Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
skybane do łysa i farbowane :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

Skubane łącznie z głową i ogonem - po Warszawskiej wystawie Gordona znów oskubię na golasa:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: :p

Posted

Doginka napisał(a):
Skubane łącznie z głową i ogonem - po Warszawskiej wystawie Gordona znów oskubię na golasa:diabloti: :eviltong: :p

jeszcze im łapy oskub :diabloti:

Pepa zrobiła włam do karmy :mdleje: tej, którą przebierałam wczoraj na balkonie i część tam zostawiłam żeby mi mole do domu nie wleciały, no i dziś moja niczegonieświadomamama zostawiła balkon otwarty :mdleje: Pepa ledwo chodzi, już miałam z nią do weta jechać bo jakaś dziś ociężała i niewyraźna i ciągle pić się domaga, na dworze to może nie będę opisywać szczegółowo jakie wielie qpska zrobiła :mdleje: i pierdzi :placz: ukatrupie dziadyge o ile sama wcześniej nie padnie z przejedzenia :mad:

Posted

Pepa the Kradziej:mad: ile tego pożarła? Właśnie tak się zastanawiałem, co by Samba zrobiła gdyby sie do karmy dorwała (która jest w jej zasięgu). A Loona nie ma skłonności do włamów?

Doginka napisał(a):
Skubane łącznie z głową i ogonem - po Warszawskiej wystawie Gordona znów oskubię na golasa:diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: :p

Skubac głowe to było by mi szkoda pieska. Nie wyobrażam sobie gdyby ktoś mi miał zdzierać włosy z głowy. Mało brakuje żeby to była skóra:evil_lol:
Dzisiaj wetka Samby na pytanie o radę na siwe włosy, odpowiedziała bez zastanowienia: "henna":evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Pepa the Kradziej:mad: ile tego pożarła? Właśnie tak się zastanawiałem, co by Samba zrobiła gdyby sie do karmy dorwała (która jest w jej zasięgu). A Loona nie ma skłonności do włamów?

nie wiem ile zjadła - wystarczająco, żeby od tego czasu zrobić już 4 qpy :mad: na szczęście na dworze... Luna karmy sama z siebie nigdy by nie ukradła - kanapeczki, kiełbaski i owszem zdarza jej się sznupać po stole :mad:

Posted

te karmy weterynaryjne mają coś w sobie ;) Lalucha błyszczy się jak atlas :D
Długo żarła karmę bosch specjal light , która też nie jest zalecana dla zdrowych psów ... wyniki miała super , energii moc , chudła jak powinna i błyszczy się zajebiście.Teraz jest na obesity ...

A Pepcia w końcu się najadła :diabloti: jak za dawnych , bezdomnych czasów ;)
a Ty niedobra pieskowi żarcia żałujesz :mad:

Posted

:razz:[FONT=Arial]:razz:żałujesz Pepie jedzonka :roll:

Ale te mole to sa spożywcze a nie ubraniowe , więc chyba Ci ciuszkow nie skonsumują jednak ;)
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
http://img354.imageshack.us/img354/8094/dsc0004no1.jpg

[FONT=Century Gothic]Tylko uważaj bo kiedyś jeszcze zamkniesz tego "kradzieja" na stałe - choć w sumie wtedy nic nie ukradnie :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Cześć Waszeczko :multi:, znowu pojawiam się po długiej przerwie i znowu pewnie znikne :roll:[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
jeszcze im łapy oskub :diabloti:

Pepa zrobiła włam do karmy :mdleje: tej, którą przebierałam wczoraj na balkonie i część tam zostawiłam żeby mi mole do domu nie wleciały, no i dziś moja niczegonieświadomamama zostawiła balkon otwarty :mdleje: Pepa ledwo chodzi, już miałam z nią do weta jechać bo jakaś dziś ociężała i niewyraźna i ciągle pić się domaga, na dworze to może nie będę opisywać szczegółowo jakie wielie qpska zrobiła :mdleje: i pierdzi :placz: ukatrupie dziadyge o ile sama wcześniej nie padnie z przejedzenia :mad:

Zagłodziłaś Pepę, to się wreszcie sama dokarmiła

LeCoyotte napisał(a):
Skubac głowe to było by mi szkoda pieska. Nie wyobrażam sobie gdyby ktoś mi miał zdzierać włosy z głowy. Mało brakuje żeby to była skóra:evil_lol:
Dzisiaj wetka Samby na pytanie o radę na siwe włosy, odpowiedziała bez zastanowienia: "henna":evil_lol:

Goopia wetka:razz: - henna zejdzie i włos będzie wyblakło - brązowy:cool3:
Gordon jest przyzwyczajony do skubania, jego włos jest dojrzały do tej czynności i jego to nie boli - nawet śpi mi na nogach jak go skubię:razz::diabloti:

malawaszka napisał(a):

Biedna Pepa:evil_lol: - zamknęłaś ją w pudle za karę?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniczko mam pytanko czy sunia z Twojego bloga jeszcze szuka domku sunia ma na imię Maja. Potrzebuję dla siebie. Psiak miałaby naprawdę dobrze. Zresztą możecie mnie sprawdzic pod każdym względem. Prosze o odpowiedź może byc na PW czy sunia jeszcze szuka domku.