malawaszka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):A do mnie? :mad: a do Ciebie nie moge bo mam prikaz od OD, żeby dzisiejszą dniówkę w maleńkim białym domeczku odrobić :cool1: Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 malawaszka napisał(a):witajcie:loveu: niebawem pakuję moje paffnące niufeczki do mojego nowego wozu i jadę z nimi do mojego maleńkiego białego domku :loveu::loveu::loveu: z małym białym płotkiem :loveu: i lokajem :loveu: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To baw się dobrze w tym BIAŁYM DOMU:evil_lol:;):loveu: Quote
anetta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Uśmiałam się z waszych rozmów :megagrin: :loveu::loveu: Quote
LAZY Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Waszka koniecznie fotki pachnacych psinek na tle białego domku poproszę! Quote
weszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Buahahhaha nie ma jak zawsze na czasie dyskusje o goownach-glutach-wydzielinach--smrodach itepe ;) Quote
AnkaG Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wasiu takie piekne niuffki NA PEWNO nie puszczają bonków i pyszczorki mają pachnące. No moje takie też są. :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 no i nadal tu siedzę :roll: a muszę dziś wrócić do miasta :evil_lol: i drukować mapy :placz: a Luna zgubiła obrożę - rogzika :placz: albo jej ktoś ściągnął :angryy::mad: aż mi skóra ścierpła jak pomyślałam, że ktoś mógł próbować ją złapać :placz: Quote
asher Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):Pepa nie śmierdzi? :diabloti: Gorzej niż moje koondle :evil_lol: Znaczy się bardziej rasowy niuf z niej? :lol: BTW, ja toczę krucjatę, żeby owczarkarskiego działu jednak nie dzielili na ONki i DONki :diabloti: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Bo dla mnie tam podstawą byłoby ogrodzenie. Choć kawałek. Bo i dziecko i psy...Strach po prostu :roll: Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wasiu , niewidzialne ogrodzenie .... :diabloti: Pewno zgubiła ;) kto by takiemu agresorowi się odważył zdjąc obroże ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 asher napisał(a): BTW, ja toczę krucjatę, żeby owczarkarskiego działu jednak nie dzielili na ONki i DONki :diabloti: trzymam :kciuki: :lol: Pysia napisał(a):Bo dla mnie tam podstawą byłoby ogrodzenie. Choć kawałek. Bo i dziecko i psy...Strach po prostu :roll: to stawiaj :bigok: zapraszam :p Vectra napisał(a):Wasiu , niewidzialne ogrodzenie .... :diabloti: Pewno zgubiła ;) kto by takiemu agresorowi się odważył zdjąc obroże ? :evil_lol: no właśnie też wolałabym opcję, że zgubiła chociaż nigdy jej jeszcze obroża nie spadła, ale nie daje mi spokoju moment jak słyszałam, że Luna szczeka na dworze, wrzasnęłam i niebawem :mad: przybiegła, ale jakiś czas szczekała :roll: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 malawaszka napisał(a):nie śpie - drukuję :mdleje: Daj se spokój. Tusz drogi :diabloti: Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mówisz, że szczekała, a ona tak często bez powodu szczeka?:razz: Może kochana psinka chciała ostrzec pańcię przed złodziejem:razz::cool3: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Doginka napisał(a):Mówisz, że szczekała, a ona tak często bez powodu szczeka?:razz: Może kochana psinka chciała ostrzec pańcię przed złodziejem:razz::cool3: Luneta szczeka bo ma nieustannie zwidy :diabloti: A że ciągle jest na haju to ma zwidy non stop :evil_lol: Czasami ma przerwy - na ćpanie :cool3: Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Pysia napisał(a):Luneta szczeka bo ma nieustannie zwidy :diabloti: A że ciągle jest na haju to ma zwidy non stop :evil_lol: Czasami ma przerwy - na ćpanie :cool3: :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Pysia napisał(a):Pysia szczeka bo ma nieustannie zwidy :diabloti: A że ciągle jest na haju to ma zwidy non stop :evil_lol: Czasami ma przerwy - na ćpanie :cool3: :crazyeye: no wiesz? :mdleje: nie wiedziałam, że w końcu się przyznasz publicznie :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu , no wiesz Ty co .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye: no wiesz? :mdleje: nie wiedziałam, że w końcu się przyznasz publicznie :evil_lol: Idę na policje :mad: Karalne jest przekręcanie kogoś słów :angryy: Obraziłam się!! Quote
AlKil Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 No nie, to już jest jakieś chore! Znowu jestem po NIEJ...:angryy::placz: Pewnie się naćpała :eating: rano i lata jak wściekła... Ja jednak mam nadzieję, że Luneta tę obrożę zgubiła.:roll: Quote
AnkaG Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Lubię tu zaglądać bo tu zawsze wesoło ... :razz: U mnie Esta lubi słuchac swojego głosu. Haukuje ile się da. :mad: Quote
Recommended Posts