Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']cze Madzialeno :eviltong:

Oliwia ma zabójcze teksty hahaha - właśnie się obudziła z drzemki, przyszła do mnie i ni z gruszki ni z pietruszki: Pogięło Cie??? :evil_lol: a jak malowała ze mną podłogi to co chwilę mówiła: Malujemy se ciociu nieee?? :evil_lol:

ciociu pomalujemy se...podłogi....:lol:
rewelacja....mloda gora:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']

Oliwia ma zabójcze teksty hahaha - właśnie się obudziła z drzemki, przyszła do mnie i ni z gruszki ni z pietruszki: Pogięło Cie??? :evil_lol: a jak malowała ze mną podłogi to co chwilę mówiła: Malujemy se ciociu nieee?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe od kogo się tego uczy ;)

Waszeczko ....dlaczego mam zmienić opisa na GG :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
cze Madzialeno :eviltong:

Oliwia ma zabójcze teksty hahaha - właśnie się obudziła z drzemki, przyszła do mnie i ni z gruszki ni z pietruszki: Pogięło Cie??? :evil_lol: a jak malowała ze mną podłogi to co chwilę mówiła: Malujemy se ciociu nieee?? :evil_lol:

Mały cffaniaczek rośnie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']hihi.... jaka kochana pociecha.... :loveu::loveu:
:loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:cool3: byłam, wszystko obejrzalam, znaczy sie caaałłłyyy Londek Zdrój.....i wszystko...i Bena...i reszte i mnostwo jakiegos futra tu tez bylo w zielsku roznego koloru tez widzialam...a teraz sie witam i znikam:cool3:

to jeszcze nie wsio z wakacji :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe od kogo się tego uczy ;)

Waszeczko ....dlaczego mam zmienić opisa na GG :hmmmm:

:niewiem:

a o opisie odpowiedziałam u Cię bo mi się pomerdało :oops:

[quote name='Vectra']Mały cffaniaczek rośnie :evil_lol: :evil_lol:

uhm będzie ciężko - właśnie idę zobaczyć co zbroiła bo przyszła do mnie i powiedziała, że to nie jej wina, ale na pytanie co zrobiłaś odpowiedziała że nic i uciekła :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Oliwia ma zabójcze teksty hahaha - właśnie się obudziła z drzemki, przyszła do mnie i ni z gruszki ni z pietruszki: Pogięło Cie???

:grin: Pocieszna jest ;)

Cześć Waszka :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']uhm będzie ciężko - właśnie idę zobaczyć co zbroiła bo przyszła do mnie i powiedziała, że to nie jej wina, ale na pytanie co zrobiłaś odpowiedziała że nic i uciekła :evil_lol:

i co?? i co??/ co NIE ONA zrobiła??? i czyja to wina ??? :cool1:

Posted

buuuahahahah poprzyklejała porwany na kawałeczki plasterek szynki na telewizor (na szczęście nie na mój bo to by mnie tak nie ubawiło :diabloti:) :lol::lol::lol:

14 sierpnia byliśmy w Natural History Museum - fantastyczne muzeum - niestety na dworze było wtedy szaro buro, w środku było dość ciemno i dzikie tłumy więc foty są takie sobie, ale są :loveu::loveu::loveu:

Przepiękny budynek w którym znajduje się NHM obfociłam chyba z każdej strony po kawałeczku :loveu: zadbano o każdziusieńki szczegół - mnóstwo zdobień, rzeźb, rzeźbuniek, ozdóbek, ale bez przesytu - wszystko na swoim miejscu i piękne :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahah poprzyklejała porwany na kawałeczki plasterek szynki na telewizor (na szczęście nie na mój bo to by mnie tak nie ubawiło :diabloti:) :lol::lol::lol:

buhahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no oczywiście że to nie jej wina , samo się przykleiło :evil_lol: :evil_lol: ja bym złożyła reklamacje do tego sklepu z wędlinami że sprzedają szynke klejącą się do TV :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

poplułam się :evil_lol: nie będę jeść szynki przez najbliższe 5 lat bo się udusze nią ze śmiechu hahahahaha :evil_lol:

Posted

no nigdy bym nie pomyślała nawet, że to jej wina - wewnętrzny głos tak kazał i tak trzeba było zrobić :diabloti: nie można dziecka ograniczac zakazami - Oliwia będzie BARDZO kreatywna :evil_lol:

i w środku
uśmiechnięty szkielet

to były ogromne rogi jakiegoś przedwiekowego jelenia

a tam była kupa kamieni :evil_lol: J jest po geologii a wydawał się być bardziej znudzony tą częścią ode mnie :evil_lol:

GIGANTYCZNY "plasterek" drzewa - rewelacja!!! chyba się minęłam z powołaniem bo strasznie mi się podoba dendrochronologia:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']cze Madzialeno :eviltong:

[quote name='malawaszka']:loveu:

uhm będzie ciężko - właśnie idę zobaczyć co zbroiła bo przyszła do mnie i powiedziała, że to nie jej wina, ale na pytanie co zrobiłaś odpowiedziała że nic i uciekła :evil_lol:

Buhahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rewelacyjna:loveu:

czesc Wasiu - Srasiu:diabloti:Wybacz, ja nie godna nie mogłam się powstrzymać:roll::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']przeca juz mówiłam że NAM sie to podobie :diabloti:

dilerowej też :cool1:
:oops:no masz ...przeoczyłam że już pisałas w NASZYM ;) imieniu :evil_lol: