Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Pewnie :diabloti: Bo dla Ciebie wszystkie auta z napędem na 4 koła to jeepy :evil_lol: Muszę Cię czegoś nauczyć, żebyś była taka mądra jak ja :diabloti:

[FONT=Arial]Jak tam po kąpieli :razz::razz:[/FONT]

Posted

Medorowa napisał(a):
Buhhahahaa już gdzieś o tym dzisiaj czytałam:evil_lol::evil_lol: Buhahahah Waszka ma podobny tok myślenia do mnie:roll::evil_lol:

ale JA zdania nie zmienię na ten temat :grins: bo dla mnie nie ma różnicy czy ktoś jeździ jeepem, suzuką czy innym terenowym - jak jest idiotą to idiotą pozostanie nawet jak zamieni suzukę na grand cherokee - a jak jest człowiekiem myślącym to jeżdżąc suzuką nadal nim pozostanie :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale JA zdania nie zmienię na ten temat :grins: bo dla mnie nie ma różnicy czy ktoś jeździ jeepem, suzuką czy innym terenowym - jak jest idiotą to idiotą pozostanie nawet jak zamieni suzukę na grand cherokee - a jak jest człowiekiem myślącym to jeżdżąc suzuką nadal nim pozostanie :lol:

Babo :) Mnie chodzi o marki aut :diabloti: Moja sąsiadka jeździ oplem a nie VW mimo że są z daleka identyczne :evil_lol:
Jeep to marka auta, Suzka to też marka auta ;) Suza to nie Jeep ;) Typ: terenowe oba ale tylko typ.... I nie typ Jeep tylko terenowy :eviltong:
Potem piszą w gazetach ze kierowca dżipa najechał na dwie osoby .. A okazało się potem że to był Patrol GR :evil_lol: A ludzie w małym miasteczku rzucali kamieniami na wszystki terenówki a znawcy mark - na wszystkie Jeepy :roll:

Pogoda dziwna. NIC nie robie :crazyeye: I NIC mi się nie chce :crazyeye: Chyba mam przesilenie wiosenne :roll:

Posted

Pysia napisał(a):
Babo :) Mnie chodzi o marki aut :diabloti: Moja sąsiadka jeździ oplem a nie VW mimo że są z daleka identyczne :evil_lol:
Jeep to marka auta, Suzka to też marka auta ;) Suza to nie Jeep ;) Typ: terenowe oba ale tylko typ.... I nie typ Jeep tylko terenowy :eviltong:
Potem piszą w gazetach ze kierowca dżipa najechał na dwie osoby .. A okazało się potem że to był Patrol GR :evil_lol: A ludzie w małym miasteczku rzucali kamieniami na wszystki terenówki a znawcy mark - na wszystkie Jeepy :roll:

ale ja wiem o co Ci chodzi, tylko tak jak mówiłam mam w nosie nazwy - Ty też miałaś dopóki nie kupiłaś Jeepa i nie zalogowałaś się na forum jeepów - nie ma to dla mnie kompletnego znaczenia tak samo jak to, że na buty sportowe w polsce mówi się adidasy :p

już po kąpieli :grins: przez Pysiowe opisy drapania się Seti Pepa ma wypłukane przy ogonie tysiąc razy :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

już po kąpieli :grins: przez Pysiowe opisy drapania się Seti Pepa ma wypłukane przy ogonie tysiąc razy :evil_lol:

Po to dałam ten opis niewypłukanego szamponu aby innym sie to nie przydazyło ;) I dobrze ze ma 1000 x ;) Gorzej jakby miała 999 i tego jednego zabrakło :cool1:

Przyjedx kobieto po ten drugi woreczek karmy bo zawiesiłam go na poddaszu sznurkiem u sufitu...

Posted

malawaszka napisał(a):
minęło 16 minet czy myślisz, że już po??? :evil_lol:

[FONT=Arial]o masz .......myślisz że ja mam czas na zegarek patrzać ile minetek minęło :razz::razz:.........odchamiam i odgruzowuje mieszkanie :angryy:.....jakaś pierdoła zostawiła po ostatnim odkurzaniu wode w odkurzaczu i jak otwarłam to się poczułam jak na polskiej wsi ściany wschodniej :roll:.....po umyciu i wymianie wody nalałam płynu do płukania jamy ustnej i wydech był w zapachu mięty :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

dzien dobry....:loveu:
a tak przyszlam paszczec z wsciekla zazdroscia na sliczne fotki:loveu:
a psinka plywajaca przyprawial mnie o skurcz macicy
Pozdrowki:multi::loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Przyjedx kobieto po ten drugi woreczek karmy bo zawiesiłam go na poddaszu sznurkiem u sufitu...

nie mogiem przyjechać :p

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]jakaś pierdoła zostawiła po ostatnim odkurzaniu wode w odkurzaczu i jak otwarłam to się poczułam jak na polskiej wsi ściany wschodniej :roll:.....po umyciu i wymianie wody nalałam płynu do płukania jamy ustnej i wydech był w zapachu mięty :diabloti::evil_lol:[/FONT]

o fuj! współczuję :shock:

lolka75 napisał(a):
dzien dobry....:loveu:
a tak przyszlam paszczec z wsciekla zazdroscia na sliczne fotki:loveu:
a psinka plywajaca przyprawial mnie o skurcz macicy
Pozdrowki:multi::loveu:

o masz Lolka czemu aż skurcze macicy??? :evil_lol: ale takie jak podczas orgazmu czy jak przy porodzie? :evil_lol:

voila :loveu: moja Lalunia :loveu:

a zaraz Wam pokażę jakie zrobiłam przecudne cz-b :mdleje: :loveu: normalnie pękam z dumy :evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):

PS ostatnio zapanowała moda na bw wśrod kilku sznupkomaniaków:eviltong:

hahaha ja, Ty, Gassira i Justa - to nie tak znowu dużo :evil_lol: ale ile radochy i nauki przy tym :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja, Ty, Gassira i Justa - to nie tak znowu dużo :evil_lol: ale ile radochy i nauki przy tym :loveu:

Ja ? no bez przesady - raptem 3 fotki ostatnio wstawiłam :diabloti: