Pysia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Przemyśl, bo zaczynam się martwić o Twóje zdrowie psychiczne :diabloti: Quote
ariss Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 idz tam w to miejsce,gdzie spotykasz te dziwne psy i stań dokładnie tam gdzie one;)jak Twoje sucz zaczną kręcić się w koło to rzeczywiście będzie to coś dziwnego:roll:tylko gorzej jak i Ty zaczniesz to robić...:evil_lol:;) Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No coz...foty jak zwykle:diabloti:Dzien piekny jak od dluzszego czasu co dzien....tak wiec mowie dzien dobry bardzo i oddalam sie dyskretnie:hand: Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Pysia napisał(a):A ja trzymam kciuki tak, że aż skurczu dostałam! puść już :evil_lol: gassira napisał(a):idz tam w to miejsce,gdzie spotykasz te dziwne psy i stań dokładnie tam gdzie one;)jak Twoje sucz zaczną kręcić się w koło to rzeczywiście będzie to coś dziwnego:roll:tylko gorzej jak i Ty zaczniesz to robić...:evil_lol:;) ja tam chodzę regularnie - mam pewne obawy... :roll: agbar napisał(a):No coz...foty jak zwykle:diabloti:Dzien piekny jak od dluzszego czasu co dzien....tak wiec mowie dzien dobry bardzo i oddalam sie dyskretnie:hand: witam Cię dyskretnie Alicja napisał(a)::cool1:słyszałam ze byłas w Rudach ano byłam, na chwilkę - dosłownie na 10 minut :shock: skserować mapę :roll: ale jak pięknie po drodze :loveu: piękne chmury malownicze krajobrazy pól rzepakowych :loveu::loveu::loveu: Pepa się oddaliła ode mnie :multi::evil_lol: to niespotykane - robi to tylko czasem na łąkach jak chce jej się pić i zwącha wodę :razz: Quote
BoJa2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ooooo... i RUSAŁKE ufociłaś:loveu::loveu: w kapelutku Quote
ariss Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 już przeczytałam,że objawy i gały mi wylazły :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 BoJa napisał(a):ooooo... i RUSAŁKE ufociłaś:loveu::loveu: w kapelutku rusałka deczko niezadowolona bo padło zdanie, że idziemy do domu :evil_lol: LAZY napisał(a):Dawno mnie tu nie było a tutaj jest tak pięknie!!! a widzisz :eviltong: gassira napisał(a):już przeczytałam,że objawy i gały mi wylazły :crazyeye: haha to też :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 malawaszka napisał(a): pełnia szczęścia http://img398.imageshack.us/img398/6703/dsc0796wg9.jpg taaa im brudniej tym lepiej:loveu: Quote
LeCoyotte Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 malawaszka napisał(a):oo dzięki Szaraduszko :loveu: a ja siewłasnie zastanawiałam czy czegoś nie pokombinować z kolorami w ustawieniach :lol: nic nie zmieniaj, są bardzo naturalne:cool1: Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 oo dzięki Szaraduszko :loveu: a ja siewłasnie zastanawiałam czy czegoś nie pokombinować z kolorami w ustawieniach :lol: Quote
Maga100 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Witaj, droga mła :p Pamiętasz mnie jeszcze? Chciałam ci powiedzieć, że robisz coraz ładniejsze zdjęcia :p Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 no co Ty??? przecież ładniejszych już się nie da :p:diabloti: no i kolejny dzień - zaczynamy ładnie, z czystą sierścią, wyczesaną... rusałka Dobranoc :hand: Quote
madziamn Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Witaj Malawaszko. Swietna galeryja. PSINKI wspaniale(myzianko dla nich), fotki prześliczne bardzo fajnie się ogląda a Oliwcia ma zadatki na modelkę lub aktorkę -te jej minki rzeczywiście niesamowite.:lol: Quote
Ka-Vanga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Czesc dziewczynki, ale ja dawno u Was nie bylam, ale to przez te chorobska okropne, wiec musicie wybaczyc :oops:. Fotki superowe, widac jakie dziewczyny szczesliwe!!!!! Quote
Recommended Posts