Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
witajcie:loveu: niebawem pakuję moje paffnące niufeczki do mojego nowego wozu i jadę z nimi do mojego maleńkiego białego domku :loveu::loveu::loveu:

z małym białym płotkiem :loveu: i lokajem :loveu:

Posted

no i nadal tu siedzę :roll: a muszę dziś wrócić do miasta :evil_lol: i drukować mapy :placz:

a Luna zgubiła obrożę - rogzika :placz: albo jej ktoś ściągnął :angryy::mad: aż mi skóra ścierpła jak pomyślałam, że ktoś mógł próbować ją złapać :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Pepa nie śmierdzi? :diabloti: Gorzej niż moje koondle :evil_lol:

Znaczy się bardziej rasowy niuf z niej? :lol:

BTW, ja toczę krucjatę, żeby owczarkarskiego działu jednak nie dzielili na ONki i DONki :diabloti:

Posted

asher napisał(a):

BTW, ja toczę krucjatę, żeby owczarkarskiego działu jednak nie dzielili na ONki i DONki :diabloti:

trzymam :kciuki: :lol:

Pysia napisał(a):
Bo dla mnie tam podstawą byłoby ogrodzenie. Choć kawałek. Bo i dziecko i psy...Strach po prostu :roll:

to stawiaj :bigok: zapraszam :p

Vectra napisał(a):
Wasiu , niewidzialne ogrodzenie .... :diabloti:

Pewno zgubiła ;) kto by takiemu agresorowi się odważył zdjąc obroże ? :evil_lol:

no właśnie też wolałabym opcję, że zgubiła chociaż nigdy jej jeszcze obroża nie spadła, ale nie daje mi spokoju moment jak słyszałam, że Luna szczeka na dworze, wrzasnęłam i niebawem :mad: przybiegła, ale jakiś czas szczekała :roll:

Posted

Doginka napisał(a):
Mówisz, że szczekała, a ona tak często bez powodu szczeka?:razz: Może kochana psinka chciała ostrzec pańcię przed złodziejem:razz::cool3:

Luneta szczeka bo ma nieustannie zwidy :diabloti: A że ciągle jest na haju to ma zwidy non stop :evil_lol: Czasami ma przerwy - na ćpanie :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Luneta szczeka bo ma nieustannie zwidy :diabloti: A że ciągle jest na haju to ma zwidy non stop :evil_lol: Czasami ma przerwy - na ćpanie :cool3:

:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Pysia szczeka bo ma nieustannie zwidy :diabloti: A że ciągle jest na haju to ma zwidy non stop :evil_lol: Czasami ma przerwy - na ćpanie :cool3:

:crazyeye: no wiesz? :mdleje: nie wiedziałam, że w końcu się przyznasz publicznie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: no wiesz? :mdleje: nie wiedziałam, że w końcu się przyznasz publicznie :evil_lol:

Idę na policje :mad: Karalne jest przekręcanie kogoś słów :angryy:
Obraziłam się!!

Posted

No nie, to już jest jakieś chore! Znowu jestem po NIEJ...:angryy::placz:
Pewnie się naćpała :eating: rano i lata jak wściekła...

Ja jednak mam nadzieję, że Luneta tę obrożę zgubiła.:roll: