Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']...kurde ale gifka w anielskich znalazłam :roflt:
dobra mam beznadziejne skojarzenia :roll::oops::evil_lol:

:crazyeye::turn-l:Ja mam takie same jak Ty:roflt::roflt::roflt:

[quote name='AnkaG']Nooo panikara - latać sie boi. :evil_lol:

U mnie w rodzinie: szwagier pilot, siostra była stewardesa a siostrzenica obecna stewardesa. Samoloty nam nie straszne. :eviltong:
Ja też się boję - tylko raz w życiu leciałam molocikiem i więcej nie zamierzam:shake::nerwy:

Moniś, ale ładna fryzurka:siara::crazyeye::loveu:

Posted

No to ja się tylko grzecznie odmelduję przed wyjazdem do Szkocji na 10 dni. Trzymajcie kciuki za udany urlop. No i za małego tęskniącego Gimlasia, który zostaje, żeby nie przesadził z tęsknotą i jadł normalnie:razz:

Posted

[quote name='gassira']bardzo fajna nowa fryzurka i pasuje do Ciebie:razz:zazdroszczę wyprawy:roll:Ja bym chciała do Nowej Zelandii:loveu:

nooo ja też, ale nie wiem jak bym wytrzymała taki dłuuuugi lot samolotem - moim największym marzeniem jest płynąć do Nowej Zelandii statkiem :loveu: ale J nie bardzo na takie pływanie się zapatruje :shake::lol:

[quote name='tangerine74']No to ja się tylko grzecznie odmelduję przed wyjazdem do Szkocji na 10 dni. Trzymajcie kciuki za udany urlop. No i za małego tęskniącego Gimlasia, który zostaje, żeby nie przesadził z tęsknotą i jadł normalnie:razz:

wowww Szkocja ahhh :loveu: bawcie sie dobrze - pięknych widoków na pewno Wam nie zabraknie :loveu:

[quote name='Doginka']A gdzie to Panna Monika zniknęła?:razz::mad::diabloti:

jestem jestem, ale co mam se tu sama siedzieć :shake: nikt nas już nie lubi :shake:

[quote name='Alicja']:mad:nie no ja tu se kawe zaparzyłam co by foty pooglądać a ONA SE znika :diabloti:

fryzurka świetna :cool2:

coś tam mogę wstawić, ale jakoś ostatnio nie mam zapału do fot, ani w ogóle do niczego :oops: takiej kapy w pracy to dawno nie miałam i odechciewa mi sie wszystkiego przez dwóch kretynów :angryy:

no to trochę Dublina i okolic

najpierw zachód słońca z lotu ptakiem :evil_lol:

wall of fame :cool3: z lewej to duże zdjęcie to U2 :loveu:

Dublin wieczorny - byłam w szoku jak tam są wszystkie kanjpy nabite - u nas jak nie ma miejsc do siedzenia to się wychodzi i szuka innej knajpy, a im nie przeszkadza, że stoją jak sardynki upchane - wszystkie knajpy są na full pełne - ciężko przejść, a o siedzeniu to można pomarzyć może jak się idzie koło 18 :lol: