lolka75 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Czesc Wasiu:loveu:....czochraki dla niufow:loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Czekaj, czekaj - posiądziesz progeniturę, to przekonasz się namacalnie, że opieka nie polega wyłącznie na czynnościach służebnych i guwernerskich w pejoratywnym znaczeniu . Hahahaha - pouczyłam Cię :evil_lol: czuję się pouczona, jednakowoż dłuuuugo opiekując się Oliwią czułam się nieustannie wykorzystywana przez tego małego sępa miłości :lol: agbar napisał(a):Czesc pouczona i do tego z niufami:diabloti: cześć rasowa :diabloti: tangerine74 napisał(a):Gimli nie jest niedźwiedziem :p Opitoliłam go na koniec maja i nastepny plan maszynowania mam na 10 sierpnia. Pomiędzy ma przechlapane, bo podtrymowuję co sie da. No i oczywiscie staram sie rozczesać potworka raz w tygodniu :cool3:. Ja szczotkuje łapki tylko czasami i to po super dokładnym wyczesaniu. No i po praniu z odżywkowaniem :loveu: Dla takich małych psów opłaca się kupić porządne kosmetyki piorące. no mnie znowu zabrakło systematyczności i Luneta nie wiedzieć kiedy stała się niedźwiedziem - DO DZISIAJ!!! właśnie skończyłam ją "robić" wczoraj czesałam 2 h i dziś zajęło mi 3 h a już nie miałam sił skończyć łapek :mdleje: boszzzz lepiej częściej obcinać - wtedy krócej to idzie - ona miała teraz tak masakrycznie gęste futro i sztywne że nijak maszynka przed przeskubaniem nie chciała tego ugryźć :shake: aga1215 napisał(a):Wesiu - co to Ciało Astralne tak się czepia? ;):evil_lol: Masz pocieszke dziękuję Aga :loveu: a Ciało Astralne na kimś musi przeca wyładować frustracje :eviltong:;) lolka75 napisał(a):Czesc Wasiu:loveu:....czochraki dla niufow:loveu::evil_lol: niufki poczochrane i przesyłają glutki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Anetta gdzie??? :lol: tadaaammmmmmmm :loveu: moja lalunia pięknista najpiękniejsza :loveu::loveu::loveu: nie bede pozować :obrazic: nie i ch.. bo jak Cie kiedyś w nocy dopadnę z tą Twoją maszynką... sasasasasa to zobaczymy jak wtedy będziesz zadowolona z siebie odejdź pókim dobra :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a): dziękuję Aga :loveu: a Ciało Astralne na kimś musi przeca wyładować frustracje :eviltong:;) :evil_lol: Kocham Cię misiuuuuu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A dlaczego jej nie zrobisz depilacji brwi:roll: http://img145.imageshack.us/img145/2339/dsc0009ob3.jpg Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Medorowa napisał(a):A dlaczego jej nie zrobisz depilacji brwi:roll: http://img145.imageshack.us/img145/2339/dsc0009ob3.jpg bo ostatnio wróciły do mody krzaczaste :roflt: Quote
tangerine74 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a):tadaaammmmmmmm :loveu: moja lalunia pięknista najpiękniejsza :loveu::loveu::loveu: No dobra, niech Ci bedzie, że jest najładniejsza niufką wśród sznupków :eviltong: Nawet niech Ci bedzie, że sznupką jest najładniejszą, mam na mysli suczką-sznupką :eviltong: :eviltong::eviltong: Gimlas i tak ładniejszy :loveu:;):loveu: PS. Genialne pozowanie :p Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 LeCoyotte napisał(a):jaka piękna Laluna:loveu: :loveu: tangerine74 napisał(a):No dobra, niech Ci bedzie, że jest najładniejsza niufką wśród sznupków :eviltong: Nawet niech Ci bedzie, że sznupką jest najładniejszą, mam na mysli suczką-sznupką :eviltong: :eviltong::eviltong: Gimlas i tak ładniejszy :loveu:;):loveu: PS. Genialne pozowanie :p najpiękniejsza i już :eviltong: Vectra napisał(a):Byłam tu :hmmmm: po co? :evil_lol: Właśnie Pepa wyprowadziła na deszczowy spacer mnie i Lunę :evil_lol: Byłam z dziewczynkami na dworze o 21, teraz zaczęło lać więc stwierdziłam, że nie wychodzę już z nimi w nocy tylko rano wstanę, no i oczywiście Luna sobie przypomniała, że przecież o tej 21 nie miała czasu żeby zrobić qpę :mad: i dawaj piszczeć pod drzwiami, no to biorę dziewuchy i idziemy - wyszłam z bloku puściłam Lunę, rozglądam się, szukam Pepy, serce bije mi coraz szybciej, zaczynam wpadać w panikę, że gdzieś poszła i zaginie w ciemnościach i w deszczu :placz:jestem już bliska palpitacji patrzę na wejście do bloku, a tam Pepa sobie siedzi pod daszkiem i ani myśli wychodzić na ten deszcz :lol: Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :obrazic: :obrazic: Ma rację Pepa , po co dupe na deszczu moczyc .. dopiero co Olka zadbała o jej sierśc .. to co teraz siara z nieba miała to zniszczyc ? :diabloti: Nie mam nadal "ci" z kreską Quote
Doginka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/2227/dsc0173qr2.jpg :hmmmm:Czy to sznupiasty niuf, czy szczur:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale po strzyżeniu Lunka jest pięknista i od razu widać pannę sznup:loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dzień dobry! Luneta wygląda wystrzałowo :loveu: Quote
agbar Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wasia zyjesz:razz:Czy cie dopadla zemsta Lunety?:diabloti: Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wasia - srasia :diabloti: Mam niecne myśli. Muszę skosić trawe :evil_lol: Dawaj Lunete to przy okazji ją dokończę :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nie dam Ci kończyć Lunety - moja Ci ona moja moja i sama to zrobię :loveu::loveu::loveu: póki co Luneta albo coś zeżarła na dworze wczoraj, albo ze stresu od obcinania :shock: albo tfu tfu jakiś wirus bo w nocy bieganko było na dwór - dałam jej stoperan i smecte i mam nadzieję, że jej przejdzie :modla: Quote
Doginka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Waszko, jak mogłaś zestresować strzyżeniem małą, cichą, biedną Lunetkę:mad: Ty niedobla Ty:razz::mad: Quote
malawaszka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Doginka napisał(a):Waszko, jak mogłaś zestresować strzyżeniem małą, cichą, biedną Lunetkę:mad: Ty niedobla Ty:razz::mad: chyba PMS miałam i musiałam się na kimś wyżyć :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 malawaszka napisał(a):Nie dam Ci kończyć Lunety - moja Ci ona moja moja i sama to zrobię :loveu::loveu::loveu: póki co Luneta albo coś zeżarła na dworze wczoraj, albo ze stresu od obcinania :shock: albo tfu tfu jakiś wirus bo w nocy bieganko było na dwór - dałam jej stoperan i smecte i mam nadzieję, że jej przejdzie :modla: Ja stawiam na stresa! Ona jest jak wszystkie małe psy- histeryczka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a):Ja stawiam na stresa! Ona jest jak wszystkie małe psy- histeryczka :evil_lol: histeryczka jest i owszem, ale takie stresowe sranko to raczej jednorazowe, a ją goni poważnie, a ta mała pinda pić nie chce oczywiście - już kiedyś przy takiej biegunce musiała mieć kroplówke bo się odwodniła :placz: Quote
eria Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://img244.imageshack.us/img244/3025/dsc0011qa5.jpg prześlicznie wygląda:loveu::loveu: a biegunka ...u nas zwykle węgiel plus smecta pomaga.... Quote
weszka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Elegancka Luneciasta :) Ale ciotka tyle godzin się męczysz nad nią??? Ja w takim czasie oblatuję moją olbrzymiastą ;) to chyba albo ja za szybka i bylejakościowa albo Ty za dokładna i ślamazarna hehehe Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 weszka napisał(a):Elegancka Luneciasta :) Ale ciotka tyle godzin się męczysz nad nią??? Ja w takim czasie oblatuję moją olbrzymiastą ;) to chyba albo ja za szybka i bylejakościowa albo Ty za dokładna i ślamazarna hehehe Winna jest Luneta :diabloti: Ona baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pomaga :evil_lol: Kobieto nie stresuj sie. Biegunka minie ;) Kurcze....Moje wpierdzielaja wsio co znajdą i biegunki niet :crazyeye: Tfu tfu :roll: Nawet druty od szczotki poszły w niepamięć :evil_lol: Quote
Recommended Posts