Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
są teraz co najmniej 3 w schroniskach :(

średnie czarne? one są dość rzadkie :o - jak szukałam w 2002-im , to nie było - ale dzięki temu mam WEKTORA :P

Posted

daga10011 napisał(a):
widze ze jest wysyp sznauciow i leonow w schroniskach :cry: :cry: :cry: wiem jak sie czujecie :cry:

I będzie więcej .... :( i to psiaków wzelkiej maści ....... :( wakacje idom :evil:

Posted

BOSKO!!!!!! Są rewelacyjne!! A najciekawsze jest to, że to są trzy psiaki, które Ress wyratowała z wielkich kłopotów - Quando - ten z czarną grzywką jest u Niej od dwóch tyg - był w schr. w Lublinie!!!! Psiaki nie miały latwego życia aż do czasu, kiedy trafiły na Ress :angel: :D :P a są tak piękne i wspaniałe że niewiem co :P :D

Boskie mają ciałka - takie do całowania :angel:

a więcej efektów naszej sesjii tutaj :P :D

Posted

[quote name='malawaszka'] Quando - ten z czarną grzywką jest u Niej od dwóch tyg - był w schr. w Lublinie!!!! Psiaki nie miały latwego życia aż do czasu, kiedy trafiły na Ress :angel: :D Czytałam o tym na forum 8)

Boskie mają ciałka - takie do całowania :angel:
Całowałaś?

Posted

malawaszka napisał(a):
taaak :grins: i jak pięknie pachniały świeżo wykąpciane w szmaponiku owocowym :angel:
Ha ha, specjalnie dla ciotki malawaszki były kąpane? :D

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
taaak :grins: i jak pięknie pachniały świeżo wykąpciane w szmaponiku owocowym :angel:
Ha ha, specjalnie dla ciotki malawaszki były kąpane? :D

no BA!! :lol:

Posted

gdzie tu śłady po schronisku czy tarapatach :wink: szczęśliwe, ze ho ho!!!

ale i tak najbardziej mnie rozczuliło buzi-buzi Twoich brodatych stworków :oops: :roll: :fadein:

Posted

to golasy tez bywaja bezdomne????????? :o ku czemu ta Polska zmierza :evil: :cry: Sliczne fotki Waszko :P ...cos czuje nosem,ze jakis grzywacz tez kiedys zawita w waszej rezydencji 8)