Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Waszeczko;) Śliczne foteczki:) Jak zwykle :p

[quote name='Alicja']
jestem zła ......mam doła i teraz mnie jeszcze na administracji :angryy::angryy::angryy::angryy:

zła w taką piękną wiosenną pogodę?:loveu: Nieładnie:cool1:

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti:jesteśmy the best :Rose: ....na administaracji się dowiedziałam że na NAS ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ I ŻE ZAWSZE TE SAME OSOBY ....powiem nieskromnie ze inne mają pojemne doopalony i mają to wszystko tamoj ło ....a my się doorne przejmujemy :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
:shock: byłam przed chwilą na grzywkach i zamknęli im wątki giganty - takie które miały koło 16-25 tys postów i kazali założyć nowe :-o co będzie z naszymi blożkami??? :placz::mad: jak mi zamkną to się stąd wyprowadzę :angryy: na amen

Świetnie...Od kilku dni nie mogę nigdzie napisać posta bo co napiszę to mnie wywala z dogo :angryy: Czytać mogę ile mi się chce :crazyeye: Cudem przyjęło mi dzisiaj posta tutaj :roll: Zaczynam nie lubić dogo naprawdę :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Świetnie...Od kilku dni nie mogę nigdzie napisać posta bo co napiszę to mnie wywala z dogo :angryy: Czytać mogę ile mi się chce :crazyeye:

Może to automatyczny sposób postępowania systemu z tymi, co za bardzo serwer obciążają? :evil_lol: Widać uznał, że za dużo gadasz i cię ogranicza :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Świetnie...Od kilku dni nie mogę nigdzie napisać posta bo co napiszę to mnie wywala z dogo :angryy: Czytać mogę ile mi się chce :crazyeye: Cudem przyjęło mi dzisiaj posta tutaj :roll: Zaczynam nie lubić dogo naprawdę :cool1:

:mad: Dogo to MY!!! Nas nie lubisz??? :mad: a w ogóle to niedawno zobaczyłam że do mnie dzwoniłaś :oops: miałam telwyciszony od wczoraj i zapomniałam o nim :oops:

[quote name='Doginka']To ja dociążę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czy aby Olivcia nie brała nauki od Pepy z Twojego avatarka?:diabloti::crazyeye::loveu::evil_lol:
http://img357.imageshack.us/img357/5461/dsc0182dh1.jpg

taaa one się nawzajem dokształcają :mad:

[quote name='Mi.']bywa:evil_lol:

:eviltong:

[quote name='anetta']:placz: Nie osłabiajcie mnie :placz: Czytam o tych zamykanych wątkach i zbiera mi się na płacz...:roll:

Oli, mały diabełek :evil_lol:

nie rycz mała :razz: blożki zostają :multi:

Posted

agbar napisał(a):
pozdrawiam cie cieplo i informuje ze poletko jeszcze nie zasiane:diabloti:

NO! bo byłam dzisiaj sprawdzić czy mi odpowiedziałaś - nie było odpowiedzi więc się :obrazic: i poszłam nie zostawiwszy śladu :diabloti:

cieszę sie że fotki sie podobają :loveu: mnie też :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Może to automatyczny sposób postępowania systemu z tymi, co za bardzo serwer obciążają? :evil_lol: Widać uznał, że za dużo gadasz i cię ogranicza :diabloti:

JA ??????:crazyeye: Ja tu od wielu miesięcy wchodzę na chwilkę :cool1: Bo mi się czas kurczy nieustannie :placz: Ale cierpie chyba za wszystkich tych " gadających" :diabloti:
Żeby było już tak całkiem fajnie to nie miałam netu od południa .....
Weszka babo moze sobie kupię dwa obiektywy. Jak namówie Ju.....

Posted

Pysia napisał(a):

Weszka babo moze sobie kupię dwa obiektywy. Jak namówie Ju.....

aaaaa umrę z zazdrości :mdleje: :lol: jakie??? :cool3:

HankaRupczewska napisał(a):
Monika, coś Ty zrobiła, że Twoje foty są takie ładne ?
I ostre jak brzytwa ?
Zmieniłaś obiektyw czy jak ?

Proszę o szczegółowa odpowiedź, ponieważ ...
No, poprostu MUSZE wiedzieć !

:lol: nic Haniu nie zmieniałam - tylko światełko na spacerze było takie idealne i łaskawe dla mojego sprzętu :loveu::loveu::loveu::multi: z jednej strony świeciło słonko a z drugiej nadciągały dość ciemne chmury :loveu: pięknie było oj pięknie :loveu:

Posted

Proszę o szczegółowa odpowiedź, ponieważ ...
No, poprostu MUSZE wiedzieć !

Ja Ci odpowiem :eviltong: Weszka naumiała się focić ( w odróżnieniu co do niektórych :evil_lol:) :multi: Obektyw ma już jeden fajny i mam nadzieję, ze niedługo będzie miała drugi ;)