Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Jak będziesz starsza, to się dowiesz :eviltong:
;)

----
............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
edit.
1115 :crazyeye:

1126:razz::razz:

Posted

JEST OK! :multi: Pepucha nie ma przerzutów więc na pocz marca będziemy usuwać dziadostwo :mad: Lunecie goi się dobrze :multi:

Pepa miała zrobione dwa zdjęcia RTG na boku i na brzuchu (musiała dostać głupiego jasia niestety bo była masakrycznie przerażona) potem chyba z godzinę wet patrzał na USG co w brzuszku piszczy - jakieś wypasione to usg mają :-o jakieś przepływy mierzył, jakieś echa :mdleje: jak żyję takich cudów nie widziałam :lol: Także 2,5 godzinna randka z Weterynarzem zaliczona do udanych :loveu::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
JEST OK! :multi: Pepucha nie ma przerzutów więc na pocz marca będziemy usuwać dziadostwo :mad: Lunecie goi się dobrze :multi:

Pepa miała zrobione dwa zdjęcia RTG na boku i na brzuchu (musiała dostać głupiego jasia niestety bo była masakrycznie przerażona) potem chyba z godzinę wet patrzał na USG co w brzuszku piszczy - jakieś wypasione to usg mają :-o jakieś przepływy mierzył, jakieś echa :mdleje: jak żyję takich cudów nie widziałam :lol: Także 2,5 godzinna randka z Weterynarzem zaliczona do udanych :loveu::multi:

ufff :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']JEST OK! :multi: Pepucha nie ma przerzutów więc na pocz marca będziemy usuwać dziadostwo :mad: Lunecie goi się dobrze :multi:

no to puszczam kciukasy bo cza pozmywać naczynia:razz::razz:i cieszę niezmiernie że tak a nie inaczej ;) jest

Posted

Nooo i super, że wszystko ok ! :multi::multi::multi:

A co do cudów weterynaryjnych - to mnie najbardziej zatkało, jak pani alergolog Galinie testey pierwszy raz robiła. Na maszynie położyła próbkę pokarmu, a do galiny różczke do wykrywania cieków wodnych :lol:
A odczulanie - kochana - 2 kulki metalowe po obu bokach i pies odczulony :shock:

a co najciekawsze to działa !

Posted

Justa napisał(a):

A co do cudów weterynaryjnych - to mnie najbardziej zatkało, jak pani alergolog Galinie testey pierwszy raz robiła. Na maszynie położyła próbkę pokarmu, a do galiny różczke do wykrywania cieków wodnych :lol:
A odczulanie - kochana - 2 kulki metalowe po obu bokach i pies odczulony :shock:

:crazyeye: no nie mów!!! w głowie mi się to nie mieści - czary mary jakieś :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: no nie mów!!! w głowie mi się to nie mieści - czary mary jakieś :lol:

No bez kitu :eviltong:

A przy tym odczulaniu jak kobieta skończyła to moja mama zdziwiona 'to kiedy to odczulanie zrobimy?' :evil_lol:
Bez kitu tylko czarodziejskiej kuli brakuje w tych gabinetach jeszcze :lol:

Posted

Jakie pozytywne Pepowe wiesci:)

Justa napisał(a):

:shock::shock::shock: jak to? wiesz jak to dziala? mi tez by sie to przydalo.. moje odczulanie na pylki trwajace 5 lat nie dalo prawie zadngo efektu, a tu w chwile.. ja chce byc pseeem:placz: chyba ze dla ludzi tez takie cos istnieje to juz nie chce:evil_lol:

anetta napisał(a):
Ooo dziś już trzy kropewczki :lol:
1216 :eviltong:

zebyscie mialy wybor;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
:shock::shock::shock: jak to? wiesz jak to dziala? mi tez by sie to przydalo.. moje odczulanie na pylki trwajace 5 lat nie dalo prawie zadngo efektu, a tu w chwile.. ja chce byc pseeem:placz: chyba ze dla ludzi tez takie cos istnieje to juz nie chce:evil_lol:

Haha czary mary i po sprawie :eviltong:

Posted

no ale naprawdę ciekawe czy dla ludzi też takie coś jest???? Justa a ile dla psa to kosztowało taki odczulanie?
Ja się odczulałam 3 lata pod rząd - upierdliwymi szczepionkami bo musiałam jeździć na nie do kliniki w Katowicach, cały dzień zmarnowany był bo źle sięczułam po tym i spałam, ale na szczęście są efekty :multi: jednak na pewno taką machiną byłoby łatwiej :cool3:

Posted

Dla psa 50zł takie czary :roll:
Ja Galine odczulałam tylko na laktozę, bo to jest w mnóstwie leków i jakby zaszła potrzeba podania jej czegokolwiek mógłby być problem..

Posted

Waszko, poszalałaś u weta: 2,5 godziny :evil_lol: Co na to J? ;) Udaje, ze nie zazdrosny?;)
Dzielne dziewczynki jesteście - wsyskie tsy :multi:
Gimli miał robione rtg szyi, gdy w pierwszym roku życia chorował na gardło co 1,5 miesiąca. Wet podejrzewał jakąś zapadniętą tchawicę:cool3: Tchawica zdrowa, ale Utrzymać szczeniaka na zdjęciu bez ruchu, ufff... masa roboty ludzia i wielki stres psa :cool3:

Waszko, Coyottku, ja też właśnie skończyłam 5 rok odczulania na pyłki drzew z efektem minimalnym :placz: Teraz zaczynam całoroczne na pyłki traw i chwastów:razz: Końca nie widać :angryy: Może pomolestujmy Justę:loveu:, żeby nam wizytę u weta umówiła :lol: i sie hurtem zjedziemy na odczulanie (a sznupy urządzą sobie zabawę w tym czasie) :lol:

PS. To jednak śledzie są kacogenne. A powazniej ,t sprawdziło sie stare porzekadło: "na kaca najlepsza praca", bo tak mnie zapracowało, ze nie zauważyłam kaca (i na koniec kropka - 1401)

Posted

[quote name='tangerine74'] Może pomolestujmy Justę:loveu:, żeby nam wizytę u weta umówiła :lol: i sie hurtem zjedziemy na odczulanie (a sznupy urządzą sobie zabawę w tym czasie) :lol:

tangerine, że Ty taki molestator to się nie spodziewałam :-o:razz: