malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Vectra napisał(a):RASOWE te twoje psy , pływaczki są :diabloti: no to teraz nas do wodołazów przerzucą :evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 a kysz siły nieczyste :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ślicznie te niufki , ja to od razu wiedziałam , że to nie KUNDLE !!!! kłamcze Wszowy Ty :diabloti: do niufów z nią :multi: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Vectra napisał(a): kłamcze Wszowy Ty :diabloti: do niufów z nią :multi: Mówiłam że kłamczucha? Mówiłam? Mówiłam :diabloti: Jeden niuf szary a drugi .....siakiś taki ale tez niuf :diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ja jak weszłam tu pierwszy raz , to od razu mi niufem śmierdziało :diabloti: bo to i po wodzie łazi ........ Waszko !!!!! kłamcze Ty Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Vectra napisał(a):Ja jak weszłam tu pierwszy raz , to od razu mi niufem śmierdziało :diabloti: bój się boga Effciu - przeca niufy nic a nic nie śmierdzą - w mieszkanku maleńkim trzymam i pachnie kffiatkami i rumiankiem :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):bój się boga Effciu - przeca niufy nic a nic nie śmierdzą - w mieszkanku maleńkim trzymam i pachnie kffiatkami i rumiankiem :loveu::loveu::loveu: Buahahahaha znowu kłamiesz :evil_lol: Pepa nie śmierdzi? :diabloti: Gorzej niż moje koondle :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Pysia napisał(a):Buahahahaha znowu kłamiesz :evil_lol: Pepa nie śmierdzi? :diabloti: Gorzej niż moje koondle :evil_lol: to nie Pepa - to jej oddech :diabloti: i Fcale nie gorzej :diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Waszko nie kłam już , tu są dzieci również :diabloti: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):to nie Pepa - to jej oddech :diabloti: i Fcale nie gorzej :diabloti: Jasne :diabloti: Wmawiaj sobie dalej ten rumianek i kfffiatki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Vectra napisał(a):Waszko nie kłam już , tu są dzieci również :diabloti: ja? kłamać??? przecież niufeczki są zawsze czyściutkie i paffnące, nawet jak mi tuje w ogródku wykopują i jak w stawiku sie pławią i w ogóle się nie pocą i nie trzeba ich czesać i nie trzeba obcinać - same sobie tak żyją i pachną :loveu::loveu::loveu: ahhhh jakaż jestem szczesliwa z moimi pachnącymi niufinkami :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 OK zgadzam się , przyznaje racje Wasiu ... One tak nie śmierdzą , jak moje piczulle z grupy psów rasowych uznanych przez FCi nie niszczą :diabloti: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):ja? kłamać??? przecież niufeczki są zawsze czyściutkie i paffnące, nawet jak mi tuje w ogródku wykopują i jak w stawiku sie pławią i w ogóle się nie pocą i nie trzeba ich czesać i nie trzeba obcinać - same sobie tak żyją i pachną :loveu::loveu::loveu: ahhhh jakaż jestem szczesliwa z moimi pachnącymi niufinkami :loveu::loveu::loveu: Jak wykopują tuje to nie śmierdzą, tylko zmieniaja kolor na inny :diabloti: A jak się pławia to pachną tym, w czym się pławią :evil_lol: Pocić się nie pocą bo to psy przeca :eviltong: Czesać? A po jakie licho? Przecież jakbyś je czesała to na wystawach mikre byłyby i z lichą sierscią, a tak to tylko z wierzchu raz dwa i kawał psa :evil_lol: Filce robia swoje :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Pysia napisał(a):Jak wykopują tuje to nie śmierdzą, tylko zmieniaja kolor na inny :diabloti: A jak się pławia to pachną tym, w czym się pławią :evil_lol: Pocić się nie pocą bo to psy przeca :eviltong: Czesać? A po jakie licho? Przecież jakbyś je czesała to na wystawach mikre byłyby i z lichą sierscią, a tak to tylko z wierzchu raz dwa i kawał psa :evil_lol: Filce robia swoje :diabloti: a Ty co mi się tu mUndrujesz? przeca koondle masz :mad: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):a Ty co mi się tu mUndrujesz? przeca koondle masz :mad: No mam :cool3: Patentowe :cool1:Jeden chrapie drugi mlaska :diabloti: A mUndruję, bo znam Twoje niufki :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 malawaszka napisał(a):no to teraz nas do wodołazów przerzucą :evil_lol::diabloti: :-D:-D:-D malawaszka napisał(a):bój się boga Effciu - przeca niufy nic a nic nie śmierdzą - w mieszkanku maleńkim trzymam i pachnie kffiatkami i rumiankiem :loveu::loveu::loveu: Szczególnie ich bąki pachną kfffiatkami, tiaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No mam :cool3: Patentowe :cool1:Jeden chrapie drugi mlaska :diabloti: hehehehehe to mnie teraz rozwaliło, grunt to się pośmiać w nudny wtorkowy poranek:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Doginka napisał(a)::-D:-D:-D Szczególnie ich bąki pachną kfffiatkami, tiaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pepy to nawet pachnie najdroższymi perfumami :diabloti: eria napisał(a):hehehehehe to mnie teraz rozwaliło, grunt to się pośmiać w nudny wtorkowy poranek:evil_lol: No wiesz...Moje koondle śpią baaaaardzo cicho :mad::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cze Dogociółki:loveu: Widzę, że tu się znowu swojsko robi - wątek bąkowo-ćlamkowy się rozwija:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 witaj Waszka, właścicielko pięknych niufów.:loveu: Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 witajcie:loveu: niebawem pakuję moje paffnące niufeczki do mojego nowego wozu i jadę z nimi do mojego maleńkiego białego domku :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts