Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']witajcie:loveu: niebawem pakuję moje paffnące niufeczki do mojego nowego wozu i jadę z nimi do mojego maleńkiego białego domku :loveu::loveu::loveu:

Poka nową karetę :modla:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Poka nową karetę :modla:

Haniu dlaczego uznałaś, że akurat tesłowa w tym zdaniu są prawdziwe :-o niestety muszę Cię rozczarować - tak jak i pozostałe to prawdą nie było i pewnie długo nie będzie :lol:

Posted

Poczytałam, zaplułam monitor ze śmiechu :loveu: i wracam do pracusiania.

Doszłam do wniosku, że Gimli pędzi przez wysokie trawy identycznie jak Lunka. :p Więc przychodze tutaj poogladać trawiaste zdjęcia MOJEGO psia ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Haniu dlaczego uznałaś, że akurat tesłowa w tym zdaniu są prawdziwe :-o niestety muszę Cię rozczarować - tak jak i pozostałe to prawdą nie było i pewnie długo nie będzie :lol:

Bo pachnace niufki już prezentowałaś, biały domek, którego okna cuuuuuuudnie lśnią ( jakby czyjeś oko zachodziło łzą :evil_lol: ) też.
A karety dawno nie było...
Poza tym W ŻYCIU nie pomyślałabym, że możesz mówić nieprawdę :crazyeye:

Vectra napisał(a):
hahhah , Babko , nie pij JUŻ :diabloti:

Szczęśliwego Bieżącego Roku - i żeby Panią nie bolało w boku ... :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahaha :evil_lol: Dałam Ewie szanse aby się spełniła i proszę :diabloti: Zrobiła to :evil_lol:

Dzięki Ci wielkie o Łaskawa :modla::modla::modla:

Posted

tangerine74 napisał(a):

Doszłam do wniosku, że Gimli pędzi przez wysokie trawy identycznie jak Lunka. :p Więc przychodze tutaj poogladać trawiaste zdjęcia MOJEGO psia ;)

ale Gimli chyba nie jest takim zarośniętym niedźwiedziem :cool3: BTW wczoraj Lunetę wyczesywałam do 2.30 w nocy bo okazało się, że kurna jak czesałam łapy pudlówką to kołtuny i tak się porobiły i musiałam grzebykiem kołtunek po kołtunku rozplątywać :placz: a dziś jak dobrze pójdzie mashinka w ruch :diabloti:

AlKil napisał(a):
Haha! Jestem od NIEJ szybsza!!!:multi:

Witaj Moniko!!!:loveu:

a co to jakiś wyścig? oby pokoju :evil_lol:

Doginka napisał(a):
DZIEŃDOBRY KŁAMCZUSZKOWATA:loveu::evil_lol::diabloti: - później wpadnę na jakieś ploteczki bądź foteczki, bo teraz przyszłam tylko się przywitać;)

się witam

Pysia napisał(a):
Buahahahaha :evil_lol: Dałam Ewie szanse aby się spełniła i proszę :diabloti: Zrobiła to :evil_lol:
Witaj paskudo paskudna :loveu:

witaj paskudo paskudniejsza

Bo pachnace niufki już prezentowałaś, biały domek, którego okna cuuuuuuudnie lśnią ( jakby czyjeś oko zachodziło łzą :evil_lol: ) też.

o karecie pominę, ale z tymi oknami to przesadziłaś wiesz? :obrazic: czy TY Hanno droga naprawdę masz kontakt z moją madre??? :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):

o karecie pominę, ale z tymi oknami to przesadziłaś wiesz? :obrazic: czy TY Hanno droga naprawdę masz kontakt z moją madre??? :mad:

Może ja i twoja Opieka Domowa takiż sam posiadamy ascendent ? Który to wpływa między innymi na postrzeganie otaczającej nas rzeczywistości ... :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Fotki niufowe :multi::evil_lol:

na szczęście nie chciały ratować ludzi bo byłoby co wyciągać z wody :lol:

Vectra napisał(a):
http://img214.imageshack.us/img214/2227/dsc0173qr2.jpg

no i się poplułam kawą hahahahahaahh , ona wygląda zajebiście jak jest mokra :diabloti:

:loveu:

Może ja i twoja Opieka Domowa takiż sam posiadamy ascendent ? Który to wpływa między innymi na postrzeganie otaczającej nas rzeczywistości ... :evil_lol:

OD moja droga to Ojciec Dyrektor a jak muszę za dużo pracować to Ojciec Dyktator - zatem OD nie może być jednocześnie moją Madre - nie podoba mi się "Opieka Domowa" - jak guwernantka czy inna służąca :shock:

Posted

Pragnę Wam otworzyć oczy na życie Weszki :diabloti:
OD jest przesympatycznym panem. Zawsze go widuję uśmiechniętego :loveu:
Mama - też przesympatyczna osoba z uśmiechem :loveu:
Zupełnie nie wiem, w kogo się weszka wrodziła :roll: W sąsiada? :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zupełnie nie wiem, w kogo się weszka wrodziła :roll: W sąsiada? :evil_lol:

To już teraz wiadomo , czemu Luneta wiesza się na garderobie sąsiadów :evil_lol:

Wasiu :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

no dokładnie i od tego ich nieustannego uśmiechania się robię się nerwowa - NO BO ILEż MOżNA :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

OD moja droga to Ojciec Dyrektor a jak muszę za dużo pracować to Ojciec Dyktator - zatem OD nie może być jednocześnie moją Madre - nie podoba mi się "Opieka Domowa" - jak guwernantka czy inna służąca :shock:

Czekaj, czekaj - posiądziesz progeniturę, to przekonasz się namacalnie, że opieka nie polega wyłącznie na czynnościach służebnych i guwernerskich w pejoratywnym znaczeniu .

Hahahaha - pouczyłam Cię :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale Gimli chyba nie jest takim zarośniętym niedźwiedziem :cool3: BTW wczoraj Lunetę wyczesywałam do 2.30 w nocy bo okazało się, że kurna jak czesałam łapy pudlówką to kołtuny i tak się porobiły i musiałam grzebykiem kołtunek po kołtunku rozplątywać :placz: a dziś jak dobrze pójdzie mashinka w ruch :diabloti:

Gimli nie jest niedźwiedziem :p Opitoliłam go na koniec maja i nastepny plan maszynowania mam na 10 sierpnia. Pomiędzy ma przechlapane, bo podtrymowuję co sie da. No i oczywiscie staram sie rozczesać potworka raz w tygodniu :cool3:. Ja szczotkuje łapki tylko czasami i to po super dokładnym wyczesaniu. No i po praniu z odżywkowaniem :loveu: Dla takich małych psów opłaca się kupić porządne kosmetyki piorące.