Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Weszka :lol:

Cudne fotencje Zmoreczek z Oliwką :loveu:

no z Tobą tyż :cool3:

ale z Oliwką cudniejsze :p :loveu:

nie no ..... :mdleje: miód na moje oczy :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='paula_z']

no z Tobą tyż :cool3:

ale z Oliwką cudniejsze :p :loveu:

cudasne te foteczki...dokladnie ...Oliwka tez jak slodycz na nic wyszła:loveu: .....wiem , ze powatrzam po przedmowczyni ale to prawda.....slodkie i urocze...

a i Magda i Vectra maja racje ....niech chlopcy zalaza wspolny blogasek i np o uszczelkach zapodaja temacik.....:diabloti: ale byłaby jazda.....

Posted

jeszcze fotki Oliwkowo Trollikowe :loveu:

uups robi się ich coraz więcej :-o

dooobre pieski

Master of Puppets :evil_lol:

Ja Master

Wy Puppets :evil_lol:

hola hola chyba cie deczko poniosło :nono:

dosyć!! :mad:

ostatnia Wasza szansa

Ty siadaj, a Ty stój

teraz obydwa siadać

aaaaa jasny gwint brak mi trzeciej ręki :shock:

należy podjąć odpowiednie środki zapobiegawcze...

... czyli spokojnie, bez nerwów...

... oddalić się z miejsca potencjalnego pożarcia małej niewinnej dziewczynki przez krwiożercze bestie

...i nie dać się zapędzić w kozi róg :shake:

Posted

[FONT=Arial]a że czemu ja tu nie zaglądam :roll: :roll: :roll:
qrde??

gdzieś mi sie weszko skryłaś.. pewnie padłaś w krzaczorach i zauważyć cie nie mogłam :eviltong::eviltong::eviltong:

widziałam jak Oliwka robiła krzywde czarnuchom :shake: :shake: :shake:
ale Master of Puppets mnie zabił :roflt:

pozdrowers
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:a dlaczego Oliwka nie .....KLIKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]zara weszka ci odpowie "bo jej nie dopuszczam do klawiatury" :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a że czemu ja tu nie zaglądam :roll: :roll: :roll:
qrde??

gdzieś mi sie weszko skryłaś.. pewnie padłaś w krzaczorach i zauważyć cie nie mogłam :eviltong::eviltong::eviltong:

widziałam jak Oliwka robiła krzywde czarnuchom :shake: :shake: :shake:
ale Master of Puppets mnie zabił :roflt:

pozdrowers
[/FONT]

:grins: hell'o

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:a dlaczego Oliwka nie .....KLIKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

już Luna im wystarczająco poklikała :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']:grins: hell'o

już Luna im wystarczająco poklikała :diabloti::crazyeye:[FONT=Arial]to dlaczego nie ma klikającej LUNY na fotach:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[FONT=Arial]to dlaczego nie ma klikającej LUNY na fotach:diabloti:[/FONT]

bo za bardzo się angażowała w klikanie i nie pozwoliła się fotografować podczas pracy, żeby nie wyszły na jaw jej tajne metody klikania :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']bo za bardzo się angażowała w klikanie i nie pozwoliła się fotografować podczas pracy, żeby nie wyszły na jaw jej tajne metody klikania :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:dziękuję ze wyczerpującą odpowiedź:eviltong:[/FONT]

Posted

A ja byłam dzisiaj dumna z Lunety :multi: Napadły na nią dwa klony ( takie jak ona znaczy ;) ) i ona stała i nie chciała zjeść sierściucha :multi::loveu::evil_lol: Do tej pory jestem w szoku :crazyeye:
Weszka kupi mi Bilobil na urodziny :roll: Bo go pilnie potrzebuję ....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:dziękuję ze wyczerpującą odpowiedź:eviltong:[/FONT]

psze uprzejmie :p

[quote name='Pysia']A ja byłam dzisiaj dumna z Lunety :multi: Napadły na nią dwa klony ( takie jak ona znaczy ;) ) i ona stała i nie chciała zjeść sierściucha :multi::loveu::evil_lol: Do tej pory jestem w szoku :crazyeye:
Weszka kupi mi Bilobil na urodziny :roll: Bo go pilnie potrzebuję ....

ja też byłam dumna, ja też :multi: moja dziewczynka baardzo grzecznie się zachowała - jak nie ona normalnie :evil_lol:

[quote name='paula_z']:grin: Świetna fotoopowiść :cool2:

thx :cool1: