Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Nie marudź :mad: Ty przynajmniej chodzisz na dwóch łapach, a ja na jednej kicam :diabloti:

No to se wyobraź ze ta druga moja jest kulawa :angryy::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Weszka to teraz nasza szefowa :evil_lol: Ogniki jej stercząa jak orle pióra u wodza indiańskiego :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mnie sie zaraz sterczenie skojarzyło...:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mnie to sie ognik 1 pod doopalonem pali;)i do roboty sie zebrać nie mogę:razz:
cze Waszencjo:multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']

super

[quote name='malawaszka']witajsamajestesprzepalona :diabloti:

super :crazyeye:

[quote name='malawaszka']

super :loveu:

Weszko fantastyczne foty :multi:

Posted

[quote name='Doginka']Waszka, Twoje fotki są revelka!!!!!!!!!!!!!!!:bigok: :klacz: :crazyeye:

dziękju

[quote name='Pysia']Weszka to teraz nasza szefowa :evil_lol: Ogniki jej stercząa jak orle pióra u wodza indiańskiego :diabloti:

a jak!! :grins: aż sie napuszyłam :diabloti:

[quote name='paula_z']
:loveu: Mokry scurek z oczami ze shreka ;)

hehe oczy jej tu wyglądają jakby nie miała źrenic ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a mnie sie zaraz sterczenie skojarzyło...:oops::evil_lol:
[/FONT]

haha mnie też [FONT=Arial]:evil_lol: ale to zdrowo :p[/FONT]

[quote name='dbsst']super

super :crazyeye:

super :loveu:

Weszko fantastyczne foty :multi:

dzieki :oops:

[quote name='anetta']:hand:
Widze se swietnie sie bawilas na koncercie 8)

a pewnie że świetnie - BA!! rewelacyjnie :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']tak tak... ona dobrze prawi... PALENIE ZABIJA!!!

wasiu... Milton :eviltong:

czy Ty mni nie obrazasz????:-o :mad:

hmmm musze sprawdzic w słowniku....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty szykuje tego grilla ....bosie przypali.....:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czy Ty mni nie obrazasz????:-o :mad:

hmmm musze sprawdzic w słowniku....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ty szykuje tego grilla ....bosie przypali.....:loveu:

czym cie obrazam??:crazyeye: wasiu Milton?? pisze waszce w jakim miescie jestem ... gupiutka ty :evil_lol::evil_lol:

jak sie przypali?? nie podpalony- sie podpali o 18tej, jak nie bedzie padac... tera mialam mieso przygotowywac , ale len mnie oblecial

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a byłam....:cool1:
dałam za Was na tace...wczoraj wieczorkiem....:cool3:
a skad wiedzialas???
kryształowa kule na biureczku trzymasz i widzisz co robie????:diabloti:

ohhh kochana Ty nasza :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']fotasy rewelacja...
wszystkie modele tez....:p

dzienkju :oops:

[quote name='paula_z']Heloł Weszka :p

[quote name='*luthien*']hej Waszko:multi:

hejjjj

[quote name='clockwork']tak tak... ona dobrze prawi... PALENIE ZABIJA!!!

wasiu... Milton :eviltong:

już se looknelam gdzie to - całkiem blisko jakby sie miało autko :roll:

[quote name='dealer']przyszedlam do cia ze kjakejsem rzezuchowym....smacznego:diabloti:

:multi:ooo dzięki Ci dobra Kobieto!!!! uratowałaś mi żyć :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)czyli wsio u mła w porządku....:eviltong:[/FONT]

w jak najlepszym :p

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha a wogóle to właśnie zauważyłam, że moje kochanie mieszka w dzielnicy psiej :loveu::loveu::loveu: na Landseer Road, a równoległa jest Poynter Road :multi: i mła tam będzie już za 51 dni :laola: :drinking: aaaaaaaaa :multi::multi::multi::loveu:

o TU dokładnie będę[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam opisik na GG:eviltong:

o masz ...ty już tam PRAWIE stoisz;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam opisik na GG:eviltong:

o masz ...ty już tam PRAWIE stoisz;)
[/FONT]

nooo duchem już tam jestem :loveu: a niebawem sie zapewne spakuję, postawię walyzke przy drzwiach i będę na niej siedzieć do sierpnia :evil_lol: a jak rezerwowałam bilety to w nocy mi się śniło już oczywiście lotnisko i takie tam różne z tym związane samoloty :errrr::stupid::chaos:

Posted

[quote name='clockwork']czym cie obrazam??:crazyeye: wasiu Milton?? pisze waszce w jakim miescie jestem ... gupiutka ty :evil_lol::evil_lol:

jak sie przypali?? nie podpalony- sie podpali o 18tej, jak nie bedzie padac... tera mialam mieso przygotowywac , ale len mnie oblecial

Madziu kochana.....
oczywiscie ze wiem.....czy Tobie padło tam w tej anglii????:diabloti:
kobito ZARTOWALAM....:evil_lol:

ROBE SE TZW JAJA:evil_lol: :eviltong: .....sama ich nie mam...posiadam tylko jajniki...to próbuje je dorobic......:diabloti:

a to usiadz z chlopakiem i nie sprzeciwiaj mu sie....po co sie bedziesz napinac...

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu kochana.....
oczywiscie ze wiem.....czy Tobie padło tam w tej anglii????:diabloti:
kobito ZARTOWALAM....:evil_lol:

ROBE SE TZW JAJA:evil_lol: :eviltong: .....sama ich nie mam...posiadam tylko jajniki...to próbuje je dorobic......:diabloti:

a to usiadz z chlopakiem i nie sprzeciwiaj mu sie....po co sie bedziesz napinac...

aaa... no to rzucilo sie mnie na musk..TU... myslalam zefaktycznie nie zajarzylas, i nie chcialam cie uraic...

chopiec moj ciezko pracuje...wlasnie tatuuje klienta z ... Jastrzebia!!!! wlasnie sie poznalismy!!!!:crazyeye::crazyeye: chyba sie zajedzie... nawet na impre dzis nie zdazy... damy mu wymyc grilla

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo duchem już tam jestem :loveu: a niebawem sie zapewne spakuję, postawię walyzke przy drzwiach i będę na niej siedzieć do sierpnia :evil_lol: a jak rezerwowałam bilety to w nocy mi się śniło już oczywiście lotnisko i takie tam różne z tym związane samoloty :errrr::stupid::chaos:

ta ta juz ja wiem jakie lotnisko i samoloty ci sie snily :eviltong: :evil_lol: