Mi. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :loveu: :loveu: :loveu:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LUNKI!!!:multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Nooo, to jest po co pic :lol: :drink1::knajpa::drink1::laola: Sto lat SSmanko :knajpa: Quote
Vectra Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No to sto lat i więcej dla Lunety złośnicy ;) :drink1: Quote
Maga100 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 malawaszka napisał(a):ale ja zasłuzylam :diabloti: jak bylam u nich to dzielnie uwalnialam A od towarzystwa Magdaleny i na pewno bedzie chcial znowu miec troche czasu dla siebie :evil_lol: twoja bezczelność przeszła granice :diabloti: Przypominam wyraz twarzy A. gdy się żegnałaś złowieszczo brzmiącym "NA RAZIE" :diabloti: malawaszka napisał(a):MOJE SLONKO, MOJA CORUNIA LUNETA vel SSmanka OBCHODZI DZISIAJ 5 URODZINKI :laola: i samą ja porzuciłaś w urodzinki? :placz: :diabloti: Ucałuj ją w pychol - jak już powrócisz do swojej ojczyzny Quote
agabass Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 gorące życzonka składamy dla kofanej Lunkli :eviltong: :loveu: Quote
Ka-ka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :new-bday: :BIG: STO LAT, Lunetko !!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Dzieki dzieki :drinking: no to jeszcze kolejeczka MArtini Bianco :drinking: Quote
Ka-ka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 malawaszka napisał(a):no to jeszcze kolejeczka MArtini Bianco :drinking: a chętnie, chętnie :cool3: Quote
malawaszka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Maga100 napisał(a):twoja bezczelność przeszła granice :diabloti: Przypominam wyraz twarzy A. gdy się żegnałaś złowieszczo brzmiącym "NA RAZIE" :diabloti: alez moja droga jestecie razem tyle lat i nie rozpoznalas, ze jego twarz wyrazala wtedy wielka nadzieje???????? :diabloti: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 wpadłam przyłączyć się do życzeń dla Luny wszystkiego the best Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ja tez...ja tez.....zycze Lunie wszystkiego naj i ucałuj to swoje terrorystyczne psie za lewym uszkiem jak juz powrócisz z wygnania:diabloti: :BIG: :new-bday: :tort: :laola: :drinka: Quote
weszka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No chyba trochę po czasie ale co tam :) Lunecisko :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: Cioteczko - więcej odwagi JA CHCEM FOTY LONDKOWYCH PSÓW :diabloti: !!! I mam wrażenie że nie będe w tym chciejstwie osamotniona :eviltong: Quote
anetta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nie mylisz się Weszka :cool3: Tych czterołapych jakoś mało jest... Quote
asher Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wesiu :loveu: :loveu: :loveu: (pozwoliłam sobie na małą zmianę, ponieważ Wasiu brzydko sie rymuje :shake: ), życz ode mnie Lusi :loveu: :loveu: :loveu: wszystkiego najlepszego :drinking: Obroniłaś się??? :mad: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :multi::multi::multi:wow ....za ZDROWIE LUNETY :multi: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
Doginka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Chociaż spóźnione, ale z serca wszystkiego naj naj naj dla Lunki - od Doginki, Gordona i Rapera:Cool!: :BIG: :tort: :pepsi: :popcorn: :iloveyou: :loveu: Ps. Dopiero teraz mogę pisać:angryy: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='malawaszka']no i najwazniejsza wiadomosc dnia dzisiejszego: MOJE SLONKO, MOJA CORUNIA LUNETA vel SSmanka OBCHODZI DZISIAJ 5 URODZINKI :laola: STO LAT :drinking: :drinking: :drinking: Zapraszam na lampeczkę :drinking: o masz... i o 21-szej informujesz :mad::mad::mad: aaa... rozumiem w LONDKU inny czas :razz::razz: wczoraj mienia nie było, dzisio dopiero dotarłam.... więc.... :new-bday::tort::new-bday: LUNETKO!!!!!!! żyj długo i uszczęśliwiaj swoją paniuche :loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='malawaszka']alez moja droga jestecie razem tyle lat i nie rozpoznalas, ze jego twarz wyrazala wtedy wielka nadzieje???????? :diabloti: a wiesz, tragedia polega na tym, że dziś w Ikei A. mówi do mnie: może kupimy nowy komplet pościeli, żeby był dla gości co przyjada na dłużej? a ty byłaś jak dotąd jedyną osoba, co przyjechała na dłuzej :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Maga100']a wiesz, tragedia polega na tym, że dziś w Ikei A. mówi do mnie: może kupimy nowy komplet pościeli, żeby był dla gości co przyjada na dłużej? a ty byłaś jak dotąd jedyną osoba, co przyjechała na dłuzej :diabloti: :diabloti: :diabloti: to ile tych Weszek było u Ciebie ? :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
dbsst Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='asher']Obroniłaś się??? :mad: :errrr: Asherka wpadła i o temety tabu porusza ;) LUNIASTY POTWORZE ŻYJ DŁUGO JAK MOŻESZ A MOŻE JESZCZE DŁUŻEJ I WESZCE WCIĄŻ DOKUCZAJ. NAWET NIE WIESZ ILE TO RADOŚCI DLA GALERYJKOWYCH GOŚCI Spóźnione ale szczere :tort: :BIG: :new-bday: hahahhahahahha Quote
malawaszka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='weszka'] Cioteczko - więcej odwagi JA CHCEM FOTY LONDKOWYCH PSÓW :diabloti: !!! I mam wrażenie że nie będe w tym chciejstwie osamotniona :eviltong: mam kilka - kiedyś może wstawię :eviltong: [quote name='anetta']Nie mylisz się Weszka :cool3: Tych czterołapych jakoś mało jest... bo ich tu w ogóle mało :p [quote name='asher'][ Obroniłaś się??? :mad: a TY???????? :diabloti: [quote name='kaktus']Chociaż spóźnione, ale z serca wszystkiego naj naj naj dla Lunki - od Doginki, Gordona i Rapera:Cool!: :BIG: :tort: :pepsi: :popcorn: :iloveyou: :loveu: Ps. Dopiero teraz mogę pisać:angryy: Doginko a niech mi kaktus na dłoni wyrośnie zmieniłaś nicka :diabloti: [quote name='Maga100']a wiesz, tragedia polega na tym, że dziś w Ikei A. mówi do mnie: może kupimy nowy komplet pościeli, żeby był dla gości co przyjada na dłużej? a ty byłaś jak dotąd jedyną osoba, co przyjechała na dłuzej :diabloti: :diabloti: :diabloti: A NIE MÓWIŁAM!!!!!!! :diabloti: [quote name='Vectra']to ile tych Weszek było u Ciebie ? :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Tylko JA, ale to tak jakby nas było tysiące :diabloti: [quote name='dbsst']:errrr: Asherka wpadła i o temety tabu porusza ;) NO!!!! :shock: BTW Aśka WPADŁAŚ??!!:-o Quote
Maga100 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='malawaszka']A NIE MÓWIŁAM!!!!!!! :diabloti: może dlatego, że milczałaś, a jemu tego chyba brakuje najbardziej :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Maga100']może dlatego, że milczałaś, a jemu tego chyba brakuje najbardziej :diabloti: :diabloti: bo A zrozumiał moje cierpienie kiedy nie mogłam dojść do glosu w zaden sposob i stad ta wielka jego do mnie sympatia :diabloti: Quote
Recommended Posts