Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
:klacz: :mdleje: :thumbs: Fiu fiu!!!

Jak tak dalej pójdzie to na pozyczki po ciuchy do mnie przyjdzie :mad:
Weszka ani się waż :diabloti:
Schudła baba tak że sobie spodnie w końcu kipiła bo jej powiedziałam że stare jej strasznie wiszą :evil_lol: Bo wisiały i to jak :diabloti:

Posted

PIKA taką ruchliwą Oliwkę sobie spraw i odchudzanie murowane:)

Z tego co wyczytałam to poszło do Ciebei Waszka 80 fot, a wkleiłaś ile?:mad:

Posted

[quote name='resuruss']Moje powoli tez maja luzy :evil_lol: ,ale ja jestem mondra i zostawiłam sobie cała szafe ciuchow sprzed ciazy w rozmiarze 36-38 :p
Matko bowska kobieto :crazyeye: Powiedz jak Ci się udało przytyć :roll: Ja ciągle i nieustająco jem i nic :placz:

[quote name='PIKA']Czy Wy się nadal kochacie? :evil_lol:

A waszka faktycznie schudła :roll: Tylko niech powie jak to zrobiła :mad:
My się zawsze kochamy :diabloti:
Przestała jeść :evil_lol:

[quote name='LAZY']PIKA taką ruchliwą Oliwkę sobie spraw i odchudzanie murowane:)

Z tego co wyczytałam to poszło do Ciebei Waszka 80 fot, a wkleiłaś ile?:mad:
Oliwka wcale nie jest aż tak ruchliwa :p Karol to był ruchliwy :crazyeye:

[quote name='Agga']

Ale ślicznie razem wyglądacie:loveu:
Ja wyglądam z Oliwką lepiej ale jak jestem uczesana i pomalowana :evil_lol:

Posted

Pysia !No jak to jak???Zuzke w brzuchu nosiłam to miejsca musiałam jej duuuuzo zrobic ,coby jej ciasno nie było :evil_lol:
Moze pogadaj z JU :razz: ,przeca w takim miłosnym nastroju jestescie ...miski :loveu:

Posted

resuruss napisał(a):
Pysia !No jak to jak???Zuzke w brzuchu nosiłam to miejsca musiałam jej duuuuzo zrobic ,coby jej ciasno nie było :evil_lol:
Moze pogadaj z JU :razz: ,przeca w takim miłosnym nastroju jestescie ...miski :loveu:

Ja kiedyś Karola też nosiłam ale schudłam przy tym....:placz: I potem chudłam i chudłam az zrobiłam się niewidzialna :placz:
Jestem Pysia widmo:diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']A waszka faktycznie schudła :roll: Tylko niech powie jak to zrobiła :mad:

MŻ :grins: i dobra motywacja :razz: :loveu:

[quote name='Agga']

Ale ślicznie razem wyglądacie:loveu:

dziękujemy :loveu:

[quote name='Pysia']Ja kiedyś Karola też nosiłam ale schudłam przy tym....:placz: I potem chudłam i chudłam az zrobiłam się niewidzialna :placz:
Jestem Pysia widmo:diabloti:

Pysia to wszystko ma na odwrót :evil_lol:

sesja dogoterapeutyczna Luny:lol:

i podziękowanie za cierpliwość :loveu:

Posted

AnkaG napisał(a):
Ja to tak jak Pysia: ciągle chudnę, zjechałam już do 53 kg przy wzroscie 169 cm. Zero biustu zero tyłka. :angryy: Wcale się nie cieszę.

Monikaaaaaaaaaaaaa :-o Czy ja mam biust ?? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: Czy ja mam tyłek ? :cool3: Ratujmą umęczoną dusze bo ważę jeszcze mniej a mam 1 cm wiecej wzrostu ................
Tzn nie wiem ile teraz waże ;) Bo mi spodnie nie chciały dzisiaj wejść :mad: Nie robienie niczego jest męczące więc chociaż ciągle jem ;)

Posted

[quote name='LAZY']PIKA taką ruchliwą Oliwkę sobie spraw i odchudzanie murowane:)

taa mam se zafundowac podobno doga i jeszcze male dziecko do tego :roll:
W wariatkowie by mnie zamknęli zanim bym schudła :diabloti:

[quote name='malawaszka']MŻ :grins: i dobra motywacja :razz: :loveu:

Moja motywacja wciska we mnie żarcie :angryy:

[quote name='malawaszka']jak to nie - w piątki przyjmuję same płyny :roflt: :evil_lol:
ale te płyny są baardzo kaloryczne :evil_lol:

Posted

A ja jem, jem i jem i nic :mad: Czasem tak jem że potem mam problem z poruszaniem się ale kocham jeść i mam gdzieś czy będę gruba :evil_lol:
Chociaz obiecują mi od wieeeeeeeeeeelu lat że będe i jakoś nic :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: