Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ale ja zasłuzylam :diabloti: jak bylam u nich to dzielnie uwalnialam A od towarzystwa Magdaleny i na pewno bedzie chcial znowu miec troche czasu dla siebie :evil_lol:

twoja bezczelność przeszła granice :diabloti:
Przypominam wyraz twarzy A. gdy się żegnałaś złowieszczo brzmiącym "NA RAZIE" :diabloti:

malawaszka napisał(a):
MOJE SLONKO, MOJA CORUNIA LUNETA vel SSmanka OBCHODZI DZISIAJ 5 URODZINKI :laola:

i samą ja porzuciłaś w urodzinki? :placz: :diabloti:

Ucałuj ją w pychol - jak już powrócisz do swojej ojczyzny

Posted

Maga100 napisał(a):
twoja bezczelność przeszła granice :diabloti:
Przypominam wyraz twarzy A. gdy się żegnałaś złowieszczo brzmiącym "NA RAZIE" :diabloti:

alez moja droga jestecie razem tyle lat i nie rozpoznalas, ze jego twarz wyrazala wtedy wielka nadzieje???????? :diabloti:

Posted

No chyba trochę po czasie ale co tam :)

Lunecisko :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday:

Cioteczko - więcej odwagi JA CHCEM FOTY LONDKOWYCH PSÓW :diabloti: !!! I mam wrażenie że nie będe w tym chciejstwie osamotniona :eviltong:

Posted

Wesiu :loveu: :loveu: :loveu: (pozwoliłam sobie na małą zmianę, ponieważ Wasiu brzydko sie rymuje :shake: ), życz ode mnie Lusi :loveu: :loveu: :loveu: wszystkiego najlepszego :drinking:

Obroniłaś się??? :mad:

Posted

Chociaż spóźnione, ale z serca wszystkiego naj naj naj dla Lunki - od Doginki, Gordona i Rapera:Cool!: :BIG: :tort: :pepsi: :popcorn: :iloveyou: :loveu:
Ps. Dopiero teraz mogę pisać:angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']no i najwazniejsza wiadomosc dnia dzisiejszego:

MOJE SLONKO, MOJA CORUNIA LUNETA vel SSmanka OBCHODZI DZISIAJ 5 URODZINKI :laola:

STO LAT :drinking: :drinking: :drinking:

Zapraszam na lampeczkę :drinking:

o masz... i o 21-szej informujesz :mad::mad::mad: aaa... rozumiem w LONDKU inny czas :razz::razz:

wczoraj mienia nie było, dzisio dopiero dotarłam....

więc....

:new-bday::tort::new-bday:
LUNETKO!!!!!!! żyj długo i uszczęśliwiaj swoją paniuche :loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']alez moja droga jestecie razem tyle lat i nie rozpoznalas, ze jego twarz wyrazala wtedy wielka nadzieje???????? :diabloti:

a wiesz, tragedia polega na tym, że dziś w Ikei A. mówi do mnie: może kupimy nowy komplet pościeli, żeby był dla gości co przyjada na dłużej?
a ty byłaś jak dotąd jedyną osoba, co przyjechała na dłuzej :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a wiesz, tragedia polega na tym, że dziś w Ikei A. mówi do mnie: może kupimy nowy komplet pościeli, żeby był dla gości co przyjada na dłużej?
a ty byłaś jak dotąd jedyną osoba, co przyjechała na dłuzej :diabloti: :diabloti: :diabloti:
to ile tych Weszek było u Ciebie ? :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Obroniłaś się??? :mad:

:errrr:
Asherka wpadła i o temety tabu porusza ;)

LUNIASTY POTWORZE ŻYJ DŁUGO JAK MOŻESZ A MOŻE JESZCZE DŁUŻEJ I WESZCE WCIĄŻ DOKUCZAJ. NAWET NIE WIESZ ILE TO RADOŚCI DLA GALERYJKOWYCH GOŚCI

Spóźnione ale szczere :tort: :BIG: :new-bday:

hahahhahahahha

Posted

[quote name='weszka']
Cioteczko - więcej odwagi JA CHCEM FOTY LONDKOWYCH PSÓW :diabloti: !!! I mam wrażenie że nie będe w tym chciejstwie osamotniona :eviltong:

mam kilka - kiedyś może wstawię :eviltong:

[quote name='anetta']Nie mylisz się Weszka :cool3:
Tych czterołapych jakoś mało jest...

bo ich tu w ogóle mało :p

[quote name='asher'][
Obroniłaś się??? :mad:

a TY???????? :diabloti:

[quote name='kaktus']Chociaż spóźnione, ale z serca wszystkiego naj naj naj dla Lunki - od Doginki, Gordona i Rapera:Cool!: :BIG: :tort: :pepsi: :popcorn: :iloveyou: :loveu:
Ps. Dopiero teraz mogę pisać:angryy:

Doginko a niech mi kaktus na dłoni wyrośnie zmieniłaś nicka :diabloti:

[quote name='Maga100']a wiesz, tragedia polega na tym, że dziś w Ikei A. mówi do mnie: może kupimy nowy komplet pościeli, żeby był dla gości co przyjada na dłużej?

A NIE MÓWIŁAM!!!!!!! :diabloti:

[quote name='Vectra']to ile tych Weszek było u Ciebie ? :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

Tylko JA, ale to tak jakby nas było tysiące :diabloti:

[quote name='dbsst']:errrr:
Asherka wpadła i o temety tabu porusza ;)

NO!!!! :shock:
BTW Aśka WPADŁAŚ??!!:-o

Posted

[quote name='Maga100']może dlatego, że milczałaś, a jemu tego chyba brakuje najbardziej :diabloti: :diabloti:

bo A zrozumiał moje cierpienie kiedy nie mogłam dojść do glosu w zaden sposob i stad ta wielka jego do mnie sympatia :diabloti: