Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 beria napisał(a):Nie marudź :mad: Ty przynajmniej chodzisz na dwóch łapach, a ja na jednej kicam :diabloti: No to se wyobraź ze ta druga moja jest kulawa :angryy::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Pysia']Weszka to teraz nasza szefowa :evil_lol: Ogniki jej stercząa jak orle pióra u wodza indiańskiego :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mnie sie zaraz sterczenie skojarzyło...:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie to sie ognik 1 pod doopalonem pali;)i do roboty sie zebrać nie mogę:razz: cze Waszencjo:multi: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka'] super [quote name='malawaszka']witajsamajestesprzepalona :diabloti: super :crazyeye: [quote name='malawaszka'] super :loveu: Weszko fantastyczne foty :multi: Quote
anetta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :hand: Widze se swietnie sie bawilas na koncercie 8) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img441.imageshack.us/img441/1802/dscf2597ml6.jpg Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Doginka']Waszka, Twoje fotki są revelka!!!!!!!!!!!!!!!:bigok: :klacz: :crazyeye: dziękju [quote name='Pysia']Weszka to teraz nasza szefowa :evil_lol: Ogniki jej stercząa jak orle pióra u wodza indiańskiego :diabloti: a jak!! :grins: aż sie napuszyłam :diabloti: [quote name='paula_z'] :loveu: Mokry scurek z oczami ze shreka ;) hehe oczy jej tu wyglądają jakby nie miała źrenic ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a mnie sie zaraz sterczenie skojarzyło...:oops::evil_lol: [/FONT] haha mnie też [FONT=Arial]:evil_lol: ale to zdrowo :p[/FONT] [quote name='dbsst']super super :crazyeye: super :loveu: Weszko fantastyczne foty :multi: dzieki :oops: [quote name='anetta']:hand: Widze se swietnie sie bawilas na koncercie 8) a pewnie że świetnie - BA!! rewelacyjnie :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Vectra']idź może na tace daj czy jak ? :diabloti: a byłam....:cool1: dałam za Was na tace...wczoraj wieczorkiem....:cool3: a skad wiedzialas??? kryształowa kule na biureczku trzymasz i widzisz co robie????:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 fotasy rewelacja... wszystkie modele tez....:p Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 hej Waszko:multi: fajna trawka :D:D łojeju jaki wytrzeszcz:crazyeye: :loveu: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']obie wariatki... a przestac palic......zdrowia Wam nie szkoda???? tak tak... ona dobrze prawi... PALENIE ZABIJA!!! wasiu... Milton :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']tak tak... ona dobrze prawi... PALENIE ZABIJA!!! wasiu... Milton :eviltong: czy Ty mni nie obrazasz????:-o :mad: hmmm musze sprawdzic w słowniku....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty szykuje tego grilla ....bosie przypali.....:loveu: Quote
agbar Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 przyszedlam do cia ze kjakejsem rzezuchowym....smacznego:diabloti: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czy Ty mni nie obrazasz????:-o :mad: hmmm musze sprawdzic w słowniku....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty szykuje tego grilla ....bosie przypali.....:loveu: czym cie obrazam??:crazyeye: wasiu Milton?? pisze waszce w jakim miescie jestem ... gupiutka ty :evil_lol::evil_lol: jak sie przypali?? nie podpalony- sie podpali o 18tej, jak nie bedzie padac... tera mialam mieso przygotowywac , ale len mnie oblecial Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka'] haha mnie też [FONT=Arial]:evil_lol: ale to zdrowo :p[/FONT] [FONT=Arial];)czyli wsio u mła w porządku....:eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a byłam....:cool1: dałam za Was na tace...wczoraj wieczorkiem....:cool3: a skad wiedzialas??? kryształowa kule na biureczku trzymasz i widzisz co robie????:diabloti: ohhh kochana Ty nasza :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']fotasy rewelacja... wszystkie modele tez....:p dzienkju :oops: [quote name='paula_z']Heloł Weszka :p [quote name='*luthien*']hej Waszko:multi: hejjjj [quote name='clockwork']tak tak... ona dobrze prawi... PALENIE ZABIJA!!! wasiu... Milton :eviltong: już se looknelam gdzie to - całkiem blisko jakby sie miało autko :roll: [quote name='dealer']przyszedlam do cia ze kjakejsem rzezuchowym....smacznego:diabloti: :multi:ooo dzięki Ci dobra Kobieto!!!! uratowałaś mi żyć :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)czyli wsio u mła w porządku....:eviltong:[/FONT] w jak najlepszym :p Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 hahahaha a wogóle to właśnie zauważyłam, że moje kochanie mieszka w dzielnicy psiej :loveu::loveu::loveu: na Landseer Road, a równoległa jest Poynter Road :multi: i mła tam będzie już za 51 dni :laola: :drinking: aaaaaaaaa :multi::multi::multi::loveu: o TU dokładnie będę Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka']hahahaha a wogóle to właśnie zauważyłam, że moje kochanie mieszka w dzielnicy psiej :loveu::loveu::loveu: na Landseer Road, a równoległa jest Poynter Road :multi: i mła tam będzie już za 51 dni :laola: :drinking: aaaaaaaaa :multi::multi::multi::loveu: o TU dokładnie będę[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam opisik na GG:eviltong: o masz ...ty już tam PRAWIE stoisz;) [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam opisik na GG:eviltong: o masz ...ty już tam PRAWIE stoisz;) [/FONT] nooo duchem już tam jestem :loveu: a niebawem sie zapewne spakuję, postawię walyzke przy drzwiach i będę na niej siedzieć do sierpnia :evil_lol: a jak rezerwowałam bilety to w nocy mi się śniło już oczywiście lotnisko i takie tam różne z tym związane samoloty :errrr::stupid::chaos: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']czym cie obrazam??:crazyeye: wasiu Milton?? pisze waszce w jakim miescie jestem ... gupiutka ty :evil_lol::evil_lol: jak sie przypali?? nie podpalony- sie podpali o 18tej, jak nie bedzie padac... tera mialam mieso przygotowywac , ale len mnie oblecial Madziu kochana..... oczywiscie ze wiem.....czy Tobie padło tam w tej anglii????:diabloti: kobito ZARTOWALAM....:evil_lol: ROBE SE TZW JAJA:evil_lol: :eviltong: .....sama ich nie mam...posiadam tylko jajniki...to próbuje je dorobic......:diabloti: a to usiadz z chlopakiem i nie sprzeciwiaj mu sie....po co sie bedziesz napinac... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka']ohhh kochana Ty nasza :loveu: waszka ...chociaz jedno dziecko nie atakuje.....:diabloti: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu kochana..... oczywiscie ze wiem.....czy Tobie padło tam w tej anglii????:diabloti: kobito ZARTOWALAM....:evil_lol: ROBE SE TZW JAJA:evil_lol: :eviltong: .....sama ich nie mam...posiadam tylko jajniki...to próbuje je dorobic......:diabloti: a to usiadz z chlopakiem i nie sprzeciwiaj mu sie....po co sie bedziesz napinac... aaa... no to rzucilo sie mnie na musk..TU... myslalam zefaktycznie nie zajarzylas, i nie chcialam cie uraic... chopiec moj ciezko pracuje...wlasnie tatuuje klienta z ... Jastrzebia!!!! wlasnie sie poznalismy!!!!:crazyeye::crazyeye: chyba sie zajedzie... nawet na impre dzis nie zdazy... damy mu wymyc grilla Quote
Elitesse Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 malawaszka napisał(a):nooo duchem już tam jestem :loveu: a niebawem sie zapewne spakuję, postawię walyzke przy drzwiach i będę na niej siedzieć do sierpnia :evil_lol: a jak rezerwowałam bilety to w nocy mi się śniło już oczywiście lotnisko i takie tam różne z tym związane samoloty :errrr::stupid::chaos: ta ta juz ja wiem jakie lotnisko i samoloty ci sie snily :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:razz:Waszencjo ...czy ty dziś juz lustrujesz Pyrzowice:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 pamietaj, Waszuniu, że do samolotu możesz wziąć ograniczona ilość bagażu :diabloti: Quote
Recommended Posts