Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']o Ty niewierna Alutko :nono:

a tymczasem wstawiam qńia :diabloti: i uciekam na pieczontki na wichurke i wić wianki i puszczać je do falującej wody :diabloti:

:hand:

matko jak ja ich nie nawidze... jak se przypomne jak dalam legwankowi 3 w prezencie na swieta- rarytasik pokarmowy mial byc... a te dziady lazily po nim i graly na tych swoich skrzypkach 3 dni i 2 noce :angryy::angryy::angryy:
jesoooo jak ja ich nienawidze

Posted

Weszka dość już puszczania się z miejscowymi chłopami i skakania po nagu przez ognisko!!! Nie widzisz ze to już nie ta noc?? :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']chcesz mogę Cię nauczyć :diabloti:
założymy klub oszczędzających :diabloti:

taaaak :diabloti: Z naukami Vectry nie będziesz nic innego tylko oszczędzać :diabloti: jak ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

za dużo zdjęć na jednej stronie dajesz :cool1: Wiejski net nie radzi sobie :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']taaaak :diabloti: Z naukami Vectry nie będziesz nic innego tylko oszczędzać :diabloti: jak ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

za dużo zdjęć na jednej stronie dajesz :cool1: Wiejski net nie radzi sobie :cool1:
Tak :diabloti: Vectra potrafi oszczędzać :diabloti: Do mnie to nawet nie przychodź :evil_lol:
Kurna mój wiejski net z fotami sobie radzi ale programy ściąga latami :comp26:

Weszka czyżby tubylcy Cię zamęczyli ? :turn-l: :turn-l: :turn-l:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']qń zaje2bisty:p

Puść tam tyż wianka za mnie jako za tą Dziewice Orleańską

hyhy puściłam :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']piekny ten koniczek.....:loveu:
Waszeczko jaki Ty masz dar w łapkach,......fiu fiu.....:diabloti:

dziękuję - ale dar musiałam oddać :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ja mogę być skarbnikiem:grins:

Waszeczko .....jak tam Nocka Kupały:razz:

nocka Kupały zarąbista - szaleństwo, szaleństwo i jeszcze raz szaleństwo - mam kilka fotek, ale tylko cząstka nadaje się do pokazania :evil_lol::evil_lol: powiem tylko, że wybawiłam się na całego - jestem deczko przeziębiona bo śmigałam w koszulce na ramiączkach (nie samej - spodnie tyż miałam :diabloti:) w nocy po dworze :evil_lol:

[quote name='clockwork']matko jak ja ich nie nawidze... jak se przypomne jak dalam legwankowi 3 w prezencie na swieta- rarytasik pokarmowy mial byc... a te dziady lazily po nim i graly na tych swoich skrzypkach 3 dni i 2 noce :angryy:
jesoooo jak ja ich nienawidze

hahaha jakiż cieplutki pościk

[quote name='Pysia']Weszka dość już puszczania się z miejscowymi chłopami i skakania po nagu przez ognisko!!! Nie widzisz ze to już nie ta noc?? :mad: :evil_lol:

jestem :p dzisiejszą nockę spędziłam sama na wsi w wielkim czarnym domu - zostawiłam pozaświecane wszystkie światła i grający tv i jakoś zasnęłam uprzednio sprawdziwszy czy aby na pewno wcześniej pozamykałam wszystkie tysiąc okien i drzwi :diabloti:

[quote name='Maga100']

przepraszam :oops: zmień sobie ilość postów na stronie :diabloti:

[quote name='Pysia']
Weszka czyżby tubylcy Cię zamęczyli ? :turn-l: :turn-l: :turn-l:

sama się zamęczyłam :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']wracaj zbłąkana ...nie szukaj juz tego kwiatu paproci:razz:

wróciłam - nie znalazłam :diabloti:

Posted

ognisko :p najpiękniejsze - rozpalone przez 2 baby :p bo trzeba Wam wiedzieć, że Noc Kupały spędziłyśmy w babskim gronie w liczbie 5 i zgodnie uznałyśmy że faceci nam nie byli do niczego potrzebni :diabloti: no poza jednym, ale o tym za chwilę...

nad ogniskiem w tą magiczną noc fruwał ELFIK :loveu:

ale żeby powstało takie piękne ognisko trzeba było przywieźć drewno :cool1:

dwie rącze klacze zaprzęgnięte do przyczepy dały radę :diabloti:

i hejaaa

a ta panienka tylko się dziwiła co te baby wyprawiają :evil_lol:

duuuże ognisko duuuże ma być coby pieczonki nam się udały :diabloti:

Sabat Czarownic :diabloti:

a oto do czego potrzebni by nam jedynie byli faceci na tej imprezie - zawsze to oni zajmowali się pilnowaniem pieczonek na ogniu i oni "regulowali" wielkość tegoż, a my nawet nigdy nie widziałyśmy jaki ten ogień ma być :diabloti: więc nasz był duuuży jak tylko lekko przygasał to dawajj dokładać i obkładać garnek drewnem, żeby się równo i z każdej strony... krótko mówiąc... gdzie kucharek pięć tam nie ma co jeść :diabloti:

mmm pychotka :grins: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a to cząstka mojej dzisiejszej randki z Wiktorem :loveu:

:grins:

Aj dont biliw ju! Jak zrobiłaś to zdjęcie? :crazyeye: Jak wstrzeliłaś się akurat w piorun? :crazyeye:

[quote name='malawaszka']mniamuśne czereśnie Pysiowe :loveu::loveu::loveu:

Mnijaaaaaaaaaaaam

[quote name='malawaszka']

I tu też nie wierzę :placz: Jaaaaak? Jaki to był obiektyw 18-55??? :placz:

Czy w moim poście czuć przemożną zazdrość? :diabloti:

Posted

[quote name='olcha']1. Aj dont biliw ju! Jak zrobiłaś to zdjęcie? :crazyeye: Jak wstrzeliłaś się akurat w piorun? :crazyeye:

2. I tu też nie wierzę :placz: Jaaaaak? Jaki to był obiektyw 18-55??? :placz:

3. Czy w moim poście czuć przemożną zazdrość? :diabloti:

1. ano tak mi się udało :grins: i to kilka złapałam piorunów :multi:
2. a ja wiem jaki obiektyw :hmmmm: zwykły kitowy co to razem z canonem sprzedają :niewiem:
3. tak :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajniste ....
a zdradź , że mi tajemnicę co to za pieczuszki:p

ale że niby co za tajemnicę? chodzi Ci o skład pieczonek??? finalnie to był głównie węgiel :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
ale że niby co za tajemnicę? chodzi Ci o skład pieczonek??? finalnie to był głównie węgiel :evil_lol::diabloti:mnie się rozchodzi o produkt wyjściowy a nie finalny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wiła wianki....

:lol:

niektórzy płaczą nad swoją niewinnością :evil_lol:

czarownice niewinne :evil_lol:

:grins:

:lol:

...i puszczała je do falującej wody :diabloti:

to tyle co się nadaje do pokazania :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:mnie się rozchodzi o produkt wyjściowy a nie finalny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ziemniaki, buraki, cebula, marchewka, kiełbasa, boczuś, przyprawy :hmmmm: to chyba tyle :p

Posted

[quote name='malawaszka']ziemniaki, buraki, cebula, marchewka, kiełbasa, boczuś, przyprawy :hmmmm: to chyba tyle :p:razz:zapowiadało się ...apetycznie;)
Dziewica płacząca ......przed utratą ...wianka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hellow Kobitki:diabloti:
Waszko wskoczyłam do Cię na chwilkę i tak:
1. Oczy wyszły mi z orbit z zachwytu:crazyeye: - foty rewelacja
2. Zaśliniłam się na widok czereśni :sabber:
3. Przestraszyłam się piorunów:stormy-sad: - piękne i straszniste zarazem
4. A te róże :loveu: :iloveyou: - istny romantyzm - cudne
Brak mi słów na wyrażenie mojego podziwu dla Twojego talentu!!!!!!!!!!!!:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Posted

[quote name='malawaszka']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73921

kobitki to jest wątek sznupka który dziś będzie u mnie - z tym, że będę go miała na wsi a tam nie mam netu :angryy: więc proszę Pysię albo Alę żeby jak wyślę im smsa napisały na wątku to co napiszę w smsie :lol: kurde mało składna ta wypowiedź, ale mam mało czasu i w ogóle jestem cała przejęta :loveu:

:hand:
:shake:esemeska na razie nie dostałam ...ale czekam:razz: