Chandler Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Cześć malawaszko :calus: Uśmiałam się z doopki z uszami z poprzedniej strony :D. Jak tam Pepa na nowej karmie? A badania robiłaś? Przepraszam, jeżeli pisałaś już o badaniach - u Ciebie tyle się dzieje... Quote
Pysia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Widzę, że spacerek był owocny :multi: Następnym razem pojedziemy razem ;) Ale nie żałuję - ja też się świetnie bawiłam ;) Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Chandler']Cześć malawaszko :calus: Uśmiałam się z doopki z uszami z poprzedniej strony :D. Jak tam Pepa na nowej karmie? A badania robiłaś? Przepraszam, jeżeli pisałaś już o badaniach - u Ciebie tyle się dzieje... HEJJJJ :loveu: dawno Cię nie :hmmmm: czytałam :lol: Pepa dopiero od dzisiaj je tylko tą karmę bo ostatnie dni to było mieszanie i przestawianie - w te dni przejściowe niestety gazy były - nawet mimo podawania espumisanu :shake: ale śmierdzuchy były tylko po psich ciasteczkach - trudno już ich nie będzie dostawać :placz: ale nieśmierdziuchy to ona puszcza np podczas sikania :-o takie normalnie głośne bąki :mdleje: na badania wybieram się w tym tygodniu bo czekałam na wypłatę :lol: [quote name='Pysia']Widzę, że spacerek był owocny :multi: Następnym razem pojedziemy razem ;) za 3 miesiące :lol: czesałam ją przed spacerem :lol: Quote
ariss Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='malawaszka'] żartowałam :errrr: [SIZE=4]a dzisiaj mam mega ubaw bo wysłałam smsa do J i napisałam mu, że okradli mi auto - wszystko ze środka i z bagażnika :evil_lol: a siostrze wysłałam smsa że jestem w ciąży i że nikt jeszcze nie wie :evil_lol: - oboje od razu dzwonili :evil_lol: :evil_lol: No wredna babo TY:mad::mad::mad::angryy::diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 hihihi :turn-l: raz Luna raz Pepa Pepa jak może to zagarnia wszystkie patyki :lol: Luna już się na nią nie rzuca tylko leci wtedy do mnie i się skarży :lol: a Pepa POSIADA patyk :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 cholera czemu nie wszystkie foty widać??!!! :angryy::angryy::angryy: wszędzie mają być po 5 a ja widzę 4 :angryy: głupi imagesh. a w ogóle to powiedzcie mi jaką obrożę powinien mieć pies z takimi miękkimi włosami jak ma Pepa? zwykła obroża jej te włosy tam kołtuni i one tam są matowe i takie cienkie - jakby sam podszerstek, a jak nie czesałam dwa dni :shock: to już zaczynało się filcować :mad: Gass gdzie ma tą dziurę??!! :shock: Quote
LeCoyotte Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='malawaszka']no to teraz normalne :lol: te nienormalne są lepsze:cool1: [quote name='malawaszka']cholera czemu nie wszystkie foty widać??!!! :angryy::angryy::angryy: wszędzie mają być po 5 a ja widzę 4 :angryy: głupi imagesh. widzę wszytskie 5 świetnych zdjęć..:multi: a w ogóle to powiedzcie mi jaką obrożę powinien mieć pies z takimi miękkimi włosami jak ma Pepa? zwykła obroża jej te włosy tam kołtuni i one tam są matowe i takie cienkie - jakby sam podszerstek, a jak nie czesałam dwa dni :shock: to już zaczynało się filcować :mad: może szelki? bo chyba w każdej obroży będzie sie tak robić:roll: Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 To kiedy się przeprowadzasz na zadupie i zrozumiesz moje problemy? :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 malawaszka napisał(a): Gass gdzie ma tą dziurę??!! :shock: błahahhhhahahahaahah:evil_lol: eria napisał(a):to pewnie ucho:evil_lol: :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :hmmmm::niewiem::turn-l::hmmmm: http://img519.imageshack.us/img519/8389/dsc0291dt5.jpg Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='eria']to pewnie ucho:evil_lol: :niewiem: [quote name='LeCoyotte'] może szelki? bo chyba w każdej obroży będzie sie tak robić:roll: no właśnie pod szelkami się to samo robi tylko wtedy w innych miejscach :roll::placz: [quote name='Maga100']To kiedy się przeprowadzasz na zadupie i zrozumiesz moje problemy? :diabloti::loveu::loveu: najpierw muszę na jakiś czas wyjechać do Lotek Dużych :evil_lol: [quote name='gassira']błahahhhhahahahaahah:evil_lol: osz Ty podła to był rewanż! :evil_lol: [quote name='Medorowa']:hmmmm::niewiem::turn-l::hmmmm: http://img519.imageshack.us/img519/8389/dsc0291dt5.jpg czego nie rozumie? :cool1: pewnie zaraz znowu zniknę :placz: popsuł mi się komputer - zaczął się wieszać :angryy: przy którejś z kolei próbie ponownego uruchomienia już się nie uruchamiał :angryy: poczekałam aż wystygnie, rozkręciłam dziada - otrzepałam się z kurzu :evil_lol: - i zobaczyłam, że nie działa wiatrak na grafice :placz: znowu :placz: szlag by to i już nie popracuję :angryy: tu Pepa jeszcze miała siłę, ale widać po niej że i wiek i tusza nie służą :shake: chodziłyśmy dwie godziny i pod koniec już ledwo ledwo się wlokła mimo odpoczynków :shake: zrobię jej też egk Quote
Vectra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wsza , obroże taką jak dla chow chow , czyli okrągła :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Vectra']Wsza , obroże taką jak dla chow chow , czyli okrągła :diabloti: hahha mówisz, że Pepa jest mixem chowa i jamnika? :evil_lol: nie ma na allegro takich :placz: a koło Luny smierdziela widać muchy :turn-l: Quote
Vectra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pepa jest mixem czegoś z czymś :diabloti: Dlatego jest jedyna i niepowtarzalna :) a nie możesz jej ogolić ? Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Vectra napisał(a):Pepa jest mixem czegoś z czymś :diabloti: Dlatego jest jedyna i niepowtarzalna :) a nie możesz jej ogolić ? :shake: pewnie, że mogę, ale nie chcę :shake: ona jest okropnie tłusta i teraz to przynajmniej te kudły maskują to :shake: nie umiem jej odchudzić bo drze japę jak chce jeść - i tak dostaje niedużo :shake: mam nadzieję, że teraz jak będzie pogoda to powoli powoli wydreptamy to sadło :mad: Quote
Vectra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 w tym wieku to ciężko jest odchudzić psa ,ale nie jest niemożliwe .... może tylko jakiegoś lighcika w kulkach jej dawaj HĘ ? ten bosch special light jest fajny Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 tego bosha wcina Luneta i po nim się nie drapie :loveu: Pepa po wszystkim co ma napisane bosh okrutnie pierdzi - nawet po jednym malutkim ciasteczku i po tej karmie też :shake: teraz jej kupiłam trovet HLD "Dieta Trovet HLD jest przeznaczona do terapii żywieniowej psów z chorobami wątroby, trzustki i zaburzeniami przewodu pokarmowego." i mam nadzieję, że jej się zmniejszy to gazowanie bo na pewno nie jest jej komfortowo cały czas taki wydęty ten brzunio :shake: i nawet espumisan nie działa :shake: Quote
Vectra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No to więcej nie pomogie niestety , ten brzunio to pewnie spadek po poprzednim życiu. Wiesz co ja kiedyś na wzdęcia i różne akcje żołądkowe miałam takie proszki co gazy zamieniały w piane i nie było wzdęć ... zapytaj w aptece ... kuna nie pamietam jak się to zwało , było bez recepty Quote
Ka-Vanga Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Weszenjo fotki cudenko :loveu:!!!!!! I przede wszystkim trzymam kciuki zeby sie Pepince polepszylo :multi:. Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dzięki kochane :loveu: Dobranoc :hand: Quote
ariss Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 u Ciebie dobranockowa fota to też cudeńko:loveu: Quote
Doginka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pysia napisał(a):Pooglądaj te co ja robię :diabloti: I więcej nie pytaj :evil_lol: Ci od Canonów powinni mnie na stosie spalić :oops: Tylko im nie mówcie :mad: Obejrzałam wszystkie foty - czytanie obleciałam tak po łebkach:cool3: I dalej nie wiem, co to zmaszczone foty:angryy: Wszystkie bardzo mi się podobają, a te z pokręconą Lunką są świetne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: uczyłaś ją tańczyć break dance???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tangerine74 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Hej :loveu: pogoda się zepsuła, więc musimy sie sami słonecznie pocieszać ;) Zajrzałam tu i oczywiście 4 strony miałam do nadrobienia:crazyeye: Od 14.30 do wieczorrka 4 strony natrzaskaliscie :crazyeye: A ponieważ czytałam grzecznie od początku to: zmartwiłam się bardzo olbrzymkiem :placz:i wyjącymi psinkami:cool3:, wkurzyłam się, że to dowcip:mad:, oplułam monitor ze śmiechu przy powykręcanej Lunce:roflt: i na koniec zauroczyłam się spojrzeniami Pepy :loveu: Po takim skoku ciśnienia i wyciszeniu jestem gotowa na nowy dzień :p Szelki dla Pepy w ramach nie plątania włosa odradzam :shake: Najgorsze sa kudełki w pachach :mad: U nas walka w tym temacie codzienna:mad: (Ze wszystkich pozostałych względów uważam, ze szelki o niebo lepsze niż obroza, więc Gimlas chodzi w szelkach.) Z moich doswiadczeń szelkowych wynika, ze szelki z cieńszej tasmy mniej plątają. Moze z obrożą też tak jest? Tuptusie nie mają po czym tuptać i muszą pływać :crazyeye: A to sie narobiło :loveu: Quote
Recommended Posts