aga1215 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 No to kiedy ta "godzina 0"?????????? Witaj Monika! Quote
malawaszka Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 aga1215 napisał(a):No to kiedy ta "godzina 0"?????????? Witaj Monika! jeśli chodzi o wyjazd do Wawy to jutro 10.50 :multi: a moja wyczekiwana godzina ZERO :loveu::loveu::loveu: 17 maja :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 malawaszka napisał(a):jeśli chodzi o wyjazd do Wawy to jutro 10.50 :multi: a moja wyczekiwana godzina ZERO :loveu::loveu::loveu: 17 maja :loveu::loveu::loveu: ciekawe, na którą bardziej czekasz??? ;) :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 aga1215 napisał(a):ciekawe, na którą bardziej czekasz??? ;) :evil_lol: :loveu: nie powiem bo mnie nie odbiorą z dworca w wawce :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 malawaszka napisał(a):nie powiem bo mnie nie odbiorą z dworca w wawce :evil_lol: to Cie Kierownik pociągu odda do Biura Rzeczy Znalezionych;) :multi: Quote
malawaszka Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 aga1215 napisał(a):to Cie Kierownik pociągu odda do Biura Rzeczy Znalezionych;) :multi: myślisz, że tam fajnie???? :hmmmm: :evil_lol: fajnie sie tak gada - raz widze raz nie widze postów gi i swoich :diabloti::angryy: Quote
Pysia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Monika :) Spokojnej podróży i cudownej zabawy !!!!!:loveu: Quote
Maga100 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 malawaszka napisał(a):dejcie spokój - mnie się wogóle nie chce wchodzić na dogo jak takie numery odstawiają :angryy: mnie też się odechciewa :angryy: malawaszka napisał(a): jutro Wielka Wyprawa na podbój Stolycy :diabloti::multi::multi::multi: jakiej stolycy? przecież my z Ewunią ze wsi :p Quote
Hanna R. Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 malawaszka napisał(a):czy to goowno działa??? :p Podobno działa.. Tylko już nie dżezi tu pisać :cool1: Teraz pisze się GDZIE INDZIEJ .... Quote
Pysia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 malawaszka napisał(a):czy to goowno działa??? :p PRAWIE działa :evil_lol: Witaj wredniaro :multi: Quote
aga1215 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witaj Podróżniczko! :)Jak tam? Pika Ci się posunęła? (...nie ma emotek buuu.....) Quote
clockwork Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 cze!!! weszko ... żyjesz?? ja żyje i wróciłam do szarej, ślunskiej rzeczywistości... powoli sie przestawiam... Jutro podbijam na KRAKÓW i koniec laby..... i jak?? zrobiłas kotom DYNDU DYNDU?? :cool3: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 DYNDU .............DYNDU...............:eviltong: [SIZE=2]cze Waszeczko.....sie masz;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: sprawdź krzinkę;) Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Weszko- przeżyłam białe ubranko ;) Nie trzymałam Zmoroszelm ani ich nie zamknęłam. Nie pozwoliłam kopcić w domu. I wiesz co? Kocham Cię :loveu: Jesteś normalna ;) Po mojemu :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Podobno działa.. Tylko już nie dżezi tu pisać :cool1: Teraz pisze się GDZIE INDZIEJ .... ja tam jestem wierna jak pies :loveu: [quote name='aga1215']Witaj Podróżniczko! :)Jak tam? Pika Ci się posunęła? (...nie ma emotek buuu.....) nie chciała ze mną spać :placz: [quote name='clockwork']cze!!! weszko ... żyjesz?? ja żyje i wróciłam do szarej, ślunskiej rzeczywistości... powoli sie przestawiam... Jutro podbijam na KRAKÓW i koniec laby..... i jak?? zrobiłas kotom DYNDU DYNDU?? :cool3: zrobiłam dyndu dyndu a jakże :diabloti:to byłap ierwsza rzecz jaką zrobiłam po wejściu do mieszkania :evil_lol: u jednej mi się udało, ale nie była za szczęśliwa, a druga mnie użarła :angryy: [quote name='Alicjarydzewska']DYNDU .............DYNDU...............:eviltong: [SIZE=2]cze Waszeczko.....sie masz;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: sprawdź krzinkę;) dyndu dyndu rulez :evil_lol: [quote name='Pysia']Weszko- przeżyłam białe ubranko ;) Nie trzymałam Zmoroszelm ani ich nie zamknęłam. Nie pozwoliłam kopcić w domu. I wiesz co? Kocham Cię :loveu: Jesteś normalna ;) Po mojemu :diabloti: :klacz: jestem z Ciebie dumna :lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 coś dawno fotek nie było :oops: no to zaległe z wielkiejnocy jeszcze :evil_lol: moja nowa willa - zapraszam na grilka :evil_lol: pijany zając :lol: ulalaaa ale wieje :evil_lol: wieżyczka dla niesfornych czarownic :razz: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 i jeszcze Wam pokażę moje malutkie i skromne gospodarstwo agroturystyczne :loveu::multi: niedawno zakupiłam po promocyjnej cenie za moją wspaniałą wypłatę członka zarządu :evil_lol: domek dla gości i znowu bocian :roll: moje stajnie :loveu:i moje samochody :p stoliczki na grileczka :cool1: padok i mała tancereczka :loveu: Quote
Vectra Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Weszka , poniosło cię chyba trochę :diabloti: za dużo chmielu , stanowczo za dużo. Wstawaj koniec spania i marzenia :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 kochamy się :evil_lol: no i koniec bujania w obłokach - czas wracać do siebie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Vectra napisał(a):Weszka , poniosło cię chyba trochę :diabloti: za dużo chmielu , stanowczo za dużo. Wstawaj koniec spania i marzenia :diabloti: tam zaraz za dużo :diabloti: Quote
Pysia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Masz piekną posiadłość z pięknym pokojem zabezpieczonym kratami :evil_lol: Oliwka cała ciocia Pysia - lubi różowy :diabloti: Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ładne pomieszczonko dla grzecznych dziewic:eviltong: Quote
Recommended Posts