LeCoyotte Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://img162.imageshack.us/img162/5696/dsc0144cd7.jpg ale ja duma rozpiera, pewnie postawiła kropę:cool1: [quote name='tangerine74']No tu wyraźnie widać kto sie musi skradać, a kto trzyma łapę na patyku (czujnie dzierży władzę) ;) http://img234.imageshack.us/img234/5104/dscn3713cb1.jpg haha Samba też tak przytrzymuje łapka coś co jest JEJ Quote
Doginka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Gimlowa - super morsko - rodzicielsko - dominacyjne fotki;) Waszka, ostrzyż Pepcię:razz::mad::diabloti::eviltong: Quote
madziamn Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 fajowe fotki. A co do dominacji to wiadomo kto ma patyk- ten ma władzę:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Doginka napisał(a): Waszka, ostrzyż Pepcię:razz::mad::diabloti::eviltong: tyle razy mówiła, że tego nie zrobi i ją w pełni popieram:cool1: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Bullila.nl napisał(a):ja tu chyba 1wszy raz Dzien dobry mowie.... sie witam :p agbar napisał(a):o psia kość ale sie porobiło Foty obejrzeniete-fochy Oliwki the best taki już pieski los tego forum :diabloti: fochy są the best tylko na fotach :mad: Ka-Vanga napisał(a): hihi to Pepa teraz razem w parze moze isc z moja Naf - tez non-stop mysli co i gdzie by tu zjesc noo tylko Pepa ma to w naturze, a Naf biedna po sterydach LeCoyotte napisał(a):http://img162.imageshack.us/img162/5696/dsc0144cd7.jpg ale ja duma rozpiera, pewnie postawiła kropę albo puściła bąka :diabloti: Doginka napisał(a):Gimlowa - super morsko - rodzicielsko - dominacyjne fotki;) nooo dawaj jeszcze :multi: LeCoyotte napisał(a):tyle razy mówiła, że tego nie zrobi i ją w pełni popieram:cool1: NO! Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 dziś pojechałam na trochę na wieś bo środek lata mamy a ja ani razu nie byłam się opalać :placz: no więc jak to za pierwszym razem bywa co roku - wydawało mi się, że się nie opaliłam :roll: no i jak znudziło mi się leżenie (po jakichś 5 minutach wgapiania się w zegarek :lol:) to łaziłam po "ogrodzie" :roflt: i szukałam robali - szkoda, że nie mam fajnego obiektywu makro :placz: Quote
lolka75 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://img384.imageshack.us/img384/996/dsc0015bf4.jpg z robali to ja takie najbardziej lubiam:multi::loveu::multi: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 ja też bo po foceniu tychże ciągle miałam wrażenie, że coś po mnie łazi :lol: konik chciał się schować Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Ozzy się ostatnio w krzaczorach uwalił to też szukalam robali ....z 300 fotek tego było :roll:[/FONT] Quote
tangerine74 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 lolka75 napisał(a):http://img384.imageshack.us/img384/996/dsc0015bf4.jpg z robali to ja takie najbardziej lubiam:multi::loveu::multi: Ja też :loveu: Morskich fotek nie ma więcej. Tzn. nie ma na nich nic więcej poza tym co już widzieliście. Za to przekazałam Mamusi, że wprawiła Was w zachwyt patrolowaniem terenu. No i zamówiłam sobie 2 najładniejsze foty w rozmiarze 20 x 30 cm - powieszę sobie na ścianie i będę często wracać myślami do plażowych szaleństw Gimlasia i rodziców. :loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jak Ozzy się ostatnio w krzaczorach uwalił to też szukalam robali ....z 300 fotek tego było :roll:[/FONT] no i gdzie te fotki? a Ty masz makro w tym Twoim obiektywie? no to jeszcze ten robal zarośnięty - ona ma teraz taką ślicznie lśniącą sierść, że szkoda mi ją golić :oops: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 to nie są makro :eviltong: makro to są u erii - u mnie są robale z daleka :lol: :crazyeye: 15cm Tycjan! wow! Quote
Vectra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Makro bomba !!!! aż zazdroszczę , bo ja nie umiem ..... nie mam do tego cierpliwości ... :evilbat: bojam się :( a takie hodowałam w domu , miało z 15 cm długości i się zwało Tycjan http://img399.imageshack.us/img399/3141/dsc0032kk7.jpg Quote
Vectra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tycjan był import ;) znalazłam go w paczce z brokułami :diabloti: Szarańcza to była .. No , Eria wymiata :mdleje: Quote
malawaszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Vectra napisał(a):Tycjan był import ;) znalazłam go w paczce z brokułami :diabloti: Szarańcza to była .. :mdleje: o kuźwa dobrze że sięnie rozmnożył i nie zwiał :lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie wiem czemu , ale pewnego dnia się przestał ruszać :diabloti: no co Ty rozmnażać ? wysterylizowany był :evilbat: nie przeżył bo nie jadł RC , tylko brokuły HA Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 a to wbrew pozorom robione bez lampy :-o Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 kurna ja i moje złote interesy - czyli jak oszczędzać :angryy::angryy::angryy: niedawno skończyła się karma dla moich burków, a że byłam spłukana szukałam szukałam i znalazłam - trovet ten który kupuję - rozerwany worek, trochę mniej niż normalnie - 50% ceny, sprzedawca zajmujący się ogólnie karmami - normalnie z nieba mi spadła ta oferta, zamówiłam, wszystko super, a tu niedawno z puchy w której trzymam karmę wyleciał mol - jeden więc myślę sobie, przypadek - mola upolowałam, ukatrupiłam i luzik... do wczoraj - wczoraj z puchy wyleciało kilka moli :mdleje: zaglądam do wora, grzebię, a tam jeszcze kilka moli łazi, kilka kokonów :crazyeye: :mdleje: nosz qrna - mam ndzieję, że wyłapałam dziadostwo bo jak mi się zalęgnie w szafie to się pochlastam :placz: przed chwilą na balkonie przebierałam ziarenko po ziarenku :mdleje: większość tej karmy chyba wywalę - no nie mogę tego w domu trzymać :placz: ale powiem Wam, że solidna firma bo napisałam grzecznego maila z pytaniem jak była przechowywana ta karma bo wylatują z niej mole i od razu dostałam odpowiedź, że jutro dostanę całkiem nowiutki worek :klacz: czyli profesjonaliści mimo tej "małej" wpadki :mad: a ja mam za swoje oszczędzanie na karmie :oops: Quote
AlKil Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No masz, Ty to narzekasz... Dostałaś karmę z dodatkowym żywym mięskiem i marudzisz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dobry patetnt jak dostać nowy worek za darmoszkę :diabloti:;) Quote
malawaszka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 no ja bym wolała jednak nie dostawać tego worka i nie mieć moli w domu :shake: teraz mam obsesję molową i wszędzie ich wypatruję :mdleje: Quote
Recommended Posts