Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:Waszko no nie gadaj że pracujesz ....oć do nas:razz:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Babo jedna bo mi Szelmie sie filce zaczynają robić :placz: Ona tragicznie linieje :placz: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Cześć Weszka :lol: Cudne fotencje Zmoreczek z Oliwką :loveu: no z Tobą tyż :cool3: ale z Oliwką cudniejsze :p :loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]:razz:Waszeczko ....czy ty jeszcze żyjesz;)[/FONT] Quote
Lucy* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Weszka :lol: Cudne fotencje Zmoreczek z Oliwką :loveu: no z Tobą tyż :cool3: ale z Oliwką cudniejsze :p :loveu: nie no ..... :mdleje: miód na moje oczy :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='paula_z'] no z Tobą tyż :cool3: ale z Oliwką cudniejsze :p :loveu: cudasne te foteczki...dokladnie ...Oliwka tez jak slodycz na nic wyszła:loveu: .....wiem , ze powatrzam po przedmowczyni ale to prawda.....slodkie i urocze... a i Magda i Vectra maja racje ....niech chlopcy zalaza wspolny blogasek i np o uszczelkach zapodaja temacik.....:diabloti: ale byłaby jazda..... Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 jeszcze fotki Oliwkowo Trollikowe :loveu: uups robi się ich coraz więcej :-o dooobre pieski Master of Puppets :evil_lol: Ja Master Wy Puppets :evil_lol: hola hola chyba cie deczko poniosło :nono: dosyć!! :mad: ostatnia Wasza szansa Ty siadaj, a Ty stój teraz obydwa siadać aaaaa jasny gwint brak mi trzeciej ręki :shock: należy podjąć odpowiednie środki zapobiegawcze... ... czyli spokojnie, bez nerwów... ... oddalić się z miejsca potencjalnego pożarcia małej niewinnej dziewczynki przez krwiożercze bestie ...i nie dać się zapędzić w kozi róg :shake: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Ewkaa napisał(a):Waszka jaka ty "fotogieniczna" :razz: ojjj Ewka Ewka - to Oliwia jest - nie ja :shake::diabloti: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]a że czemu ja tu nie zaglądam :roll: :roll: :roll: qrde?? gdzieś mi sie weszko skryłaś.. pewnie padłaś w krzaczorach i zauważyć cie nie mogłam :eviltong::eviltong::eviltong: widziałam jak Oliwka robiła krzywde czarnuchom :shake: :shake: :shake: ale Master of Puppets mnie zabił :roflt: pozdrowers [/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:a dlaczego Oliwka nie .....KLIKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:a dlaczego Oliwka nie .....KLIKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]zara weszka ci odpowie "bo jej nie dopuszczam do klawiatury" :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a że czemu ja tu nie zaglądam :roll: :roll: :roll: qrde?? gdzieś mi sie weszko skryłaś.. pewnie padłaś w krzaczorach i zauważyć cie nie mogłam :eviltong::eviltong::eviltong: widziałam jak Oliwka robiła krzywde czarnuchom :shake: :shake: :shake: ale Master of Puppets mnie zabił :roflt: pozdrowers [/FONT] :grins: hell'o [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:a dlaczego Oliwka nie .....KLIKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] już Luna im wystarczająco poklikała :diabloti: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']:grins: hell'o już Luna im wystarczająco poklikała :diabloti::crazyeye:[FONT=Arial]to dlaczego nie ma klikającej LUNY na fotach:diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[FONT=Arial]to dlaczego nie ma klikającej LUNY na fotach:diabloti:[/FONT] bo za bardzo się angażowała w klikanie i nie pozwoliła się fotografować podczas pracy, żeby nie wyszły na jaw jej tajne metody klikania :diabloti: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']bo za bardzo się angażowała w klikanie i nie pozwoliła się fotografować podczas pracy, żeby nie wyszły na jaw jej tajne metody klikania :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:dziękuję ze wyczerpującą odpowiedź:eviltong:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A ja byłam dzisiaj dumna z Lunety :multi: Napadły na nią dwa klony ( takie jak ona znaczy ;) ) i ona stała i nie chciała zjeść sierściucha :multi::loveu::evil_lol: Do tej pory jestem w szoku :crazyeye: Weszka kupi mi Bilobil na urodziny :roll: Bo go pilnie potrzebuję .... Quote
malawaszka Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:dziękuję ze wyczerpującą odpowiedź:eviltong:[/FONT] psze uprzejmie :p [quote name='Pysia']A ja byłam dzisiaj dumna z Lunety :multi: Napadły na nią dwa klony ( takie jak ona znaczy ;) ) i ona stała i nie chciała zjeść sierściucha :multi::loveu::evil_lol: Do tej pory jestem w szoku :crazyeye: Weszka kupi mi Bilobil na urodziny :roll: Bo go pilnie potrzebuję .... ja też byłam dumna, ja też :multi: moja dziewczynka baardzo grzecznie się zachowała - jak nie ona normalnie :evil_lol: [quote name='paula_z']:grin: Świetna fotoopowiść :cool2: thx :cool1: Quote
anetta Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A juz myslalam ze wybylas na zaglowke :p ;) Fajnie tak sobie poplywac... Quote
Recommended Posts