malawaszka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 :loveu:koooocham Zmorke i hejaaa i uciekaaamyyy uwielbiam te miśki :loveu: Quote
resuruss Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :obrazic: A o nas juz Waszka zapomniała :placz: Quote
aga1215 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ale super foty:loveu: :loveu: :loveu: Monika - wysłałam Ci maila...... Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 resuruss napisał(a)::obrazic: A o nas juz Waszka zapomniała :placz: wcale nie zapomniała :nono: jak będzie ładna pogoda to się wproszę z Oliwką n mały piknik na Twoim ogródku :eviltong: aga1215 napisał(a):Ale super foty:loveu: :loveu: :loveu: Monika - wysłałam Ci maila...... dzięki - odpisałam :cool1: Quote
dbsst Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 no nie mogę Oliwka pogromca Troli jest niesamowita :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 :mdleje::mdleje::loveu: Oliwka sie zakumplowala z trolkami ze hej! Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 dbsst napisał(a):no nie mogę Oliwka pogromca Troli jest niesamowita :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: anetta napisał(a)::mdleje::mdleje::loveu: Oliwka sie zakumplowala z trolkami ze hej! bardzo jej się podobały - ale i tak idolką jest Seti :loveu: w domu do wieczora przezywała i opowiadała wszystkim gdzie była i że była Seti i małe pieski :lol: Quote
agbar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 czesc piekna:loveu: przyszlam aby radosna nowine oglosic.....a ciebie ostrzec:) u mnie sa foty....:diabloti: Quote
Vectra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Weszuniu jak Twoje samopoczucie ? nie miewasz mdłości :diabloti: Quote
beria Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 malawaszka napisał(a): Proszę jak fachowo umiesz trzymać dzidziusia :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:cudowności .......ale to extra [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 dealer napisał(a):czesc piekna:loveu: przyszlam aby radosna nowine oglosic.....a ciebie ostrzec:) u mnie sa foty....:diabloti: :scared: Vectra napisał(a):Weszuniu jak Twoje samopoczucie ? nie miewasz mdłości :diabloti: nie miewam :p BA! miewam za to coś innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: beria napisał(a):Proszę jak fachowo umiesz trzymać dzidziusia :loveu: :diabloti: no kochaaana na własnej piersi Oliwke prawie odchowałam, więc jakże mogłoby być inaczej :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:cudowności .......ale to extra [/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zdrajczyni najcudniejsze foty czarnuchów dała u siebie :placz::mad::evil_lol: Wstaw kobieto chociaż kilka u mnie ;) No i mam zamiar Oliwkowe na swą strone dać :eviltong: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 foty suuuper..............zwłaszcza z Oliwką:loveu: mama daaaaj NIE DAM:angryy:........MOJE:mad: witaj:evil_lol: Quote
resuruss Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Uliweczka taka delikatniusia :loveu: ,jednak po chwili głebszego namysłu stwierdzam ,ze lepiej dla czarnych pysiaczkow ,ze moja Zuzka nie przyjechała na socjalizacje :evil_lol: ,bo Zuz zdecydowanie bardziej nadaje sie do socjalizowania diabłow tasmanskich :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):Weszuniu jak Twoje samopoczucie ? nie miewasz mdłości :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]cze Waszencjo ......tak wpadam z ranka;)[/FONT] Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 resuruss napisał(a):Uliweczka taka delikatniusia :loveu: ,jednak po chwili głebszego namysłu stwierdzam ,ze lepiej dla czarnych pysiaczkow ,ze moja Zuzka nie przyjechała na socjalizacje :evil_lol: ,bo Zuz zdecydowanie bardziej nadaje sie do socjalizowania diabłow tasmanskich :evil_lol: Alez to są diabły tasmańskie :evil_lol: Musiałam ratować Oliwke bo Behemot się zapędził za bardzo :mad: Ciężkawo było jak zainteresowała się większość diabłów Oliwką....One kochają podgryzać i wcale delikatnie tego nie robią :shake: A wage swoją mają.... Quote
resuruss Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jakbym tylko miała sie jak dostac na Wasze włosci to bysmy mogły smarkaczom zrobic mały sparing :loveu: Quote
malawaszka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zdrajczyni najcudniejsze foty czarnuchów dała u siebie :placz::mad::evil_lol: Wstaw kobieto chociaż kilka u mnie ;) No i mam zamiar Oliwkowe na swą strone dać :eviltong: nosz kopiuj i wstawiaj u siebie :p ja mam jeszcze do Ciebie fotki z poprzedniego razu do wstawienia :shock: dawaj Oliwke dawaj na stronke :multi: resuruss napisał(a):Uliweczka taka delikatniusia :loveu: ,jednak po chwili głebszego namysłu stwierdzam ,ze lepiej dla czarnych pysiaczkow ,ze moja Zuzka nie przyjechała na socjalizacje :evil_lol: ,bo Zuz zdecydowanie bardziej nadaje sie do socjalizowania diabłow tasmanskich :evil_lol: hahahah noo bo Oliw ma delikatność po Cioci :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]cze Waszencjo ......tak wpadam z ranka;)[/FONT] nie wpadaj :shake: dealer napisał(a):czesc Wasz.moscii:diabloti: cześć Dill.Rko :diabloti: Pysia napisał(a):Alez to są diabły tasmańskie :evil_lol: Musiałam ratować Oliwke bo Behemot się zapędził za bardzo :mad: Ciężkawo było jak zainteresowała się większość diabłów Oliwką....One kochają podgryzać i wcale delikatnie tego nie robią :shake: A wage swoją mają.... hyhyhy noo tak było :evil_lol: resuruss napisał(a):Jakbym tylko miała sie jak dostac na Wasze włosci to bysmy mogły smarkaczom zrobic mały sparing :loveu: Pasiak by nie miała szans :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 malawaszka napisał(a): dawaj Oliwke dawaj na stronke :multi:[FONT=Arial]TAK TAK TAK wspaniałe[/FONT] nie wpadaj :shake: :eviltong:[FONT=Arial]nie bój żaby...;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 nikt nas nie lubiiiii :placz::placz::placz: Quote
Doginka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja Cię lubię:loveu: , tylko ostatnio jakoś brak mi czasu na pisanie, ale przeglądam w ciszy Twoją galeryjkę;) - śliczne fotki ( facet też niczego sobie:diabloti: ) Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 malawaszka napisał(a):nikt nas nie lubiiiii :placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]oć utulkam .....[/FONT] Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 malawaszka napisał(a):nikt nas nie lubiiiii :placz::placz::placz: no lubię cię lubię :diabloti: Quote
Recommended Posts