Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz tak czytam i czytam i czytam .....i już wiem że dobrze zrobiłam nie biorąc od kuzynki z hodowli sznaucera ....wprawdzie średniak ale chyba tak samo temperamentne bestie były :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co do nieba ....to to już zboczenie totalne bo idąc tak do domu z przystanku chlapiąc wodą na lewo i prawo już kombinowałam czy dam rade foty nieba pocykać :splat: ale w ogólnym rozrachunku zrezygnowałam bo zanim rozebrałam przyklejone do ciała sztruksy i resztę odzienia niebo zmieniło swe niebiańskie oblicze :grins:

Posted

Moja droga, czuję się w obowiązku zagadnąć :cool3:
Zaglądam tu czasem ukradkiem, ale bez śledzenia konwersacji? Co odliczała Rydzewska? Kiedy się przeprowadzasz? :p W skrócie możesz mi wszystko opowiedzieć :p

Posted

[quote name='Maga100']Moja droga, czuję się w obowiązku zagadnąć :cool3:
Zaglądam tu czasem ukradkiem, ale bez śledzenia konwersacji?

1. Co odliczała Rydzewska?
2. Kiedy się przeprowadzasz? :p W skrócie możesz mi wszystko opowiedzieć :p

:crazyeye: ależ nikt Cię do niczego nie zmusza :diabloti:

ad 1. :niewiem:
ad 2. :niewiem:
to tyle w skrócie :p

Posted

[quote name='Maga100']Moja droga, czuję się w obowiązku zagadnąć :cool3:
Zaglądam tu czasem ukradkiem, ale bez śledzenia konwersacji? Co odliczała Rydzewska? Kiedy się przeprowadzasz? :p W skrócie możesz mi wszystko opowiedzieć :p

melduję żem odliczała KROPECZKI :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: ależ nikt Cię do niczego nie zmusza :diabloti:

i nie mógłby, nie dałby rady :diabloti:
Ja się poczułam. Ja. Jajajajajajaja. :diabloti:

[quote name='Alicja']

eeeee? :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']aaahahahha no nie pomyślałam, ze o kropki chodzi bo to nie tylko Rydzewska odliczała :evil_lol:

widać Ja się rzuciłam w OCZY :grins:

3304;)

Posted

[quote name='malawaszka']:multi: właśnie mamy pierwszą w tym roku wiosenną burzę :multi::laugh2_2::Cool!::ylsuper::drink1::cunao:
U nas też była, ale już druga w tym roku:p

[quote name='Alicja']
No i znowu te kropeczki - o co chodzi????????????????:crazyeye::niewiem::niewiem::niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahah zerknijcie na podpis LeCoyotte :cool3: i postawcie kropkę :evil_lol:

Ale jak postawić tę kropkę????:razz: - zaczynam się nerwusować:angryy::diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Ale jak postawić tę kropkę????:razz: - zaczynam się nerwusować:angryy::diabloti:

czytaj w jego galerii mój ostatni wpis:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha :klacz: od razu się człowiek lepiej czuje jak postawi kropkę nieprawdaż??? :loveu:

myślałam,że tylko ja jestem uzależniona:evil_lol:;)

Posted

Tia... znów mnie zawaliło robota wczoraj i 4 strony postów natrzaskaliscie. Waszko, Ty chyba rzeczywiscie się z moja szefowa kontaktujesz :mad:;)
Dziś szefowa wyjechała na 2 dniowe szkolenie. :multi: Jeśli okaże się, że tu bedzie cisza, to poczuję sie wręcz ignorowana :cool3: I ja zupełnie nie wiem, jak Ty się będziesz musiała potem zrewanzować, żeby to nadrobić ;):p

Kropka 3300 miała być moja :placz:

Co do 4 szarych sznupich komórek, które się nie emocjonują, to w wilgotnym powietrzu namakają i czasem w szarówce doznaja zaćmienia :lol: I co się wtedy dziej to sami doskonale wiecie: cień człowieka jest straszny, a szurnięcie noga 2 przecznice dalej, to jawna prowokacja :lol:

http://img229.imageshack.us/img229/3425/dsc0307bc3.jpg to zapatrzenie :loveu:

http://img182.imageshack.us/img182/8923/dsc0306ca9.jpg psiępiekna Lunka :loveu: z wystającą szyneczką :oops: taką różowiutką :loveu: Gimloniowi jęzorek nie wypada, chyba, ze zionie juz totalnie.