Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dealer napisał(a):
to idz do KFC:diabloti:

Po KFC to mam zgagę :diabloti: I muszę Manti zażerać na stare wrzody :diabloti:
A życiem w grzechu się brzydzę :obrazic: TZ mi tego nie udowodni :eviltong:

Posted

beria napisał(a):
Po KFC to mam zgagę :diabloti: I muszę Manti zażerać na stare wrzody :diabloti:
A życiem w grzechu się brzydzę :obrazic: TZ mi tego nie udowodni :eviltong:

prawidlowo.....brzydz sie a TZta ...na stos :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
jestem ZA , na stos :diabloti:

Ja też jestem ZA. Czyli przegłosowane :diabloti: Niech tylko dom wykończy i ---> NA STOS Z NIM Słabsi muszą odpaść, duży może więcej :diabloti: Ach ta selekcja naturalna :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Ja też jestem ZA. Czyli przegłosowane :diabloti: Niech tylko dom wykończy i ---> NA STOS Z NIM Słabsi muszą odpaść, duży może więcej :diabloti: Ach ta selekcja naturalna :evil_lol:

ahhh ten ekosytem :diabloti:

Posted

no i patrzaj coś weszko narobiła......a tak niewinnie sie zaczęło ...jeszcze Dżordżio staci życie przez ociąganie się z opowieściami.....a dziś doopa ...bo weselisko:angryy: ...jutro kac:angryy: .....to se jeszcze poczekamy:mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Kobieto choćbyś SMSa wysłała bo ja na szpilkach ...Nie zebym ciekawa była ale wiesz ...

"w trakcie" ma smsy wysyłać? :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzień Dobry :grins: byłam baaardzo niegrzeczną dziewczynką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

brawooo brawoooo:evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzień Dobry :grins: byłam baaardzo niegrzeczną dziewczynką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

znaczy się bez zmian :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
brawooo brawoooo:evil_lol: :evil_lol:

:grins:

Vectra napisał(a):
znaczy się bez zmian :evil_lol: :evil_lol:

no jak to??? przez dłuuugi czas byłam bardzo grzeczna :p

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
to oficjalna wersja ....
a teraz jakies szczegóły?? fakty z zycia dzikich...no cos wiecej......:diabloti:

zwariowałaś????? :crazyeye:chcesz, żebym dostałaa bana???? :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi:nooooo a już myślałam ze te bocianiuki niepotrzebnie ten zlot nad pogorią zrobiły:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Dobry wieczór :grins: Też bym chciała być niegrzeczną dziewczynką :diabloti: Ale sznaucerki najlepiej czują się w pełnej rodzinie :razz: A Dżordżio by mi tego nie darował :evil_lol: Chyba, że się nie dowie :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:nooooo a już myślałam ze te bocianiuki niepotrzebnie ten zlot nad pogorią zrobiły:evil_lol:

:motz::bad-word::comp26:

aga1215 napisał(a):

:cooldevi:

Pysia napisał(a):
Czy będę mogła być matką chrzestną jednego z trojaczków ? :diabloti: Bo nad Dąbrową gromadzą sie stada bocianów :evil_lol:

:motz::bad-word::comp26:

Maga100 napisał(a):
taaaak? ciekawe ciekawe :diabloti:

że niby co???? :watpliwy::stop:

beria napisał(a):
Dobry wieczór :grins: Też bym chciała być niegrzeczną dziewczynką :diabloti: Ale sznaucerki najlepiej czują się w pełnej rodzinie :razz: A Dżordżio by mi tego nie darował :evil_lol: Chyba, że się nie dowie :diabloti:

ahhh mówię Ci jakie to przyjemne być niegrzeczną dziewczynką :errrr:

a wogóle to muszę Wam powiedzieć, że LUNA jest jednak kochana :happy1: Jarka polubiła od razu co jej się tak na codzień nie zdarza :-o normalnie ona chyba tak samo jak ja czuje jakby był z nami od zawsze :Cool!::jumpie::cunao:

Dobranoc :hand: