BoJa2 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...mam obawy że zbłądziłaś w Świerklanach ...bom cię tu wczoraj nie widziała:razz: witaj..... czy mamy organizować ekipę poszukiwawczo-ratunkową;) ???? Z Alą mamy do Świerklan 5 minutek i jesteśmy"gotowe na wszystko":evil_lol: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']czy mamy organizować ekipę poszukiwawczo-ratunkową;) ???? Z Alą mamy do Świerklan 5 minutek i jesteśmy"gotowe na wszystko":evil_lol: z podkreśleniem na wszystko;) Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alka']wow, jak świetnie uchwyciłaś błyskawice :loveu: częściej romansuj z Wiktorem wczorajszym burzom nie było końca , Tuffiasty dopiero dochodzi do siebie ... noo ostro było ostro - ale na sczzęście tam gdzie my byliśmy poszło bokiem bo mielibyśmy pozamiatane w samochodzie na łące pod lasem :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']no no Lunoslawa w kwiatach prawdziwa sielanka - jak w życiu z Luną:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Waszka jestes zdolna kobieta ...a majac takiego Wikora w swych łapkach czynisz cuda.....piekne te fotki:loveu: Dziękuję :oops: [quote name='Pysia']Wiesz....Chyba Ci sprzedam Viktora....:loveu: dawaj :razz::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:pi jak dziś było w Świerklanach dłuuugo, gorąco i cholernie męcząco :shake: [quote name='Vectra']Weszka ,a Ty zamiast oszczędzać na lustro to pijesz w piątek o tej porze byłam dopiero w drodze do domu z terenu :placz:a poza tym to ja nie umiem oszczędzać :placz: [quote name='clockwork']ZAJEBIOZA!!!!! hellol jezdzaca po moim sasiedztwie... helloł i cieszę się że się podoba bo mnie tyż nieskromnie powiem :p [quote name='aga1215'] przelatywałam tędy i ujrzałam co- ach - niewinną panienkę w różach - achhhhhhh.. Witaj Monika z/bez (niewłaściwe skreślić) Wiktorem grzmiiiiiiiiiiiii niestety wczoraj już bez :placz::-( [quote name='Alicjarydzewska']...mam obawy że zbłądziłaś w Świerklanach ...bom cię tu wczoraj nie widziała witaj..... późno wróciłam do domku, po drodze marudziłam sama do siebie (bo sama jechałam) że piątek wieczór a ja w polu :angryy: ale o godzinie 22.30 zrobiłam pospolite ruszenie i moje psiapsióły poszły ze mną na piwelko tradycyjne piątkowe :loveu::multi::multi::multi: no ale dość szybko stwierdziłam, że to jednak było ponad mije siły bo okazało się że jednak byłam cholernie zmęczona :lol: [quote name='Hugo-Kochaś']czy mamy organizować ekipę poszukiwawczo-ratunkową ???? Z Alą mamy do Świerklan 5 minutek i jesteśmy"gotowe na wszystko" dobrze wiedzieć że macie 5 minutek :razz: następną razą dryndnę do Was żebyście wpadły na piknik pod chmurką i przyniosły termosik z kawą :loveu::multi: [quote name='dealer']czesc zaginiona w akcji cześć - odnalazłam się już :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']z podkreśleniem na wszystko;) zapamiętam :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 ząbeczki :loveu: nuuudaaaaa kwintesencja niewinności :loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ale ząbeczki:evil_lol: no to dryndaj ...tylko musisz się określić gdzie jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 mniamuśne czereśnie Pysiowe :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Zakwita w puszczach dziwny kwiat paproci, Na jedną chwilę w tajemniczym cieniu Cały świat blaskiem czarodziejskim złoci, Lecz można tylko dotknąć go w marzeniu. Adam Asnyk Od wieków w czas przesilenia letniego celebrowany jest kult wielkiego misterium ognia i wody - Noc Świętojańska. Najkrótsza noc w roku. Noc gorąca, buchająca rozkwitłą przyrodą, znaczona ogniskami na wzgórzach i wiankami na wodach. Chcielibyśmy wraz z Państwem powitać lato, kultywując pamięć o pradawnych obrzędach, z których Noc Świętojańska jest najsilniej ukorzenionym i najtrwalej przechowanym do dzisiejszych czasów. Na czas Nocy św. Jana surowe prawa wstrzemiężliwości i skromności ulegają zawieszeniu, zaś wszelkie obecne zakazy, a nawet kara grzechu i potępienia za występki odchodzą w mroki niepamięci. Noc Świętojańską przepełnia magia, czary i tajemnicze rytuały. Dochowamy pełnej wierności tradycji, zapraszając Państwa do celebrowania tej niezwykłej nocy na wzór naszych pradziadów. W wiankach z piołunu, w białych szatach przepasanych bylicą i werbeną, odstraszymy wszelkie demony i złe moce. Tańcem i śpiewem złożymy radosną ofiarę bóstwom, oddając się ekstazie i mistyce wieczoru. miejsce: zainteresowanym podam na pw:diabloti: czas: noc 23/24 czerwca 2007 Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka'] Zakwita w puszczach dziwny kwiat paproci, Na jedną chwilę w tajemniczym cieniu Cały świat blaskiem czarodziejskim złoci, Lecz można tylko dotknąć go w marzeniu. Adam Asnyk Od wieków w czas przesilenia letniego celebrowany jest kult wielkiego misterium ognia i wody - Noc Świętojańska. Najkrótsza noc w roku. Noc gorąca, buchająca rozkwitłą przyrodą, znaczona ogniskami na wzgórzach i wiankami na wodach. Chcielibyśmy wraz z Państwem powitać lato, kultywując pamięć o pradawnych obrzędach, z których Noc Świętojańska jest najsilniej ukorzenionym i najtrwalej przechowanym do dzisiejszych czasów. Na czas Nocy św. Jana surowe prawa wstrzemiężliwości i skromności ulegają zawieszeniu, zaś wszelkie obecne zakazy, a nawet kara grzechu i potępienia za występki odchodzą w mroki niepamięci. Noc Świętojańską przepełnia magia, czary i tajemnicze rytuały. Dochowamy pełnej wierności tradycji, zapraszając Państwa do celebrowania tej niezwykłej nocy na wzór naszych pradziadów. W wiankach z piołunu, w białych szatach przepasanych bylicą i werbeną, odstraszymy wszelkie demony i złe moce. Tańcem i śpiewem złożymy radosną ofiarę bóstwom, oddając się ekstazie i mistyce wieczoru. miejsce: zainteresowanym podam na pw:diabloti: czas: noc 23/24 czerwca 2007:razz::razz::razz:wow jak tajemniczo się zrobiło;)... pychotka , aż mnie slinka pociekła na klawiaturkę:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz:wow jak tajemniczo się zrobiło;)... noo a wieczorkiem będzie jeszcze tajemniczej :lol: nasz firmowy samochód terenowy w Świerklanach :evil_lol: obchód OD z obstawą :lol: patrol nieustający patrol pajacujący patrol :loveu: padnięty patrol Luna staje w konkurencji na najdłuższy jęzor z TTB :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka'] fajny ten dlugi jezor....i pajacujacy patrol...:diabloti: Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']o tej porze byłam dopiero w drodze do domu z terenu :placz:a poza tym to ja nie umiem oszczędzać :placz: chcesz mogę Cię nauczyć :diabloti: założymy klub oszczędzających :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']chcesz mogę Cię nauczyć :diabloti: założymy klub oszczędzających :diabloti: tia...a klub bedzie nosił nazwe:" zbieramy na ligę ochrony Pączka":diabloti: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']chcesz mogę Cię nauczyć :diabloti: założymy klub oszczędzających :diabloti: hahha zapłać mi za kurs oszczędzania :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']tia...a klub bedzie nosił nazwe:" zbieramy na ligę ochrony Pączka":diabloti: e tam zaraz pączka - "Liga Ochrony Fotografii" :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 malawaszka napisał(a):hahha zapłać mi za kurs oszczędzania :evil_lol: nie naruszę moich oszczędności :shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 konkursu na najdłuższy jęzor cd i zdechł pies Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:specjalnie naciągałaś jej jęzorek:eviltong: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:specjalnie naciągałaś jej jęzorek:eviltong: nic nie ciągłam :diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']nic nie ciągłam :diabloti::eviltong:że nic to nie uwierze:diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 o Ty niewierna Alutko :nono: a tymczasem wstawiam qńia :diabloti: i uciekam na pieczontki na wichurke i wić wianki i puszczać je do falującej wody :diabloti: :hand: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 qń zaje2bisty:p Puść tam tyż wianka za mnie jako za tą Dziewice Orleańską:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka'] :hand: piekny ten koniczek.....:loveu: Waszeczko jaki Ty masz dar w łapkach,......fiu fiu.....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Vectra']chcesz mogę Cię nauczyć :diabloti: założymy klub oszczędzających :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mogę być skarbnikiem:grins::grins::grins: Waszeczko .....jak tam Nocka Kupały:razz: Quote
Recommended Posts