Hanna R. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='malawaszka']witajcie:loveu: niebawem pakuję moje paffnące niufeczki do mojego nowego wozu i jadę z nimi do mojego maleńkiego białego domku :loveu::loveu::loveu: Poka nową karetę :modla: Quote
malawaszka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Poka nową karetę :modla: Haniu dlaczego uznałaś, że akurat tesłowa w tym zdaniu są prawdziwe :-o niestety muszę Cię rozczarować - tak jak i pozostałe to prawdą nie było i pewnie długo nie będzie :lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Poka nową karetę :modla: Haniu....Ona zawsze kłamie - nie wiedziałas? Ot naiwna dusza....:evil_lol: Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Przyszłam poczytać kłamstewka:diabloti::razz: Quote
tangerine74 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Poczytałam, zaplułam monitor ze śmiechu :loveu: i wracam do pracusiania. Doszłam do wniosku, że Gimli pędzi przez wysokie trawy identycznie jak Lunka. :p Więc przychodze tutaj poogladać trawiaste zdjęcia MOJEGO psia ;) Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Haha! Jestem od NIEJ szybsza!!!:multi: Witaj Moniko!!!:loveu: Quote
Doginka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 DZIEŃDOBRY KŁAMCZUSZKOWATA:loveu::evil_lol::diabloti: - później wpadnę na jakieś ploteczki bądź foteczki, bo teraz przyszłam tylko się przywitać;) Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Buahahahaha :evil_lol: Dałam Ewie szanse aby się spełniła i proszę :diabloti: Zrobiła to :evil_lol: Witaj paskudo paskudna :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a):Haniu dlaczego uznałaś, że akurat tesłowa w tym zdaniu są prawdziwe :-o niestety muszę Cię rozczarować - tak jak i pozostałe to prawdą nie było i pewnie długo nie będzie :lol: Bo pachnace niufki już prezentowałaś, biały domek, którego okna cuuuuuuudnie lśnią ( jakby czyjeś oko zachodziło łzą :evil_lol: ) też. A karety dawno nie było... Poza tym W ŻYCIU nie pomyślałabym, że możesz mówić nieprawdę :crazyeye: Vectra napisał(a):hahhah , Babko , nie pij JUŻ :diabloti: Szczęśliwego Bieżącego Roku - i żeby Panią nie bolało w boku ... :diabloti: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a):Buahahahaha :evil_lol: Dałam Ewie szanse aby się spełniła i proszę :diabloti: Zrobiła to :evil_lol: Dzięki Ci wielkie o Łaskawa :modla::modla::modla: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 tangerine74 napisał(a): Doszłam do wniosku, że Gimli pędzi przez wysokie trawy identycznie jak Lunka. :p Więc przychodze tutaj poogladać trawiaste zdjęcia MOJEGO psia ;) ale Gimli chyba nie jest takim zarośniętym niedźwiedziem :cool3: BTW wczoraj Lunetę wyczesywałam do 2.30 w nocy bo okazało się, że kurna jak czesałam łapy pudlówką to kołtuny i tak się porobiły i musiałam grzebykiem kołtunek po kołtunku rozplątywać :placz: a dziś jak dobrze pójdzie mashinka w ruch :diabloti: AlKil napisał(a):Haha! Jestem od NIEJ szybsza!!!:multi: Witaj Moniko!!!:loveu: a co to jakiś wyścig? oby pokoju :evil_lol: Doginka napisał(a):DZIEŃDOBRY KŁAMCZUSZKOWATA:loveu::evil_lol::diabloti: - później wpadnę na jakieś ploteczki bądź foteczki, bo teraz przyszłam tylko się przywitać;) się witam Pysia napisał(a):Buahahahaha :evil_lol: Dałam Ewie szanse aby się spełniła i proszę :diabloti: Zrobiła to :evil_lol: Witaj paskudo paskudna :loveu: witaj paskudo paskudniejsza HankaRupczewska napisał(a):Bo pachnace niufki już prezentowałaś, biały domek, którego okna cuuuuuuudnie lśnią ( jakby czyjeś oko zachodziło łzą :evil_lol: ) też. o karecie pominę, ale z tymi oknami to przesadziłaś wiesz? :obrazic: czy TY Hanno droga naprawdę masz kontakt z moją madre??? :mad: Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/2227/dsc0173qr2.jpg no i się poplułam kawą hahahahahaahh , ona wygląda zajebiście jak jest mokra :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a): o karecie pominę, ale z tymi oknami to przesadziłaś wiesz? :obrazic: czy TY Hanno droga naprawdę masz kontakt z moją madre??? :mad: Może ja i twoja Opieka Domowa takiż sam posiadamy ascendent ? Który to wpływa między innymi na postrzeganie otaczającej nas rzeczywistości ... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a):Fotki niufowe :multi::evil_lol: na szczęście nie chciały ratować ludzi bo byłoby co wyciągać z wody :lol: Vectra napisał(a):http://img214.imageshack.us/img214/2227/dsc0173qr2.jpg no i się poplułam kawą hahahahahaahh , ona wygląda zajebiście jak jest mokra :diabloti: :loveu: HankaRupczewska napisał(a):Może ja i twoja Opieka Domowa takiż sam posiadamy ascendent ? Który to wpływa między innymi na postrzeganie otaczającej nas rzeczywistości ... :evil_lol: OD moja droga to Ojciec Dyrektor a jak muszę za dużo pracować to Ojciec Dyktator - zatem OD nie może być jednocześnie moją Madre - nie podoba mi się "Opieka Domowa" - jak guwernantka czy inna służąca :shock: Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pragnę Wam otworzyć oczy na życie Weszki :diabloti: OD jest przesympatycznym panem. Zawsze go widuję uśmiechniętego :loveu: Mama - też przesympatyczna osoba z uśmiechem :loveu: Zupełnie nie wiem, w kogo się weszka wrodziła :roll: W sąsiada? :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a):Pragnę Wam otworzyć oczy na życie Weszki :diabloti: OD jest przesympatycznym panem. Zawsze go widuję uśmiechniętego :loveu: Mama - też przesympatyczna osoba z uśmiechem :loveu: Zupełnie nie wiem, w kogo się weszka wrodziła :roll: W sąsiada? :evil_lol: To już teraz wiadomo , czemu Luneta wiesza się na garderobie sąsiadów :evil_lol: Wasiu :loveu: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a):Pragnę Wam otworzyć oczy na życie Weszki :diabloti: OD jest przesympatycznym panem. Zawsze go widuję uśmiechniętego :loveu: Mama - też przesympatyczna osoba z uśmiechem :loveu: no dokładnie i od tego ich nieustannego uśmiechania się robię się nerwowa - NO BO ILEż MOżNA :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a): OD moja droga to Ojciec Dyrektor a jak muszę za dużo pracować to Ojciec Dyktator - zatem OD nie może być jednocześnie moją Madre - nie podoba mi się "Opieka Domowa" - jak guwernantka czy inna służąca :shock: Czekaj, czekaj - posiądziesz progeniturę, to przekonasz się namacalnie, że opieka nie polega wyłącznie na czynnościach służebnych i guwernerskich w pejoratywnym znaczeniu . Hahahaha - pouczyłam Cię :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a):ale Gimli chyba nie jest takim zarośniętym niedźwiedziem :cool3: BTW wczoraj Lunetę wyczesywałam do 2.30 w nocy bo okazało się, że kurna jak czesałam łapy pudlówką to kołtuny i tak się porobiły i musiałam grzebykiem kołtunek po kołtunku rozplątywać :placz: a dziś jak dobrze pójdzie mashinka w ruch :diabloti: Gimli nie jest niedźwiedziem :p Opitoliłam go na koniec maja i nastepny plan maszynowania mam na 10 sierpnia. Pomiędzy ma przechlapane, bo podtrymowuję co sie da. No i oczywiscie staram sie rozczesać potworka raz w tygodniu :cool3:. Ja szczotkuje łapki tylko czasami i to po super dokładnym wyczesaniu. No i po praniu z odżywkowaniem :loveu: Dla takich małych psów opłaca się kupić porządne kosmetyki piorące. Quote
aga1215 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wesiu - co to Ciało Astralne tak się czepia? ;):evil_lol: Masz pocieszke Quote
Recommended Posts