Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:) przyszlam z kolega:diabloti: :multi::multi::multi::multi::multi:bociuś bociuś ...bocianek:eviltong: cze waszeczko:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Doginka']Nie tak szybko - dajmy im jeszcze pożyć:diabloti: no doobraaa :evil_lol: [quote name='paula_z'] Bo jeszcze byś się obraziła :eviltong: uhm to ni takie proste :evil_lol: [quote name='Vectra']ooooo stary wilk jak się zbudzi i nie będzie dżemał to to będzie sex :diabloti: a będzie :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']A Ty skąd znałas moją ukochaną piosenkę poetycką ? :loveu::loveu::loveu: I skad znałaś ICH - Starszczych Panów ????? I za to Cię kocham właśnie a znałam i już :loveu::p a skąd to nie wiem - po prostu znam :cool1: [quote name='BeaC']...............znowu tutaj jeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeem wiiitajjj :razz: [quote name='Pysia']Wstawaj kobieto !!! Do pracy!! Bo masz niewiele czasu ;) Bociany są coraz bliżej no własnie nie śpie dniami i nocami - mus sie przygotować na walke z bocianami :diabloti: [quote name='clockwork']weszko... czy Twój men sam bedzie tak romantycznie gacie ściągał czy luna mu pomoże ?? :diabloti: no wiesz.... w razie ataków tych boćków... podejrzewam, że Luna będzie jak zawsze chętna do pomocy :diabloti::mad: PASZłY MI WON Z TYMI BOCIANAMI!!! :stop::-x:evil::2gunfire::snipersm: FSTRęTNE WRONY!!! chcecie sie mnie pozbyć z dogo to powiedzcie, a nie jakieś mi tu wróżby czynią jędze :angryy: sie nie boję - założyłam parasol antybocianowy :diabloti: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Parasol antybocianowy:eviltong: Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Niejedna miała a bociek i tak sobie poradził :diabloti: Nie przejmuj się ;) Jakby co to w piątki wieczorem masz nianie :evil_lol: Quote
beria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 malawaszka napisał(a): hihihi o tym też juz wie :p coś kiepskie te Wasze tematy do rozmów - wsio już przerabiałam :niewiem: dawać dalej :razz: Oj, to proste - jeśli wiesz, co Go interesuje, zapytaj o to i pozwól się wygadać :p Faceci, to bardzo gadatliwe stworzenia i lubią mieć zainteresowanych słuchaczy. Gdy taka istota gada, musisz udawać, że słuchasz, patrzeć w oczy, kiwać głową i potakiwać, od czasu do czasu można powiedzieć "naprawdę?", "masz zupełną rację", a w tym czasie możesz spokojnie przemyśleć, jaki komplet bielizny ubierzesz na wieczór i jakim lakierem pomalujesz paznokcie :evil_lol: Będzie zachwycony :loveu: Okażesz się np. pierwszą kobietą, która podziela jego pasję łowienia pstrągów na sztuczną muchę :multi: On to doceni :p To ważne, aby w samcu nie zabijać zainteresowań, bo będzie truł i marudził ciągle w domu :razz: A tak, to on na rybki, a Ty na pierdoły do kumpeli, albo na dogo :evil_lol: Mój kocha piłkę nożną, z utęsknieniem czekam na Mistrzostwa Europy 2012 :p Quote
beria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a):Gosiu jesteś genialna :diabloti: Przeze mnie przemawia doświadczenie - kilkanaście lat życia z Dżordżiem :diabloti: I jeszcze się nie rozwiodłam :eviltong: Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 beria napisał(a):Przeze mnie przemawia doświadczenie - kilkanaście lat życia z Dżordżiem :diabloti: I jeszcze się nie rozwiodłam :eviltong: a ja jego hobby to praca :razz: i tak codziennie od ileś tam lat musze codzień słuchać ... i przytakiwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 beria napisał(a):Przeze mnie przemawia doświadczenie - kilkanaście lat życia z Dżordżiem :diabloti: I jeszcze się nie rozwiodłam :eviltong: hahahaha to też mam opanowane - z exem byłam 7 lat i on grał w kapeli to po jakimś czasie byłam ekspertem w recenzowaniu ich kawałków i w dawaniu wskazówek :diabloti: a jak się rozstaliśmy to kapela się rozpadła :niewiem: chyba byłam im niezbędna :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a):a ja jego hobby to praca :razz: i tak codziennie od ileś tam lat musze codzień słuchać ... i przytakiwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaa i dlatego jesteś ekspertem:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 malawaszka napisał(a):aaa i dlatego jesteś ekspertem:evil_lol: no niestety musiałam przyswoić większą większość wiedzy :diabloti: :diabloti: :diabloti: najgorsze jest pytanie : to wiesz o co chodzi ? nie mogę powiedzieć NIE bo zaczyna się wykład np o wale korbowym i panewkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']a ja jego hobby to praca :razz: i tak codziennie od ileś tam lat musze codzień słuchać ... i przytakiwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ..................no ja przez to znam sie na speedwayu:razz::razz::razz:................do nożnej nie dąłam sie przekonać:mad:................ale i tak mamy jedno wielkie wspólne hobby.........musik więc.............zbytnio sie nie męczę:eviltong: Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra'] najgorsze jest pytanie : to wiesz o co chodzi ? nie mogę powiedzieć NIE bo zaczyna się wykład np o wale korbowym i panewkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ale, że co??? nie interesują Cię tak fascynujące rzeczy??? :evil_lol: [quote name='BeaC']..................no ja przez to znam sie na speedwayu:razz::razz::razz:................do nożnej nie dąłam sie przekonać:mad:................ale i tak mamy jedno wielkie wspólne hobby.........musik więc.............zbytnio sie nie męczę:eviltong: haha w moim poprzednim związku ja interesowałam się piłką nożną bardziej niż chłop :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']a ja jego hobby to praca :razz: i tak codziennie od ileś tam lat musze codzień słuchać ... i przytakiwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja wykazuję niezwykle silne zainteresowanie, kiedy słucham fascynującej opowieści o czyszczeniu felgi motocyklowej :evil_lol: Muszę sobie tylko raz po raz przypominać, zeby broń Boże nie zadać jakiego pytania. Inaczej wykład nie skończy się nigdy :cool1: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 haha w moim poprzednim związku ja interesowałam się piłką nożną bardziej niż chłop :evil_lol: .........na mecze chodziłaś????? he he he....bo ja już od dawna na żużel nie daję sie zaciągać..............o nożnej niech nawet nie marzy....................syna niech bierze ................witałam sie czy nie???..............na wszeli wypadek WITAJ Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='BeaC'] .........na mecze chodziłaś????? he he he....bo ja już od dawna na żużel nie daję sie zaciągać..............o nożnej niech nawet nie marzy....................syna niech bierze ................witałam sie czy nie???..............na wszeli wypadek WITAJ nie no - nie chodziłam na mecze, ale w tv oglądałam czasem jak był jakiś fajny :p ale jak już będzie u nas euro 2012 to pójde na meczyk jakiś :loveu: Quote
Vogue Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Vectra napisał(a):no niestety musiałam przyswoić większą większość wiedzy :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ja przez wszystkie lata małżeństwa poszerzyłam swą wiedzę geograficzną, stałam się tez ekspertem od przewozów morskich:lol: Jestem pomocna, gdy są jakieś problemy z załogą. Słucham, potakuję, podziwiam:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Maga100']ja wykazuję niezwykle silne zainteresowanie, kiedy słucham fascynującej opowieści o czyszczeniu felgi motocyklowej :evil_lol: Muszę sobie tylko raz po raz przypominać, zeby broń Boże nie zadać jakiego pytania. Inaczej wykład nie skończy się nigdy :cool1: miałam przyjemność również wysłuchać kilku ciekawostek :cool1: :diabloti: i zupełnie nie zauważyłam różnicy że rozmawiam z A ,a nie z R :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale żeby za słodko nie było to jak R rozpędzi się w opowieściach to ja mu opowiadam o pieskach :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty dalej masz dylemata ........zawieź go do Pysi ona go zagada;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty dalej masz dylemata ........zawieź go do Pysi ona go zagada;) przesadzacie........:diabloti: Pysia to cicha i spokojna kobiecina.....i mało gadatliwa.....:loveu: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 czym ja cie dzis nie nawidzila jeszcze?? ups..to sie melduje dzis bez bociana ,gdzies polecial cos wspominal ...eeee..nic nie mowil -polecial:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty dalej masz dylemata ........zawieź go do Pysi ona go zagada;) buuahahhaha chyba przeoczyłaś Alu, że to nie ja mam dylemata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się tu najmniej udzielam :lol: :diabloti: Quote
AnkaG Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Moniko zobacz jakie cudo jest w schronie w Elblągu. :-( To chłopak ok. 3 lat. Quote
BeaC Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ...................witanko z ranka...............piękne słoneczko u mnie jest............oczywiście jestem cała happy , no bo klikam sobie z pracy:eviltong: Quote
Recommended Posts