Maga100 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Pysia napisał(a):..Dzisiaj Bahiya odchodzi a jutro Basma i Bahati :placz: juuuuuż? :crazyeye: Quote
beria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Elitesse napisał(a):my z Przemem w ciagu juz ponad 5 lat zwiazku dorobilismy sie 2 - slownie dwoch wspolnych fotek :evil_lol: Mam 3 kolejne :eviltong: Sprawdziłam, TZ w Opolu zrobił :diabloti: malawaszka napisał(a):nooo niewątpliwie byłby zachwycony moim "drugim JA" :evil_lol: ale nie pokażę mu bo zapewne tak bardzo by mu się spodobało, że zamieszkałby tu i rozmawialibyśmy jedynie na forum :diabloti: Nie byłby zachwycony, że znowu balujesz w piątek :diabloti: My Cię nie zdradzim :p Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 .....bidna Pyśka:cool1: juz odchodzą.......................:placz::placz::placz: dlatego ja bym tak nie mogła.....nie oddałabym żadnego:shake: Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 acha zapomniałam dodać..pozdrowionek dla Waszki................:razz::diabloti: ...bo to w sumie JEJ galeria:cool1: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 malawaszka napisał(a): z zamkniętymi oczami :evil_lol: oprócz nas na Kazimierzu były też psy a jak były psy to była też::diabloti: no nie moge mistrzostwo świata hahahhahaha kurcze jak dobrze ze niemieszkam na ulicy kupa :evil_lol: malawaszka napisał(a):taka jedna u mnie w domu baaaardzo lubi porządek :mad: hahahha mały rozrabiaka :loveu: jak to dobrze ze Oliwka jest po drugiej stronie monitora :eviltong: malawaszka napisał(a): braterska miłość podpatrzona na plaży :evil_lol: szkoda, że zdjęcia nie nagrywają odgłosów :diabloti: buuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahahhaha Weska rewela zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]sie witac i nie nadrabiać... nie mieć czasu ani weny :shake:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a ty gdzie się znowu zapodziałaś? :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Z Weszki teraz bije taki urok że pewnie podrywa cały świat ;) Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 no pięknie Weszka na łące zasneła przepadła i wogóle bociany straszy :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Patka napisał(a):Wyglądasz jak zawsze uroczo :) moja droga :) Nie wiem dlaczego ale ona zawsze uroczo wygląda z niufem :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dbsst napisał(a):no pięknie Weszka na łące zasneła przepadła i wogóle bociany straszy :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wystraszy ;) One w Dąbrowie sie zagnieździły :evil_lol: Quote
Patka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nie wiem dlaczego ale ona zawsze uroczo wygląda z niufem :evil_lol: a wiesz Pysiu cos w tym jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dbsst napisał(a):no pięknie Weszka na łące zasneła przepadła i wogóle bociany straszy :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:diabloti:bociany się ewakuują ....boją sie ze z robotą nie nastarcza:razz:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Patka napisał(a):a wiesz Pysiu cos w tym jest :evil_lol: Weszka zawsze mi powtarza że tylko ja jej potrafię zrobić ładną fotke a to chyba nie to :roll: To chyba chodzi o te niufy bo na każdej ładnej ona jest albo ze Zmorką, albo Szelmą alo z pomiotem Szatana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Alka napisał(a):to kiedy foteczki? będą będą ino dojdę do siebie :evil_lol: beria napisał(a): Nie byłby zachwycony, że znowu balujesz w piątek :diabloti: My Cię nie zdradzim :p on wie :p i i tak mnie kocha :loveu: BeaC napisał(a):acha zapomniałam dodać..pozdrowionek dla Waszki................ ...bo to w sumie JEJ galeria dziękuję i też pozdrawiam :cool1: AlKil napisał(a):Waszka, nie bądź sknera, wstawiaj foty...:loveu: j.w. dbsst napisał(a): Weska rewela zdjęcia :evil_lol: dziękuję :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]cze Weszkowa.....[/FONT] cze Alutka :eviltong: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]sie witac i nie nadrabiać... nie mieć czasu ani weny :shake:[/FONT] witanko Maga100 napisał(a):a ty gdzie się znowu zapodziałaś? :cool1: a Ciebie to jeszcze dziwi, że w weekendy mła się szlaja i szaleje :diabloti: Pysia napisał(a):Z Weszki teraz bije taki urok że pewnie podrywa cały świat ;) :mdleje: a Ty to chyba masz gorączkę :shake: Patka napisał(a):Wyglądasz jak zawsze uroczo :) moja droga :) łomatko namówiły się cy co? dbsst napisał(a):no pięknie Weszka na łące zasneła przepadła i wogóle bociany straszy no co Ty?// sama?? :shake: Vectra napisał(a):bry wieczór anielico bry :p Pysia napisał(a):Nie wiem dlaczego ale ona zawsze uroczo wygląda z niufem :grins: też to zauważyłam jakoś :hmmmm: paula_z napisał(a):Cześć grzeczna cześć Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 no to lecimy :lol: nieśmiałe początki znajomości :loveu: a gdzie jest Seti??? jeeeest :multi: :roll: oho! małe ciekawskie pryszło mały klonik z tyłu :loveu: kumpelki :loveu: Quote
LAZY Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Matko nadrobiłam wszystko! Pan dzentelmen z Kazimierza podoba mi sie bardzo!:loveu: Pysiowe trolaki słodkie jak miodzio, a Oliwka w ich towarzystkiwe to bajkowy widok! Pozdrawiam i życze samych takich bajkowych dni! Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Oliwia czasami przejmuje się jak ma brudne ręce :evil_lol: :hmmmm: piją czy się kąpią a ciotka waszka dalej zamęcza bąble :loveu::loveu::loveu: no i ja bym tak mogła godzinami, a Pysia narobiła tysiąc takich samych fotek :evil_lol: koniec narazie bo trafi mnie szlag z tym imageshackiem :angryy: Quote
malawaszka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 LAZY napisał(a):Matko nadrobiłam wszystko! Pan dzentelmen z Kazimierza podoba mi sie bardzo!:loveu: Pysiowe trolaki słodkie jak miodzio, a Oliwka w ich towarzystkiwe to bajkowy widok! Pozdrawiam i życze samych takich bajkowych dni! :multi::multi::multi: dzięki dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts