Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='paula_z'] :D Kaczka na glowie :grin: Oliwka sprawdza czy Kaczka zabiła już Zmorke czy jeszcze nie :diabloti: Quote
resuruss Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Waszka a cos Ty tak zmalała???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 resuruss napisał(a):Waszka a cos Ty tak zmalała???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :grins: :grins: :grins: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 resuruss napisał(a)::klacz: :mdleje: :thumbs: Fiu fiu!!! Jak tak dalej pójdzie to na pozyczki po ciuchy do mnie przyjdzie :mad: Weszka ani się waż :diabloti: Schudła baba tak że sobie spodnie w końcu kipiła bo jej powiedziałam że stare jej strasznie wiszą :evil_lol: Bo wisiały i to jak :diabloti: Quote
resuruss Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Moje powoli tez maja luzy :evil_lol: ,ale ja jestem mondra i zostawiłam sobie cała szafe ciuchow sprzed ciazy w rozmiarze 36-38 :p Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czy Wy się nadal kochacie? :evil_lol: A waszka faktycznie schudła :roll: Tylko niech powie jak to zrobiła :mad: Quote
LAZY Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 PIKA taką ruchliwą Oliwkę sobie spraw i odchudzanie murowane:) Z tego co wyczytałam to poszło do Ciebei Waszka 80 fot, a wkleiłaś ile?:mad: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='resuruss']Moje powoli tez maja luzy :evil_lol: ,ale ja jestem mondra i zostawiłam sobie cała szafe ciuchow sprzed ciazy w rozmiarze 36-38 :p Matko bowska kobieto :crazyeye: Powiedz jak Ci się udało przytyć :roll: Ja ciągle i nieustająco jem i nic :placz: [quote name='PIKA']Czy Wy się nadal kochacie? :evil_lol: A waszka faktycznie schudła :roll: Tylko niech powie jak to zrobiła :mad: My się zawsze kochamy :diabloti: Przestała jeść :evil_lol: [quote name='LAZY']PIKA taką ruchliwą Oliwkę sobie spraw i odchudzanie murowane:) Z tego co wyczytałam to poszło do Ciebei Waszka 80 fot, a wkleiłaś ile?:mad: Oliwka wcale nie jest aż tak ruchliwa :p Karol to był ruchliwy :crazyeye: [quote name='Agga'] Ale ślicznie razem wyglądacie:loveu: Ja wyglądam z Oliwką lepiej ale jak jestem uczesana i pomalowana :evil_lol: Quote
resuruss Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pysia !No jak to jak???Zuzke w brzuchu nosiłam to miejsca musiałam jej duuuuzo zrobic ,coby jej ciasno nie było :evil_lol: Moze pogadaj z JU :razz: ,przeca w takim miłosnym nastroju jestescie ...miski :loveu: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 resuruss napisał(a):Pysia !No jak to jak???Zuzke w brzuchu nosiłam to miejsca musiałam jej duuuuzo zrobic ,coby jej ciasno nie było :evil_lol: Moze pogadaj z JU :razz: ,przeca w takim miłosnym nastroju jestescie ...miski :loveu: Ja kiedyś Karola też nosiłam ale schudłam przy tym....:placz: I potem chudłam i chudłam az zrobiłam się niewidzialna :placz: Jestem Pysia widmo:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='PIKA']A waszka faktycznie schudła :roll: Tylko niech powie jak to zrobiła :mad: MŻ :grins: i dobra motywacja :razz: :loveu: [quote name='Agga'] Ale ślicznie razem wyglądacie:loveu: dziękujemy :loveu: [quote name='Pysia']Ja kiedyś Karola też nosiłam ale schudłam przy tym....:placz: I potem chudłam i chudłam az zrobiłam się niewidzialna :placz: Jestem Pysia widmo:diabloti: Pysia to wszystko ma na odwrót :evil_lol: sesja dogoterapeutyczna Luny:lol: i podziękowanie za cierpliwość :loveu: Quote
AnkaG Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja to tak jak Pysia: ciągle chudnę, zjechałam już do 53 kg przy wzroscie 169 cm. Zero biustu zero tyłka. :angryy: Wcale się nie cieszę. Quote
Hanna R. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Monika, stosujesz tę fantastyczną dietę MŻ ? Ona jest rewelacyjna ! :multi: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Haniu ona jest dla mnie jedyna skuteczna :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 malawaszka napisał(a):Haniu ona jest dla mnie jedyna skuteczna :evil_lol: W piątki jej nie stosujesz ? Prawda ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 HankaRupczewska napisał(a):W piątki jej nie stosujesz ? Prawda ? :evil_lol: jak to nie - w piątki przyjmuję same płyny :roflt: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 AnkaG napisał(a):Ja to tak jak Pysia: ciągle chudnę, zjechałam już do 53 kg przy wzroscie 169 cm. Zero biustu zero tyłka. :angryy: Wcale się nie cieszę. Monikaaaaaaaaaaaaa :-o Czy ja mam biust ?? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: Czy ja mam tyłek ? :cool3: Ratujmą umęczoną dusze bo ważę jeszcze mniej a mam 1 cm wiecej wzrostu ................ Tzn nie wiem ile teraz waże ;) Bo mi spodnie nie chciały dzisiaj wejść :mad: Nie robienie niczego jest męczące więc chociaż ciągle jem ;) Quote
AnkaG Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tia ale mi mięsko i tłuszczyk tylko w udka idą. Góra jakaś mizerna. :cool3: Ja się dobrze czuję przy wadze 55-57 kg. Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='LAZY']PIKA taką ruchliwą Oliwkę sobie spraw i odchudzanie murowane:) taa mam se zafundowac podobno doga i jeszcze male dziecko do tego :roll: W wariatkowie by mnie zamknęli zanim bym schudła :diabloti: [quote name='malawaszka']MŻ :grins: i dobra motywacja :razz: :loveu: Moja motywacja wciska we mnie żarcie :angryy: [quote name='malawaszka']jak to nie - w piątki przyjmuję same płyny :roflt: :evil_lol: ale te płyny są baardzo kaloryczne :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A ja jem, jem i jem i nic :mad: Czasem tak jem że potem mam problem z poruszaniem się ale kocham jeść i mam gdzieś czy będę gruba :evil_lol: Chociaz obiecują mi od wieeeeeeeeeeelu lat że będe i jakoś nic :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts