Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm:po kim ona to ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']nie wiem po kim bo u mnie w rodzinie nie ma żadnej gaduły :shake:

no i wszystko jasne... po akwizytorze :lol:

wdepłam biegusiem... :hand::hand::hand:

Posted

[quote name='clockwork']no i wszystko jasne... po akwizytorze :lol:

wdepłam biegusiem... :hand::hand::hand:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wdepłam zaś za Tobą ;)
tak tak masz rację:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
widziałam robaczki , psiaczka , kwiatuszki .......nie umie robić fot ....buuuuuuuuuu:placz:

Posted

hellooo dzięki za miłe słowa :loveu::loveu::loveu: byłam dziś u Pysiowej po południu - taplałyśmy siew baseniku :multi: wypas na maxa w taki skwar, a że już było po 15 to bezpiecznie na słonku :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']namawianek c.d.
http://img513.imageshack.us/img513/4665/dsc0319hs2.jpg

waszkomała ! :multi:

Jestem pod wrażeniem Twoich fotaskowych poczynań ! Widzę, że aparacik sprawuję się jak najbardziej :loveu:

Zdjęcie powyżej jest :loveu: :loveu: :loveu: Aż brak mi słów !!!

A co do włosów Oliwki - nie ma co się martwić. Ja się łysa urodziłam :evil_lol: Potem długo długo miałam jeża :lol: A teraz mam kudłów a kudłów;)

Posted

LAZY napisał(a):
O cholera! Pysia...czy można Cie odwiedzić? Obiecuję jakieś prezenty!:lol:

No nie wiem czy ta nimfa z fotek powyżej będzie się chciała podzielić z Tobą :evil_lol:

Posted

woda cieplusia - 24 stopnie :loveu: ale ciałko rozgrzane w słońcu i tak ciężka przyjmuje taką temp :lol:

zachęcamy Lunę do kąpieli

trzeba było pomóc - bardzo chciała, ale jak włożyłam ja do wody to w panice uciekała na brzeg :lol: BTW zobaczcie jaką mam jędrną pupę - jak murzyńskie tancerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Widzicie....
Z przykrością muszę Wam pokazać prawdziwe oblicze Moniki :shake: Otóż ona chciała na moich oczach, do tego w moim basenie utopić jedynego psa którego dziamdzianie jestem w stanie znieść :-( Prosiłam....Błagałam - Nie rób tego dziewczyno. A ona -NIE! NIE i NIE! :mad: Powiedziałam mi że Lunete utopi bo jej się nie chce wypychać :shake: :-( :crazyeye:
Na szczęście do nieszczęścia nie doszło bo Luneta ratowała się tak mocno że Monika zapłaciła za swe niecne chęci oeracją wyrostka :diabloti: :evil_lol:

BRAVO LUNETA :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Pysia']http://img530.imageshack.us/img530/2286/dsc0064ug6.jpg
Za ciasne gadki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha a zaraz wstawię luźne gadki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tadaaammmm hahahaha unmieram ze śmiechu z tych fot hahaha
Diagnoza: brak korpusu - pacjent składa się z samej dupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

brak stawów kolanowych :lol:

ręce z gumy :lol:

aaaale śmieszne :evil_lol:

a Luna nadal myśli, że jak wypije całą wodę z basenu to będzie się mogła do mnie dostać