dopadnę z tą Twoją maszynką...

sasasasasa to zobaczymy jak wtedy będziesz zadowolona z siebie

odejdź pókim dobra

:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

dziękuję Aga :loveu: a Ciało Astralne na kimś musi przeca wyładować frustracje :eviltong:;)

:evil_lol:

Kocham Cię misiuuuuu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
tadaaammmmmmmm :loveu: moja lalunia pięknista najpiękniejsza :loveu::loveu::loveu:

No dobra, niech Ci bedzie, że jest najładniejsza niufką wśród sznupków :eviltong:
Nawet niech Ci bedzie, że sznupką jest najładniejszą, mam na mysli suczką-sznupką :eviltong: :eviltong::eviltong: Gimlas i tak ładniejszy :loveu:;):loveu:

PS. Genialne pozowanie :p

Posted

LeCoyotte napisał(a):
jaka piękna Laluna:loveu:

:loveu:

tangerine74 napisał(a):
No dobra, niech Ci bedzie, że jest najładniejsza niufką wśród sznupków :eviltong:
Nawet niech Ci bedzie, że sznupką jest najładniejszą, mam na mysli suczką-sznupką :eviltong: :eviltong::eviltong: Gimlas i tak ładniejszy :loveu:;):loveu:

PS. Genialne pozowanie :p

najpiękniejsza i już :eviltong:

Vectra napisał(a):
Byłam tu :hmmmm:

po co? :evil_lol:

Właśnie Pepa wyprowadziła na deszczowy spacer mnie i Lunę :evil_lol: Byłam z dziewczynkami na dworze o 21, teraz zaczęło lać więc stwierdziłam, że nie wychodzę już z nimi w nocy tylko rano wstanę, no i oczywiście Luna sobie przypomniała, że przecież o tej 21 nie miała czasu żeby zrobić qpę :mad: i dawaj piszczeć pod drzwiami, no to biorę dziewuchy i idziemy - wyszłam z bloku puściłam Lunę, rozglądam się, szukam Pepy, serce bije mi coraz szybciej, zaczynam wpadać w panikę, że gdzieś poszła i zaginie w ciemnościach i w deszczu :placz:jestem już bliska palpitacji patrzę na wejście do bloku, a tam Pepa sobie siedzi pod daszkiem i ani myśli wychodzić na ten deszcz :lol:

Posted

:obrazic: :obrazic:

Ma rację Pepa , po co dupe na deszczu moczyc .. dopiero co Olka zadbała o jej sierśc .. to co teraz siara z nieba miała to zniszczyc ? :diabloti:

Nie mam nadal "ci" z kreską

Posted

Nie dam Ci kończyć Lunety - moja Ci ona moja moja i sama to zrobię :loveu::loveu::loveu: póki co Luneta albo coś zeżarła na dworze wczoraj, albo ze stresu od obcinania :shock: albo tfu tfu jakiś wirus bo w nocy bieganko było na dwór - dałam jej stoperan i smecte i mam nadzieję, że jej przejdzie :modla:

Posted

Doginka napisał(a):
Waszko, jak mogłaś zestresować strzyżeniem małą, cichą, biedną Lunetkę:mad: Ty niedobla Ty:razz::mad:

chyba PMS miałam i musiałam się na kimś wyżyć :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Nie dam Ci kończyć Lunety - moja Ci ona moja moja i sama to zrobię :loveu::loveu::loveu: póki co Luneta albo coś zeżarła na dworze wczoraj, albo ze stresu od obcinania :shock: albo tfu tfu jakiś wirus bo w nocy bieganko było na dwór - dałam jej stoperan i smecte i mam nadzieję, że jej przejdzie :modla:

Ja stawiam na stresa! Ona jest jak wszystkie małe psy- histeryczka :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja stawiam na stresa! Ona jest jak wszystkie małe psy- histeryczka :evil_lol:

histeryczka jest i owszem, ale takie stresowe sranko to raczej jednorazowe, a ją goni poważnie, a ta mała pinda pić nie chce oczywiście - już kiedyś przy takiej biegunce musiała mieć kroplówke bo się odwodniła :placz:

Posted

Elegancka Luneciasta :) Ale ciotka tyle godzin się męczysz nad nią??? Ja w takim czasie oblatuję moją olbrzymiastą ;) to chyba albo ja za szybka i bylejakościowa albo Ty za dokładna i ślamazarna hehehe

Posted

weszka napisał(a):
Elegancka Luneciasta :) Ale ciotka tyle godzin się męczysz nad nią??? Ja w takim czasie oblatuję moją olbrzymiastą ;) to chyba albo ja za szybka i bylejakościowa albo Ty za dokładna i ślamazarna hehehe

Winna jest Luneta :diabloti: Ona baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pomaga :evil_lol:
Kobieto nie stresuj sie. Biegunka minie ;)
Kurcze....Moje wpierdzielaja wsio co znajdą i biegunki niet :crazyeye: Tfu tfu :roll: Nawet druty od szczotki poszły w niepamięć :evil_lol: