Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Waszka!

chciałam Ci odpowiedzieć z opóźnieniem;
Ten film, który Cię zaintrygował to " Prawo Pożadania":evil_lol::evil_lol::evil_lol: prod. Kolumbia 2005:evil_lol:

Posted

nie martw się chłopie, będzie git !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mi założyli różową bluze i żyję ! trza być twardym a nie miętkim :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Moniko zobacz jakie cudo jest w schronie w Elblągu. :-( To chłopak ok. 3 lat.

widziałam - śliczny jest, tylko z tego co wyczytałam to podobny charakterkiem do mojej Luny :mad::shake:

[quote name='paula_z']Cześć Waszko

hejjj :p

[quote name='BeaC']...................witanko z ranka...............piękne słoneczko u mnie jest............oczywiście jestem cała happy , no bo klikam sobie z pracy

witanko :eviltong:

[quote name='AlKil']Witaj Waszka!

chciałam Ci odpowiedzieć z opóźnieniem;
prod. Kolumbia 2005 Ten film, który Cię zaintrygował to " Prawo Pożadania"

:hmmmm: ale o co chodziło??? bo ja mam baaardzo krótką pamięć :oops:

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj oczekując jako ta Penelopa :loveu:na swego Odyseusza:loveu:

hihihi witaj Alu :loveu:

[quote name='Doginka']
nie martw się chłopie, będzie git !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mi założyli różową bluze i żyję ! trza być twardym a nie miętkim :evil_lol: :evil_lol:

hahahahha dobre te Twoje chłopaki :evil_lol:

[quote name='clockwork']witam Cie ...między skanowaniem...

witam Cię między jedną imprezą a drugą :diabloti:

A JA DZIś IDę NA PANIEńSKI :sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::drink1::cunao::beerchug::drinka::drinking::seeyeah:

Posted

ja dziś też miałam Panieński ale nie poszłam bo..................................zaniemogło biedactwo :placz:

nie uwazasz ze coś nas łączy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahahaha wariatki wariatki wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: włączam kompika letko skacowana a tu mi tyyle dogociółek wyznania wysyła :roflt: hahahaha od razu się obudziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mam tylko pytanko - PYSIA COś TY IM NAOPOWIADAłA??!! :mad::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha wariatki wariatki wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: włączam kompika letko skacowana a tu mi tyyle dogociółek wyznania wysyła :roflt: hahahaha od razu się obudziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mam tylko pytanko - PYSIA COś TY IM NAOPOWIADAłA??!! :mad::diabloti:
nie chciałabyś wiedzieć :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha wariatki wariatki wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: włączam kompika letko skacowana a tu mi tyyle dogociółek wyznania wysyła :roflt: hahahaha od razu się obudziłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mam tylko pytanko - PYSIA COś TY IM NAOPOWIADAłA??!! :mad::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='dbsst']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

to zapytaj PtYSIE :evil_lol::multi::multi::multi:tak tak zapytaj;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:przecie pisałam ci na gie:razz:
no ,ale tylko że mam opis zrobić :eviltong: nie było po co :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']no ,ale tylko że mam opis zrobić :eviltong: nie było po co :eviltong: :diabloti::crazyeye:a nie napisałam że masz posłodzić na maxa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a nie napisałam że masz posłodzić na maxa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie napisałaś :cool1:
ja posłodzić ? :crazyeye: :crazyeye: a jak się to robi :cool3: :evil_lol::evil_lol:

:diabloti: