Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):

kłamcze Wszowy Ty :diabloti:

do niufów z nią :multi:

Mówiłam że kłamczucha? Mówiłam? Mówiłam :diabloti:
Jeden niuf szary a drugi .....siakiś taki ale tez niuf :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Ja jak weszłam tu pierwszy raz , to od razu mi niufem śmierdziało :diabloti:

bój się boga Effciu - przeca niufy nic a nic nie śmierdzą - w mieszkanku maleńkim trzymam i pachnie kffiatkami i rumiankiem :loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
bój się boga Effciu - przeca niufy nic a nic nie śmierdzą - w mieszkanku maleńkim trzymam i pachnie kffiatkami i rumiankiem :loveu::loveu::loveu:

Buahahahaha znowu kłamiesz :evil_lol: Pepa nie śmierdzi? :diabloti: Gorzej niż moje koondle :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahaha znowu kłamiesz :evil_lol: Pepa nie śmierdzi? :diabloti: Gorzej niż moje koondle :evil_lol:

to nie Pepa - to jej oddech :diabloti: i Fcale nie gorzej :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie Pepa - to jej oddech :diabloti: i Fcale nie gorzej :diabloti:

Jasne :diabloti: Wmawiaj sobie dalej ten rumianek i kfffiatki :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Waszko nie kłam już , tu są dzieci również :diabloti:

ja? kłamać??? przecież niufeczki są zawsze czyściutkie i paffnące, nawet jak mi tuje w ogródku wykopują i jak w stawiku sie pławią i w ogóle się nie pocą i nie trzeba ich czesać i nie trzeba obcinać - same sobie tak żyją i pachną :loveu::loveu::loveu: ahhhh jakaż jestem szczesliwa z moimi pachnącymi niufinkami :loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja? kłamać??? przecież niufeczki są zawsze czyściutkie i paffnące, nawet jak mi tuje w ogródku wykopują i jak w stawiku sie pławią i w ogóle się nie pocą i nie trzeba ich czesać i nie trzeba obcinać - same sobie tak żyją i pachną :loveu::loveu::loveu: ahhhh jakaż jestem szczesliwa z moimi pachnącymi niufinkami :loveu::loveu::loveu:

Jak wykopują tuje to nie śmierdzą, tylko zmieniaja kolor na inny :diabloti: A jak się pławia to pachną tym, w czym się pławią :evil_lol: Pocić się nie pocą bo to psy przeca :eviltong: Czesać? A po jakie licho? Przecież jakbyś je czesała to na wystawach mikre byłyby i z lichą sierscią, a tak to tylko z wierzchu raz dwa i kawał psa :evil_lol: Filce robia swoje :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak wykopują tuje to nie śmierdzą, tylko zmieniaja kolor na inny :diabloti: A jak się pławia to pachną tym, w czym się pławią :evil_lol: Pocić się nie pocą bo to psy przeca :eviltong: Czesać? A po jakie licho? Przecież jakbyś je czesała to na wystawach mikre byłyby i z lichą sierscią, a tak to tylko z wierzchu raz dwa i kawał psa :evil_lol: Filce robia swoje :diabloti:

a Ty co mi się tu mUndrujesz? przeca koondle masz :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Ty co mi się tu mUndrujesz? przeca koondle masz :mad:

No mam :cool3: Patentowe :cool1:Jeden chrapie drugi mlaska :diabloti: A mUndruję, bo znam Twoje niufki :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to teraz nas do wodołazów przerzucą :evil_lol::diabloti:

:-D:-D:-D
malawaszka napisał(a):

Szczególnie ich bąki pachną kfffiatkami, tiaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No mam :cool3: Patentowe :cool1:Jeden chrapie drugi mlaska :diabloti:

hehehehehe to mnie teraz rozwaliło, grunt to się pośmiać w nudny wtorkowy poranek:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
:-D:-D:-D

Szczególnie ich bąki pachną kfffiatkami, tiaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pepy to nawet pachnie najdroższymi perfumami :diabloti:

eria napisał(a):
hehehehehe to mnie teraz rozwaliło, grunt to się pośmiać w nudny wtorkowy poranek:evil_lol:

No wiesz...Moje koondle śpią baaaaardzo cicho :mad::evil_lol: