Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Ja Ci odpowiem :eviltong: Weszka naumiała się focić ( w odróżnieniu co do niektórych :evil_lol:) :multi: Obektyw ma już jeden fajny i mam nadzieję, ze niedługo będzie miała drugi ;)

Ja rozumiem, ten nawias. Ale czy już koniecznie MUSIAŁAS mnie wypunktować ???
A jaki obiektyw ma Weszka ???

Posted

hahah Pysiu moja droga wcale nie mam fajnego obiektywu -te fotki robiłam Sigmą 55-200 f4-5,6 więc ciemne ustrosjtwo i takie ładne fotki rzadko wychodzą :placz:

aaa no i Pysiu powiedz jakie powiedz :modla:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ja rozumiem, ten nawias. Ale czy już koniecznie MUSIAŁAS mnie wypunktować ???
A jaki obiektyw ma Weszka ???

Nie bądx babo złośliwa bo i tak tutaj achów i echów na temat Twoich fot nie będzie :diabloti: To temat Weszki :eviltong: Ja pisałam o sobie :cool1: Dobrze wiesz :mad:
A jaki ma to niech sama powie bo nie wiem :) Duży ma :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']Te trzy Twoje panienki to :loveu:

http://img90.imageshack.us/img90/1007/dsc0239ye0.jpg
fajne:loveu:

:loveu: dzięki :loveu:

[quote name='Pysia']Nie bądx babo złośliwa bo i tak tutaj achów i echów na temat Twoich fot nie będzie :diabloti: To temat Weszki :eviltong: Ja pisałam o sobie :cool1: Dobrze wiesz :mad:
A jaki ma to niech sama powie bo nie wiem :) Duży ma :diabloti:

CZY MOICH POSTóW NIE WIDAć NA TWOIM MONITORZE????!!!!!!!! :obrazic:

Posted

Ehhhhhhhhh,cudny cudny ...cała mamusia .Dzis juz Waszce na gg napisałam ,ze wiecej malców nie chce miec.Kazdego chce zostawic...no moze Katie nie bardzo,bo morde drze niczym duva z opery ,ale reszta jest taka słodziasta :loveu:

Posted

[quote name='resuruss']Ehhhhhhhhh,cudny cudny ...cała mamusia .Dzis juz Waszce na gg napisałam ,ze wiecej malców nie chce miec.Kazdego chce zostawic...no moze Katie nie bardzo,bo morde drze niczym duva z opery ,ale reszta jest taka słodziasta :loveu:
Resuruss, czy możesz mi wysłać tego zębacza w formacie 1200mp? na adres :
doginka@wp.pl

Wzięłabym na tapetę

Posted

[quote name='resuruss']Szczyla ,szczyla :eviltong::eviltong::eviltong: on ma na imie Placuś :evil_lol:

No dobra piękne fotki :loveu: :evil_lol:

NO! a szczyl to nie placuś tylko cośtam na W ale pomerdało mi się jak :eviltong:

:hand: dobranoc

Posted

[quote name='LeCoyotte']http://img508.imageshack.us/img508/9229/dsc0273hh2.jpg Luna the Gimli Wielkogłowy:lol:

Chyba cos w tym jest, bo właśnie to zdjęcie mnie urzekło :loveu:
Na tej fotce Luna jakas osiwiała ;) Cudowne biłe pysio :loveu: Gimli ma pysio bardziej skontrastowane, ale za to zupełnie srebrne uszy po wierzchu :loveu:

Ciekawe jak to jest, ze gdy mnie robota zawala, to tutaj 4 strony postów przybywaja w 1 dzień :cool3: Wy to jakos specjalnie robicie? :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: dzięki :loveu:

CZY MOICH POSTóW NIE WIDAć NA TWOIM MONITORZE????!!!!!!!! :obrazic:

Których ? :crazyeye:

malawaszka napisał(a):
Pysiowata paskuda norrrmallnieeeee mnie zignorowała :motz:

Buahahahaha ale ja Tylko Hani posty wczoraj widziałam :evil_lol: No i fotki ;)