Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LAZY']Sporo spóźnione, ale nie mniej szczere życzenia dla 5 latki!

Waszeczko Londyn na Twoim tle wyglada przepieknie!

dzieki Paulina :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:wracasz już no nie.....

niestety zbliza sie wielkimi krokami dzien powrotu do rzeczywistosci :placz: koniec byczenia sie, koniec calych dni spedzonych z ukochanym :placz: buuuuuu i samolot znowu samolot :shock:

Wczoraj bylismy w Greenwich - stalam jedna noga na polkuli wschodniej a druga na zachodniej :multi: :evil_lol: ale niestety do fajnego miejsca na foty byla meeega kolejka!!!! :crazyeye: i nie mam fajnej foty stamtad buuu ale mam inne tylko jakos nie w glowie mi wstawianie :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):

niestety zbliza sie wielkimi krokami dzien powrotu do rzeczywistosci :placz: koniec byczenia sie, koniec calych dni spedzonych z ukochanym :placz:

ale nie na dlugo bedziesz sama ! :) :multi:

Posted

No to zawaliłam....:oops:
Zamotana w codzienność przegapiłam urodziny terrorystki Lunety :oops: LUNETA !! Wybacz !!:modla: :modla: :modla:
Czego ja Ci mogę życzyć.... Zdrowia? - masz
Szczęścia? - masz
Dobrej pani? - masz
Cudownych spacerów - masz
No i jestem w kropce :hmmmm:

To może z innej beczki? ;) Może zamast Ci życzyć to podziękuję? Np za to że mi Zmoreczki nie zjadłaś :sweetCyb: :Rose: :Cool!:

Posted

Pysia napisał(a):
Czego ja Ci mogę życzyć.... Zdrowia? - masz
Szczęścia? - masz
Dobrej pani? - masz
Cudownych spacerów - masz
No i jestem w kropce :hmmmm:

Można Lunie życzyć braku ruska-kluska, który przewróci jej spokojne idylliczne życie do góry nogami :cool3: Ale nie wiem, czy Wesia się z takich życzeń ucieszy :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
jestem w domu :placz:

Cichaj kochana bo wszem i wobec wiadomo, że wszystko co dobre szybko się kończy. Ale też wiadomo że potem nastaje jeszcze lepsze ;)
Uśmiech proszę i miej oczy szeroko otwarte na świat aby nie przegapić następnego szczęścia :)
Witaj w domu :loveu: Paskudo :diabloti:

Posted

no to jak już jestem to pokażę Wam troszkę nieba z nieba :loveu:

muszę się pochwalić, że lecąc w tą stronę już się nie żegnałam z życiem i nie prosiłam o szybką i bezbolesną smierć :lol: nie bałam się prawie wcale :multi: co oczywiście nie oznacza, że mi się podobało. bo podobać to nie będzie mi się nigdy :shake: to jest nienaturalne i tyle :evil_lol: Lwy nie latają :shake: