Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Pysia napisał(a): Pewnie :diabloti: Bo dla Ciebie wszystkie auta z napędem na 4 koła to jeepy :evil_lol: Muszę Cię czegoś nauczyć, żebyś była taka mądra jak ja :diabloti: [FONT=Arial]Jak tam po kąpieli :razz::razz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Medorowa napisał(a):Buhhahahaa już gdzieś o tym dzisiaj czytałam:evil_lol::evil_lol: Buhahahah Waszka ma podobny tok myślenia do mnie:roll::evil_lol: ale JA zdania nie zmienię na ten temat :grins: bo dla mnie nie ma różnicy czy ktoś jeździ jeepem, suzuką czy innym terenowym - jak jest idiotą to idiotą pozostanie nawet jak zamieni suzukę na grand cherokee - a jak jest człowiekiem myślącym to jeżdżąc suzuką nadal nim pozostanie :lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Jak tam po kąpieli :razz::razz:[/FONT] minęło 16 minet czy myślisz, że już po??? :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a):ale JA zdania nie zmienię na ten temat :grins: bo dla mnie nie ma różnicy czy ktoś jeździ jeepem, suzuką czy innym terenowym - jak jest idiotą to idiotą pozostanie nawet jak zamieni suzukę na grand cherokee - a jak jest człowiekiem myślącym to jeżdżąc suzuką nadal nim pozostanie :lol: Babo :) Mnie chodzi o marki aut :diabloti: Moja sąsiadka jeździ oplem a nie VW mimo że są z daleka identyczne :evil_lol: Jeep to marka auta, Suzka to też marka auta ;) Suza to nie Jeep ;) Typ: terenowe oba ale tylko typ.... I nie typ Jeep tylko terenowy :eviltong: Potem piszą w gazetach ze kierowca dżipa najechał na dwie osoby .. A okazało się potem że to był Patrol GR :evil_lol: A ludzie w małym miasteczku rzucali kamieniami na wszystki terenówki a znawcy mark - na wszystkie Jeepy :roll: Pogoda dziwna. NIC nie robie :crazyeye: I NIC mi się nie chce :crazyeye: Chyba mam przesilenie wiosenne :roll: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Pysia napisał(a):Babo :) Mnie chodzi o marki aut :diabloti: Moja sąsiadka jeździ oplem a nie VW mimo że są z daleka identyczne :evil_lol: Jeep to marka auta, Suzka to też marka auta ;) Suza to nie Jeep ;) Typ: terenowe oba ale tylko typ.... I nie typ Jeep tylko terenowy :eviltong: Potem piszą w gazetach ze kierowca dżipa najechał na dwie osoby .. A okazało się potem że to był Patrol GR :evil_lol: A ludzie w małym miasteczku rzucali kamieniami na wszystki terenówki a znawcy mark - na wszystkie Jeepy :roll: ale ja wiem o co Ci chodzi, tylko tak jak mówiłam mam w nosie nazwy - Ty też miałaś dopóki nie kupiłaś Jeepa i nie zalogowałaś się na forum jeepów - nie ma to dla mnie kompletnego znaczenia tak samo jak to, że na buty sportowe w polsce mówi się adidasy :p już po kąpieli :grins: przez Pysiowe opisy drapania się Seti Pepa ma wypłukane przy ogonie tysiąc razy :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a): już po kąpieli :grins: przez Pysiowe opisy drapania się Seti Pepa ma wypłukane przy ogonie tysiąc razy :evil_lol: Po to dałam ten opis niewypłukanego szamponu aby innym sie to nie przydazyło ;) I dobrze ze ma 1000 x ;) Gorzej jakby miała 999 i tego jednego zabrakło :cool1: Przyjedx kobieto po ten drugi woreczek karmy bo zawiesiłam go na poddaszu sznurkiem u sufitu... Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a):minęło 16 minet czy myślisz, że już po??? :evil_lol: [FONT=Arial]o masz .......myślisz że ja mam czas na zegarek patrzać ile minetek minęło :razz::razz:.........odchamiam i odgruzowuje mieszkanie :angryy:.....jakaś pierdoła zostawiła po ostatnim odkurzaniu wode w odkurzaczu i jak otwarłam to się poczułam jak na polskiej wsi ściany wschodniej :roll:.....po umyciu i wymianie wody nalałam płynu do płukania jamy ustnej i wydech był w zapachu mięty :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
lolka75 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dzien dobry....:loveu: a tak przyszlam paszczec z wsciekla zazdroscia na sliczne fotki:loveu: a psinka plywajaca przyprawial mnie o skurcz macicy Pozdrowki:multi::loveu: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Pysia napisał(a):Przyjedx kobieto po ten drugi woreczek karmy bo zawiesiłam go na poddaszu sznurkiem u sufitu... nie mogiem przyjechać :p Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jakaś pierdoła zostawiła po ostatnim odkurzaniu wode w odkurzaczu i jak otwarłam to się poczułam jak na polskiej wsi ściany wschodniej :roll:.....po umyciu i wymianie wody nalałam płynu do płukania jamy ustnej i wydech był w zapachu mięty :diabloti::evil_lol:[/FONT] o fuj! współczuję :shock: lolka75 napisał(a):dzien dobry....:loveu: a tak przyszlam paszczec z wsciekla zazdroscia na sliczne fotki:loveu: a psinka plywajaca przyprawial mnie o skurcz macicy Pozdrowki:multi::loveu: o masz Lolka czemu aż skurcze macicy??? :evil_lol: ale takie jak podczas orgazmu czy jak przy porodzie? :evil_lol: voila :loveu: moja Lalunia :loveu: a zaraz Wam pokażę jakie zrobiłam przecudne cz-b :mdleje: :loveu: normalnie pękam z dumy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 aaaaaaaaaaaaa Justa KCM :loveu: za wskazówki dla Gassiry :lol: mój Papillonek :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu:lalunia http://img296.imageshack.us/img296/8522/dsc0030hj9.jpg[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 lalunia oczywiście już się wałkoniła i tak pięknie nie wygląda :lol: Quote
lolka75 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10925&page=2342 ach czy ona ma jedno uszko bardziej stojace?:loveu: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 tak :loveu: Pepa ma jedno uszko bardziej niż drugie :loveu: :lol: Quote
Pysia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Teraz widać, jak bardzo ona się zmieniła na lepsze :multi::loveu: Taki filutek z niej :loveu: Głosuj kobieto na mnie.... http://www.twoje4x4.com.pl/konkursy_galeria.html?id=4&page=0 Inni też mogą ;) Jestem jedyną kobietą która wstawioła foty wiec wszystko jasne ;) Quote
eria Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 następna maniaczka czarno-białych fot :evil_lol::evil_lol: ale akurat ta fota wygląda super w b&w Quote
Justa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaa Justa KCM :loveu: za wskazówki dla Gassiry :lol: http://img213.imageshack.us/img213/6813/dsc0076xk6.jpg http://img364.imageshack.us/img364/2236/dsc0081gz9.jpg Hehe nie ma za co, aczkolwiek nie wiem o których wskazówkach mówisz ;) A widzisz, też Ci wyszło fajne mokre oczko ! :loveu: I konwersja do b&w całkiem całkiem niezła :loveu: Jestem pod wrażeniem ! :multi: Quote
anetta Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://img230.imageshack.us/img230/7392/dsc02881qn6.jpg :loveu: Pepunia pokąpieli jak wacik wygląda :loveu::loveu: Jaki ma włos? twardy/miękki? Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 i ostanie śliczne Pepki :loveu::loveu::loveu: Anetta - Pepa ma włoski mięciutkie jak kaczuszka :loveu::lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Miga Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A ja nie umiem robić takich ładnych fot. Ffszędzie ładne foty :lol: Pepe uchole ma jak papillon :) Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Miga napisał(a):A ja nie umiem robić takich ładnych fot. Ffszędzie ładne foty :lol: Pepe uchole ma jak papillon :) tylko jedno ucho :lol: Quote
LeCoyotte Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 waszko świetnie Ci wyszły te zdjęcia Pepy w bw!! szczególnie ta http://img182.imageshack.us/img182/2729/dsc0086fh7.jpg :loveu: PS ostatnio zapanowała moda na bw wśrod kilku sznupkomaniaków:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 LeCoyotte napisał(a): PS ostatnio zapanowała moda na bw wśrod kilku sznupkomaniaków:eviltong: hahaha ja, Ty, Gassira i Justa - to nie tak znowu dużo :evil_lol: ale ile radochy i nauki przy tym :loveu: Quote
Justa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha ja, Ty, Gassira i Justa - to nie tak znowu dużo :evil_lol: ale ile radochy i nauki przy tym :loveu: Ja ? no bez przesady - raptem 3 fotki ostatnio wstawiłam :diabloti: Quote
ariss Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 mi to do Was jeszcze dużo brakuje...ale prędzej czy później będziecie gadać,że daje radę;):evil_lol: :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu:Kocham to zdjęcie:loveu::loveu::crazyeye::crazyeye: http://img182.imageshack.us/img182/2729/dsc0086fh7.jpg Quote
Recommended Posts