sznaucerka16 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 pysia buhahahaha smutno mi dziś:-( Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Waszka dla Weszki :p To takie przypomnienie wiosny.... Quote
sznaucerka16 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 waszeczka super poprawił mi sie humor Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='aga1215']Monika - czy to nie jest przypadkiem poranna gimnastyka?:loveu: BTW - to dziecię napierwszym planie to jakiej pci jest? ;) :evil_lol: nieee - to coś dokładnie przeciwnego bo wieczorne kokoszenie się przed spaniem :lol: Sznaucerko16 czy mogłabyś nie pisać tak wielu postów jeden pod drugim???? :p załóż swojego fotobloga i pisz tam o swoich odczuciach proszę :razz: Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pysia napisał(a):E tam ;) Co9 się odwlecze to nie uciecze ;) :evil_lol: ale taki stary i pomarszczony sasiad to nie bedzie estetyczny widok :diabloti: przy ciagle mlodej Waszce :loveu: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Rycerz co chciał ratować Zmoreczke :loveu: Quote
Maga100 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj droga Weszko, nie zapomnij zaprosic na wesele twoich najukochańszych z warszawy :p Zapakuje nas w mojego bolida i przybędziemy poznać osobiście ciecia :evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Pysia']Rycerz co chciał ratować Zmoreczke :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tam jest cieplo ! i nie ma blocka ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Maga100']Witaj droga Weszko, nie zapomnij zaprosic na wesele twoich najukochańszych z warszawy :p Zapakuje nas w mojego bolida i przybędziemy poznać osobiście ciecia :evil_lol: Cieć jest fajny :loveu: Naprawdę :p Innego bym Weszce nie raiła ;) [quote name='Elitesse']:loveu: :loveu: :loveu: tam jest cieplo ! i nie ma blocka ! :loveu: :loveu: :loveu: Uciekłam w foty letnie.... Mam dość zimna ... Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Maga100']Witaj droga Weszko, nie zapomnij zaprosic na wesele twoich najukochańszych z warszawy :p Zapakuje nas w mojego bolida i przybędziemy poznać osobiście ciecia :evil_lol: a pewnie że poznacie, ino chiba nie tego od Pysi :evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 malawaszka napisał(a):a pewnie że poznacie, ino chiba nie tego od Pysi :evil_lol: a co ? ten ci sie nie podoba ? :evil_lol: i ta jego duuuza lopatka ... :diabloti: a Pysia tak sie stara :placz: PS wasiu uwazaj na grozby karalne :eviltong: Quote
Vectra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Weszka NO !!!! jakiego nie tego od Pysi , przecież już na zapowiedzi kase zbieramy :diabloti: :diabloti: Quote
Matagi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 malawaszka napisał(a):a pewnie że poznacie, ino chiba nie tego od Pysi :evil_lol: To ilu ich jest?:roll: I każdy ma łopatkę,czy też inne narzędzie?:roll: Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Matagi napisał(a):To ilu ich jest?:roll: I każdy ma łopatkę,czy też inne narzędzie?:roll: lopatka to tylko zima przdatna :roll: trza by takiego hmmm ... wielofunkcyjnego !! :multi: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Vectra napisał(a):Weszka NO !!!! jakiego nie tego od Pysi , przecież już na zapowiedzi kase zbieramy :diabloti: :diabloti: Matagi napisał(a):To ilu ich jest?:roll: I każdy ma łopatkę,czy też inne narzędzie?:roll: Elitesse napisał(a):lopatka to tylko zima przdatna :roll: trza by takiego hmmm ... wielofunkcyjnego !! :multi: A wszystko jedno jaki byleby kawaler bezdzietny był :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Vectra napisał(a):Weszka NO !!!! jakiego nie tego od Pysi , przecież już na zapowiedzi kase zbieramy :diabloti: :diabloti: kasa sie przyda - a na banknotach nie jest napisane dla kogo :evil_lol: Matagi napisał(a):To ilu ich jest?:roll: I każdy ma łopatkę,czy też inne narzędzie?:roll: każdy ma co trzeba :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 a czy ja pisałąm o banknotach ? :evil_lol: przeciez zbieramy z nadwyżek :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Vectra napisał(a):a czy ja pisałąm o banknotach ? :evil_lol: przeciez zbieramy z nadwyżek :evil_lol: bhahahha no to tym bardziej nieopisane :eviltong: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 malawaszka napisał(a):bhahahha no to tym bardziej nieopisane :eviltong: Nie wiem tylko czy za te nadwyżki ksiądz zgodzi się na te zapowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts