olcha Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pysia napisał(a):A ja się zastanawiam czy wstawic tu fotki psychpaty czy nie? ;) Wsztawić :evil_lol: Po co malawaszce robić kłopot zgrywać na płytę kazać jej obrabiać jak możesz ją wyręczyć? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Alka']cześć Moniko!:multi: Czytałam jaka to niegrzeczna ostatnio byłaś ..:evil_lol: ale żadnych dowodów nie widziałam...:cool3: ...i nie zobaczysz... dopóki nie kupisz zestawu anteny satelitarnej firmy... :evil_lol: [quote name='olcha']Wsztawić :evil_lol: Po co malawaszce robić kłopot zgrywać na płytę kazać jej obrabiać jak możesz ją wyręczyć? :evil_lol: spoko spoko - taaakie zdjęcia obrabiać to sama przyjemność:loveu::loveu::loveu: jeszcze trochę wodnego ściula :diabloti: Quote
agbar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 jaki piekny wodny sciur:loveu: :loveu: :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 dealer napisał(a): jaki piekny wodny sciur:loveu: :loveu: :diabloti: kurfa skąd wiedzialaś, że tam w krzokach siedzi????? :-o Quote
agbar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 malawaszka napisał(a):kurfa skąd wiedzialaś, że tam w krzokach siedzi????? :-o bo ja mam na trzecie Sokole Oko:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']bo ja mam na trzecie Sokole Oko:diabloti: o cholera, a po co Ci aż trzy Sokole Oka??? :crazyeye: braterska miłość podpatrzona na plaży :evil_lol: szkoda, że zdjęcia nie nagrywają odgłosów :diabloti: zwycięzca czy przegrany?? Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne braty na plaży .....kto wie czy to nie nazse jakie przyszłe prezydenty i premiery:razz:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Monika, wiedziałam ! :loveu: WIEDZIAŁAM, że przywieziesz swój nowy nabytek na Kazimierz ! :loveu: Quote
beria Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka'] spoko spoko - taaakie zdjęcia obrabiać to sama przyjemność:loveu::loveu::loveu: jeszcze trochę wodnego ściula :diabloti: Znowu ma ochotę obrabiać J. :razz: Niegrzeczna dziewczynka :diabloti: Lunka ma patent żeglarski :cool3: Bo śmiga na Pogorii aż miło :loveu: Quote
aga1215 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witaj MagdoW.! [quote name='"waszkamala"'] oooo - kofana Lunetka - poznała mnie :multi: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Monika, wiedziałam ! :loveu: WIEDZIAŁAM, że przywieziesz swój nowy nabytek na Kazimierz ! :loveu: :loveu::loveu::loveu:szkoda tylko, że nie mogliśmy tam być też wieczorem, ale nic straconego bo zgodnie uznaliśmy, że jeszcze tam razem wrócimy :multi: [quote name='beria']Znowu ma ochotę obrabiać J. :razz: Niegrzeczna dziewczynka :diabloti: Lunka ma patent żeglarski :cool3: Bo śmiga na Pogorii aż miło :loveu: że niby jak to obrabiać J.??? :oops: [quote name='aga1215']Witaj MagdoW.! oooo - kofana Lunetka - poznała mnie :multi: jaka Magdo??? :mad: nałykałaś się znowu jakichś prochów :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu:szkoda tylko, że nie mogliśmy tam być też wieczorem, ale nic straconego bo zgodnie uznaliśmy, że jeszcze tam razem wrócimy :multi: że niby jak to obrabiać J.??? :oops: jaka Magdo??? :mad: nałykałaś się znowu jakichś prochów :diabloti: ......... u Ali byłam - tam same Magdy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: sie mi pochrzaniło:oops: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ..................weszłam zdjęcia ogladłam..........................niezły sciur:razz::razz: wodny Ci z wody wyszedł:razz: a mnie i tak sie .................miłość braterska podobała:mad::loveu:................żeby z tego jakieś teletubisie nie wyszły............. pozdrowionka!!!!!!! Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:cze Waszencjo .......[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dziń dybry :loveu: byłam u Pysiowatych trolli :loveu::loveu::loveu: bosze cudne są i jakie wielkie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze trochę plażowej Lunety :loveu: i ściul wodny Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 olekg18 napisał(a):Weszka-co Luna się tak spasła ?Co? :D:p qrna wiedziałam że ktoś sie czepi :mad::evil_lol: ano spasło się Lunisko bo jest na stałym dokarmianiu Oliwkowym :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 malawaszka napisał(a):qrna wiedziałam że ktoś sie czepi :mad::evil_lol: ano spasło się Lunisko bo jest na stałym dokarmianiu Oliwkowym :angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='aga1215']......... u Ali byłam - tam same Magdy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: sie mi pochrzaniło:oops: [FONT=Arial]buuuhahahhah... i do tego jeszcze same tyszanki cze :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 cze laseczki :evil_lol: mła z dzisiaj z trolami :loveu: wyglądam jak wyglądam, ale w dupie to mam :evil_lol: mój dzisiejszy wygląd sponsoruje ciocia z hameryki hahahaha :evil_lol: z wiercipiętką kochaną Balladą :loveu: leniwe Behemocisko :loveu: niespełna 7 tyg malutki Behemocik :lol: pastwimy się nad krzykaczami :diabloti: chińczyk :evil_lol: puci puci :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']wyglądam jak wyglądam, ale w dupie to mam :evil_lol: [FONT=Arial]strasznie szczęśliwą minke masz jak masz to w dupie :diabloti::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]no i co ja mam powiedzieć.... łaaaaaaaaaaaaaaaa dlaczego ośliniłaś go/ją... [/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]moj Behemocik [/FONT] Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 a teraz seria portretowa mego lubego :loveu: robiona przeze mnie u Pysi Victorem heloł bejbe :cool1: ojjj Edyta Edyta co Ty nie powiesz :evil_lol: ahhhh :loveu:KCM:loveu: czy ona tak zawsze... z tym aparatem??? czy ktoś może zadzwonić po karetkę bo zaczynam się o nią poważnie martwić :shake: poudaję że słucham co Pysia mówi :diabloti: muszę poważnie się zastanowić czy ja chcę tej Pysi często słuchać :evil_lol: natychmiast się uspokój z tym aparatem :mad: no dobra - jeszcze jedno i koniec :cool1: no pomóżcie nooo :modla: zabierzcie jej ten aparat a my się policzymy w domu :evil_lol::loveu::loveu::loveu: :oops:przepraszam za monotematyczną serię, ale nie mogłam się powstrzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial];)myślisz ze następnym razem też tak pozwoli;)[/FONT] Quote
Recommended Posts