Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idz tam w to miejsce,gdzie spotykasz te dziwne psy i stań dokładnie tam gdzie one;)jak Twoje sucz zaczną kręcić się w koło to rzeczywiście będzie to coś dziwnego:roll:tylko gorzej jak i Ty zaczniesz to robić...:evil_lol:;)

Posted

No coz...foty jak zwykle:diabloti:Dzien piekny jak od dluzszego czasu co dzien....tak wiec mowie dzien dobry bardzo i oddalam sie dyskretnie:hand:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja trzymam kciuki tak, że aż skurczu dostałam!

puść już :evil_lol:

gassira napisał(a):
idz tam w to miejsce,gdzie spotykasz te dziwne psy i stań dokładnie tam gdzie one;)jak Twoje sucz zaczną kręcić się w koło to rzeczywiście będzie to coś dziwnego:roll:tylko gorzej jak i Ty zaczniesz to robić...:evil_lol:;)

ja tam chodzę regularnie - mam pewne obawy... :roll:

agbar napisał(a):
No coz...foty jak zwykle:diabloti:Dzien piekny jak od dluzszego czasu co dzien....tak wiec mowie dzien dobry bardzo i oddalam sie dyskretnie:hand:

witam Cię dyskretnie

Alicja napisał(a):
:cool1:słyszałam ze byłas w Rudach

ano byłam, na chwilkę - dosłownie na 10 minut :shock: skserować mapę :roll: ale jak pięknie po drodze :loveu: piękne chmury malownicze krajobrazy pól rzepakowych :loveu::loveu::loveu:

Pepa się oddaliła ode mnie :multi::evil_lol: to niespotykane - robi to tylko czasem na łąkach jak chce jej się pić i zwącha wodę :razz:

Posted

BoJa napisał(a):
ooooo... i RUSAŁKE ufociłaś:loveu::loveu: w kapelutku

rusałka deczko niezadowolona bo padło zdanie, że idziemy do domu :evil_lol:

LAZY napisał(a):
Dawno mnie tu nie było a tutaj jest tak pięknie!!!

a widzisz :eviltong:

gassira napisał(a):
już przeczytałam,że objawy i gały mi wylazły :crazyeye:

haha to też :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
oo dzięki Szaraduszko :loveu: a ja siewłasnie zastanawiałam czy czegoś nie pokombinować z kolorami w ustawieniach :lol:

nic nie zmieniaj, są bardzo naturalne:cool1:

Posted

Witaj Malawaszko. Swietna galeryja. PSINKI wspaniale(myzianko dla nich), fotki prześliczne bardzo fajnie się ogląda a Oliwcia ma zadatki na modelkę lub aktorkę -te jej minki rzeczywiście niesamowite.:lol:

Posted

Czesc dziewczynki, ale ja dawno u Was nie bylam, ale to przez te chorobska okropne, wiec musicie wybaczyc :oops:.

Fotki superowe, widac jakie dziewczyny szczesliwe!!!!!