malawaszka Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Doginka napisał(a):Nieeeeeeeeee!!!!!!!!!:obrazic: skybane do łysa i farbowane :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Doginka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 malawaszka napisał(a):skybane do łysa i farbowane :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Skubane łącznie z głową i ogonem - po Warszawskiej wystawie Gordona znów oskubię na golasa:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: :p Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Doginka napisał(a):Skubane łącznie z głową i ogonem - po Warszawskiej wystawie Gordona znów oskubię na golasa:diabloti: :eviltong: :p jeszcze im łapy oskub :diabloti: Pepa zrobiła włam do karmy :mdleje: tej, którą przebierałam wczoraj na balkonie i część tam zostawiłam żeby mi mole do domu nie wleciały, no i dziś moja niczegonieświadomamama zostawiła balkon otwarty :mdleje: Pepa ledwo chodzi, już miałam z nią do weta jechać bo jakaś dziś ociężała i niewyraźna i ciągle pić się domaga, na dworze to może nie będę opisywać szczegółowo jakie wielie qpska zrobiła :mdleje: i pierdzi :placz: ukatrupie dziadyge o ile sama wcześniej nie padnie z przejedzenia :mad: Quote
LeCoyotte Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Pepa the Kradziej:mad: ile tego pożarła? Właśnie tak się zastanawiałem, co by Samba zrobiła gdyby sie do karmy dorwała (która jest w jej zasięgu). A Loona nie ma skłonności do włamów? Doginka napisał(a):Skubane łącznie z głową i ogonem - po Warszawskiej wystawie Gordona znów oskubię na golasa:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: :p Skubac głowe to było by mi szkoda pieska. Nie wyobrażam sobie gdyby ktoś mi miał zdzierać włosy z głowy. Mało brakuje żeby to była skóra:evil_lol: Dzisiaj wetka Samby na pytanie o radę na siwe włosy, odpowiedziała bez zastanowienia: "henna":evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 LeCoyotte napisał(a):Pepa the Kradziej:mad: ile tego pożarła? Właśnie tak się zastanawiałem, co by Samba zrobiła gdyby sie do karmy dorwała (która jest w jej zasięgu). A Loona nie ma skłonności do włamów? nie wiem ile zjadła - wystarczająco, żeby od tego czasu zrobić już 4 qpy :mad: na szczęście na dworze... Luna karmy sama z siebie nigdy by nie ukradła - kanapeczki, kiełbaski i owszem zdarza jej się sznupać po stole :mad: Quote
Vectra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 te karmy weterynaryjne mają coś w sobie ;) Lalucha błyszczy się jak atlas :D Długo żarła karmę bosch specjal light , która też nie jest zalecana dla zdrowych psów ... wyniki miała super , energii moc , chudła jak powinna i błyszczy się zajebiście.Teraz jest na obesity ... A Pepcia w końcu się najadła :diabloti: jak za dawnych , bezdomnych czasów ;) a Ty niedobra pieskowi żarcia żałujesz :mad: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz:żałujesz Pepie jedzonka :roll: Ale te mole to sa spożywcze a nie ubraniowe , więc chyba Ci ciuszkow nie skonsumują jednak ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Vectra - Luna też jadła tego Bosha kilka worków i było ok z kuoami, ale zdecydowanie ładniej wygląda po trovecie:lol: Pozdrawia Was właścicielka kradziejów i czubków :p Quote
aga1215 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=10447760 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 hahaha :evil_lol: moja czubka też kiedys wlazła do łóżka do środka i tam spała:lol: Quote
ariss Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 już u Ciebie jestem,żeby nie było że o Was zapomniałm;) Quote
jo-jo Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 malawaszka napisał(a):http://img354.imageshack.us/img354/8094/dsc0004no1.jpg [FONT=Century Gothic]Tylko uważaj bo kiedyś jeszcze zamkniesz tego "kradzieja" na stałe - choć w sumie wtedy nic nie ukradnie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cześć Waszeczko :multi:, znowu pojawiam się po długiej przerwie i znowu pewnie znikne :roll:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wow!!! co za dzień!!!! :mdleje: najpierw Beria, teraz jo-jo :crazyeye: Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nie powiem ciakwe poslanko dla psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :evil_lol::evil_lol:ja już nic nie gadam :evil_lol: Quote
agbar Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Fajny ma schowek kradziejka:diabloti:....witam cie Waszencjo:multi::multi: Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 malawaszka napisał(a):jeszcze im łapy oskub :diabloti: Pepa zrobiła włam do karmy :mdleje: tej, którą przebierałam wczoraj na balkonie i część tam zostawiłam żeby mi mole do domu nie wleciały, no i dziś moja niczegonieświadomamama zostawiła balkon otwarty :mdleje: Pepa ledwo chodzi, już miałam z nią do weta jechać bo jakaś dziś ociężała i niewyraźna i ciągle pić się domaga, na dworze to może nie będę opisywać szczegółowo jakie wielie qpska zrobiła :mdleje: i pierdzi :placz: ukatrupie dziadyge o ile sama wcześniej nie padnie z przejedzenia :mad: Zagłodziłaś Pepę, to się wreszcie sama dokarmiła LeCoyotte napisał(a):Skubac głowe to było by mi szkoda pieska. Nie wyobrażam sobie gdyby ktoś mi miał zdzierać włosy z głowy. Mało brakuje żeby to była skóra:evil_lol: Dzisiaj wetka Samby na pytanie o radę na siwe włosy, odpowiedziała bez zastanowienia: "henna":evil_lol: Goopia wetka:razz: - henna zejdzie i włos będzie wyblakło - brązowy:cool3: Gordon jest przyzwyczajony do skubania, jego włos jest dojrzały do tej czynności i jego to nie boli - nawet śpi mi na nogach jak go skubię:razz::diabloti: malawaszka napisał(a): Pozdrawia Was właścicielka kradziejów i czubków :p http://img133.imageshack.us/img133/7990/dsc0005bb6.jpg http://img337.imageshack.us/img337/4586/dsc0001wd0.jpg http://img360.imageshack.us/img360/7633/dsc0002ji8.jpg http://img354.imageshack.us/img354/8094/dsc0004no1.jpg Biedna Pepa:evil_lol: - zamknęłaś ją w pudle za karę?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Doginka napisał(a): Goopia wetka:razz: - nie, nie goopia, to był przecież żart... Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 LeCoyotte napisał(a):nie, nie goopia, to był przecież żart... Dlatego napisałam "goopia", a nie "głupia":diabloti: Quote
LeCoyotte Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Doginka napisał(a):Dlatego napisałam "goopia", a nie "głupia":diabloti: na to samo wychodzi:cool3::evil_lol: Waszka dawaj foty!:diabloti: Quote
madziamn Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Moniczko mam pytanko czy sunia z Twojego bloga jeszcze szuka domku sunia ma na imię Maja. Potrzebuję dla siebie. Psiak miałaby naprawdę dobrze. Zresztą możecie mnie sprawdzic pod każdym względem. Prosze o odpowiedź może byc na PW czy sunia jeszcze szuka domku. Quote
Recommended Posts