Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']Monika - czy to nie jest przypadkiem poranna gimnastyka?:loveu:
BTW - to dziecię napierwszym planie to jakiej pci jest? ;) :evil_lol:

nieee - to coś dokładnie przeciwnego bo wieczorne kokoszenie się przed spaniem :lol:

Sznaucerko16 czy mogłabyś nie pisać tak wielu postów jeden pod drugim???? :p załóż swojego fotobloga i pisz tam o swoich odczuciach proszę :razz:

Posted

Pysia napisał(a):
E tam ;) Co9 się odwlecze to nie uciecze ;) :evil_lol:

ale taki stary i pomarszczony sasiad to nie bedzie estetyczny widok :diabloti: przy ciagle mlodej Waszce :loveu:

Posted

Witaj droga Weszko, nie zapomnij zaprosic na wesele twoich najukochańszych z warszawy :p Zapakuje nas w mojego bolida i przybędziemy poznać osobiście ciecia :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Witaj droga Weszko, nie zapomnij zaprosic na wesele twoich najukochańszych z warszawy :p Zapakuje nas w mojego bolida i przybędziemy poznać osobiście ciecia :evil_lol:
Cieć jest fajny :loveu: Naprawdę :p Innego bym Weszce nie raiła ;)

[quote name='Elitesse']:loveu: :loveu: :loveu: tam jest cieplo ! i nie ma blocka ! :loveu: :loveu: :loveu:
Uciekłam w foty letnie.... Mam dość zimna ...

Posted

[quote name='Maga100']Witaj droga Weszko, nie zapomnij zaprosic na wesele twoich najukochańszych z warszawy :p Zapakuje nas w mojego bolida i przybędziemy poznać osobiście ciecia :evil_lol:

a pewnie że poznacie, ino chiba nie tego od Pysi :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a pewnie że poznacie, ino chiba nie tego od Pysi :evil_lol:

a co ? ten ci sie nie podoba ? :evil_lol: i ta jego duuuza lopatka ... :diabloti:
a Pysia tak sie stara :placz:

PS wasiu uwazaj na grozby karalne :eviltong:

Posted

Matagi napisał(a):
To ilu ich jest?:roll: I każdy ma łopatkę,czy też inne narzędzie?:roll:

lopatka to tylko zima przdatna :roll: trza by takiego hmmm ... wielofunkcyjnego !! :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
Weszka NO !!!! jakiego nie tego od Pysi , przecież już na zapowiedzi kase zbieramy :diabloti: :diabloti:

Matagi napisał(a):

Elitesse napisał(a):
lopatka to tylko zima przdatna :roll: trza by takiego hmmm ... wielofunkcyjnego !! :multi:

A wszystko jedno jaki byleby kawaler bezdzietny był :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Weszka NO !!!! jakiego nie tego od Pysi , przecież już na zapowiedzi kase zbieramy :diabloti: :diabloti:

kasa sie przyda - a na banknotach nie jest napisane dla kogo :evil_lol:

Matagi napisał(a):

każdy ma co trzeba :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahahha no to tym bardziej nieopisane :eviltong:

Nie wiem tylko czy za te nadwyżki ksiądz zgodzi się na te zapowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: