clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='malawaszka']o Ty niewierna Alutko :nono: a tymczasem wstawiam qńia :diabloti: i uciekam na pieczontki na wichurke i wić wianki i puszczać je do falującej wody :diabloti: :hand: matko jak ja ich nie nawidze... jak se przypomne jak dalam legwankowi 3 w prezencie na swieta- rarytasik pokarmowy mial byc... a te dziady lazily po nim i graly na tych swoich skrzypkach 3 dni i 2 noce :angryy::angryy::angryy: jesoooo jak ja ich nienawidze Quote
Pysia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Weszka dość już puszczania się z miejscowymi chłopami i skakania po nagu przez ognisko!!! Nie widzisz ze to już nie ta noc?? :mad: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Vectra']chcesz mogę Cię nauczyć :diabloti: założymy klub oszczędzających :diabloti: taaaak :diabloti: Z naukami Vectry nie będziesz nic innego tylko oszczędzać :diabloti: jak ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: za dużo zdjęć na jednej stronie dajesz :cool1: Wiejski net nie radzi sobie :cool1: Quote
Pysia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Maga100']taaaak :diabloti: Z naukami Vectry nie będziesz nic innego tylko oszczędzać :diabloti: jak ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: za dużo zdjęć na jednej stronie dajesz :cool1: Wiejski net nie radzi sobie :cool1: Tak :diabloti: Vectra potrafi oszczędzać :diabloti: Do mnie to nawet nie przychodź :evil_lol: Kurna mój wiejski net z fotami sobie radzi ale programy ściąga latami :comp26: Weszka czyżby tubylcy Cię zamęczyli ? :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 wracaj zbłąkana ...nie szukaj juz tego kwiatu paproci:razz: Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']qń zaje2bisty:p Puść tam tyż wianka za mnie jako za tą Dziewice Orleańską hyhy puściłam :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']piekny ten koniczek.....:loveu: Waszeczko jaki Ty masz dar w łapkach,......fiu fiu.....:diabloti: dziękuję - ale dar musiałam oddać :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ja mogę być skarbnikiem:grins: Waszeczko .....jak tam Nocka Kupały:razz: nocka Kupały zarąbista - szaleństwo, szaleństwo i jeszcze raz szaleństwo - mam kilka fotek, ale tylko cząstka nadaje się do pokazania :evil_lol::evil_lol: powiem tylko, że wybawiłam się na całego - jestem deczko przeziębiona bo śmigałam w koszulce na ramiączkach (nie samej - spodnie tyż miałam :diabloti:) w nocy po dworze :evil_lol: [quote name='clockwork']matko jak ja ich nie nawidze... jak se przypomne jak dalam legwankowi 3 w prezencie na swieta- rarytasik pokarmowy mial byc... a te dziady lazily po nim i graly na tych swoich skrzypkach 3 dni i 2 noce :angryy: jesoooo jak ja ich nienawidze hahaha jakiż cieplutki pościk [quote name='Pysia']Weszka dość już puszczania się z miejscowymi chłopami i skakania po nagu przez ognisko!!! Nie widzisz ze to już nie ta noc?? :mad: :evil_lol: jestem :p dzisiejszą nockę spędziłam sama na wsi w wielkim czarnym domu - zostawiłam pozaświecane wszystkie światła i grający tv i jakoś zasnęłam uprzednio sprawdziwszy czy aby na pewno wcześniej pozamykałam wszystkie tysiąc okien i drzwi :diabloti: [quote name='Maga100'] za dużo zdjęć na jednej stronie dajesz :cool1: Wiejski net nie radzi sobie :cool1: przepraszam :oops: zmień sobie ilość postów na stronie :diabloti: [quote name='Pysia'] Weszka czyżby tubylcy Cię zamęczyli ? :turn-l: :turn-l: :turn-l: sama się zamęczyłam :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']wracaj zbłąkana ...nie szukaj juz tego kwiatu paproci:razz: wróciłam - nie znalazłam :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ognisko :p najpiękniejsze - rozpalone przez 2 baby :p bo trzeba Wam wiedzieć, że Noc Kupały spędziłyśmy w babskim gronie w liczbie 5 i zgodnie uznałyśmy że faceci nam nie byli do niczego potrzebni :diabloti: no poza jednym, ale o tym za chwilę... nad ogniskiem w tą magiczną noc fruwał ELFIK :loveu: ale żeby powstało takie piękne ognisko trzeba było przywieźć drewno :cool1: dwie rącze klacze zaprzęgnięte do przyczepy dały radę :diabloti: i hejaaa a ta panienka tylko się dziwiła co te baby wyprawiają :evil_lol: duuuże ognisko duuuże ma być coby pieczonki nam się udały :diabloti: Sabat Czarownic :diabloti: a oto do czego potrzebni by nam jedynie byli faceci na tej imprezie - zawsze to oni zajmowali się pilnowaniem pieczonek na ogniu i oni "regulowali" wielkość tegoż, a my nawet nigdy nie widziałyśmy jaki ten ogień ma być :diabloti: więc nasz był duuuży jak tylko lekko przygasał to dawajj dokładać i obkładać garnek drewnem, żeby się równo i z każdej strony... krótko mówiąc... gdzie kucharek pięć tam nie ma co jeść :diabloti: mmm pychotka :grins: :evil_lol: Quote
olcha Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='malawaszka']a to cząstka mojej dzisiejszej randki z Wiktorem :loveu: :grins: Aj dont biliw ju! Jak zrobiłaś to zdjęcie? :crazyeye: Jak wstrzeliłaś się akurat w piorun? :crazyeye: [quote name='malawaszka']mniamuśne czereśnie Pysiowe :loveu::loveu::loveu: Mnijaaaaaaaaaaaam [quote name='malawaszka'] I tu też nie wierzę :placz: Jaaaaak? Jaki to był obiektyw 18-55??? :placz: Czy w moim poście czuć przemożną zazdrość? :diabloti: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajniste .... a zdradź , że mi tajemnicę co to za pieczuszki:p Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='olcha']1. Aj dont biliw ju! Jak zrobiłaś to zdjęcie? :crazyeye: Jak wstrzeliłaś się akurat w piorun? :crazyeye: 2. I tu też nie wierzę :placz: Jaaaaak? Jaki to był obiektyw 18-55??? :placz: 3. Czy w moim poście czuć przemożną zazdrość? :diabloti: 1. ano tak mi się udało :grins: i to kilka złapałam piorunów :multi: 2. a ja wiem jaki obiektyw :hmmmm: zwykły kitowy co to razem z canonem sprzedają :niewiem: 3. tak :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajniste .... a zdradź , że mi tajemnicę co to za pieczuszki:p ale że niby co za tajemnicę? chodzi Ci o skład pieczonek??? finalnie to był głównie węgiel :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='malawaszka'] ale że niby co za tajemnicę? chodzi Ci o skład pieczonek??? finalnie to był głównie węgiel :evil_lol::diabloti:mnie się rozchodzi o produkt wyjściowy a nie finalny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 wiła wianki.... :lol: niektórzy płaczą nad swoją niewinnością :evil_lol: czarownice niewinne :evil_lol: :grins: :lol: ...i puszczała je do falującej wody :diabloti: to tyle co się nadaje do pokazania :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:mnie się rozchodzi o produkt wyjściowy a nie finalny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ziemniaki, buraki, cebula, marchewka, kiełbasa, boczuś, przyprawy :hmmmm: to chyba tyle :p Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='malawaszka']ziemniaki, buraki, cebula, marchewka, kiełbasa, boczuś, przyprawy :hmmmm: to chyba tyle :p:razz:zapowiadało się ...apetycznie;) Dziewica płacząca ......przed utratą ...wianka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73921 kobitki to jest wątek sznupka który dziś będzie u mnie - z tym, że będę go miała na wsi a tam nie mam netu :angryy: więc proszę Pysię albo Alę żeby jak wyślę im smsa napisały na wątku to co napiszę w smsie :lol: kurde mało składna ta wypowiedź, ale mam mało czasu i w ogóle jestem cała przejęta :loveu: :hand: Quote
Doginka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hellow Kobitki:diabloti: Waszko wskoczyłam do Cię na chwilkę i tak: 1. Oczy wyszły mi z orbit z zachwytu:crazyeye: - foty rewelacja 2. Zaśliniłam się na widok czereśni :sabber: 3. Przestraszyłam się piorunów:stormy-sad: - piękne i straszniste zarazem 4. A te róże :loveu: :iloveyou: - istny romantyzm - cudne Brak mi słów na wyrażenie mojego podziwu dla Twojego talentu!!!!!!!!!!!!:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Doginka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A to co prawda nie z lustra, tylko ze zwykłego Tz3, ale chyba tyż pikne?:diabloti: Gordoniasty przesyła całuski dla Lunki:loveu: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='malawaszka']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73921 kobitki to jest wątek sznupka który dziś będzie u mnie - z tym, że będę go miała na wsi a tam nie mam netu :angryy: więc proszę Pysię albo Alę żeby jak wyślę im smsa napisały na wątku to co napiszę w smsie :lol: kurde mało składna ta wypowiedź, ale mam mało czasu i w ogóle jestem cała przejęta :loveu: :hand: :shake:esemeska na razie nie dostałam ...ale czekam:razz: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :pcytuję SMSa.... Jestem z małym w domu.Jest fajniutki i grzeczny w aucie.Luna go cały czas opieprza:) JUŻ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 przypominam o nowiutkim regulaminie :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Vectra']przypominam o nowiutkim regulaminie :diabloti: zaczyna się terror :diabloti: Quote
Vectra Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Maga100']zaczyna się terror :diabloti: tak :diabloti: tak :diabloti: tak :diabloti: Quote
Pysia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Vectra napisał(a):przypominam o nowiutkim regulaminie :diabloti: To tutaj jest w ogóle jakiś regulamin :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts