Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']i ponoć drogie, ale nie wiem bo tylko tak słyszałam :cool1:

nie no właśnie na odwrót. Wyższa numeracja oznacza mniej %, więc tańsza

Posted

[quote name='Pysia']A ja w niedziele wypiłam ( tak tak - ja niepijąca :crazyeye:) z kuzynką całą buteleczke nalewki z aronii :eviltong: Jejku jakie to było pyszne :crazyeye::multi::multi::multi: Szkoda tylko że było...
:razz:a mówiła że nie pije

bowski:loveu:

Posted

beria napisał(a):
Taaa, mówić to Pysia może, ale prawdy nie ukryje :diabloti:

Nic z tego :diabloti: Z Weszką mam do czynienia tylko wtedy jak jej kuracje AA stosuję :evil_lol: Nie pijam z nią :eviltong: Nie wrobisz mnie :p A mam czarno na białym że trzustka i wątroba u mnie są cudownie zdrowe :p A wszystko dzięki temu że nie mam nałogu :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Nic z tego :diabloti: Z Weszką mam do czynienia tylko wtedy jak jej kuracje AA stosuję :evil_lol: Nie pijam z nią :eviltong: Nie wrobisz mnie :p A mam czarno na białym że trzustka i wątroba u mnie są cudownie zdrowe :p A wszystko dzięki temu że nie mam nałogu :eviltong:

:hmmmm: a ponoć tylko winni się tłumaczą :razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
:hmmmm: a ponoć tylko winni się tłumaczą :razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A kto pija kawusie a potem umiera? Ja niby :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Basiu, to Ty tego nie wiedziałaś, że spożywanie czegokolwiek przy oglądaniu tej galerii jest stanowczo zabronione???
mało to oplutych monitorów w Polsce???

bo ja produkuję husteczki do mycia monitorów i sobie biznes napędzam :evil_lol:

[quote name='Doginka']Nio, Waszka ma najlepszy dowcip na Dogomanii:evil_lol: ;)
Ja jak sobie zażartowałam, że pies ma trzy łapy to dostałam OPR od Dogomaniaczki(i też plułam na monitor - żarcik)

jejjj no są tu setki lepszych dowcipów niż mój, ale dziękuję ;) :oops: hahahah a z tego opieprzu co dostałaś to :crazyeye: normalnie szczęka mi opadła i nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać :evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc waszunia jak psiaczki?:buzi:

cześć madzia :loveu: burki jakoś żyją powolutku, niektóre szybciej :lol:

[quote name='Ania-k']Malawaszka co u ciebie galeria tak zapluchana ???:crazyeye: :crazyeye:

nie wiem właśnie - przychodzą tu z jakimś ślinotokiem i plują :shock:

[quote name='Maga100']nie no właśnie na odwrót. Wyższa numeracja oznacza mniej %, więc tańsza

noo wiedziałam że coś pomieszam :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a mówiła że nie pije

kłamała jak zwykle :p

[quote name='Pysia']Nic z tego :diabloti: Z Weszką mam do czynienia tylko wtedy jak jej kuracje AA stosuję :evil_lol: Nie pijam z nią :eviltong: Nie wrobisz mnie :p A mam czarno na białym że trzustka i wątroba u mnie są cudownie zdrowe :p A wszystko dzięki temu że nie mam nałogu :eviltong:

a właśnie że piłaś ze mną :diabloti: i to już dwa razy :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Waszko wczoraj nie był PIĄTEK

wiem wiem, ale za to dzisiaj są andrzejki :evil_lol:

[quote name='Pysia']Weszka robi za nianie teraz :p

ano robi robi :cool1:

Posted

[quote name='nuuska']Łolaboga :splat:ale tu tych stron narosło, nie dość, że mam zaległości jakieś 500 początkowych to teraz jeszcze z 200 odkońca :evil_lol:

no ja nie wiem kto mi tak zagaduje tą galerię :mad:

[quote name='beria']Faktycznie :crazyeye: Zapomniałam, starzeję się :placz:

nic straconego :p do wieczora jeszcze trochę czasu :razz:

ooo jeszcze jeden strażnik :cool1:

L: cho no tu!
S: :hmmmm: coś mi tu śmierdzi...

S: gdzieś już czułem ten zapach...

S: aaaaaaa ratuj się kto może!!!! :shock: to fishbone!!!

L: Niegdy nie zrozumiem facetów :shake: człowiek się stara, najnowsze trendy wyłapuje, ehhh...

Posted

cześć Monika !

gratuluję 1300 stronki :cunao::cunao:
a sama załapałam się na 13000 pościk :multi:
w tej galerii uwielbiam oglądać foty z komentarzami , są super :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='aga1215']półtorak dojrzewa 5-10 lat:loveu: a trójniak juz do roku

ja lubuję się w dwójniakiach :loveu:

[quote name='malawaszka']
noo wiedziałam że coś pomieszam :evil_lol:

Waszko, nie mieszaj alkoholi, to szkodzi na głowę :cool1:

[quote name='madzia18sosnowiec']anooo faktycznie, to dzisiaj wosk lejemy, ja bym chciała zeby mi wyszedł samochód dom i aparat :eviltong:

Madziu, a co takie skromne życzenia? :evil_lol:

Posted

Czyżby Luneta kolejny raz zapragnęła stworzyć niepowtarzalny zapach w stylu Chanel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona z tymi talentami normalnie się marnuje :diabloti:

Posted

Dzisiaj Andrzekli? :shock:

Zapomniałam :splat:

Też bym sobie z wosku wylała aparacik :loveu: taką lustrzneczkę z napisem canon :loveu: Mam jeszcze pół godzinki :cool3:

Posted

wróciłam :eviltong: wosku nie lałam :eviltong: ale za to wylosowałam sobie dwa baloony z karteczkami :eviltong: i kurde fajne teksty wylosowałam :p

1. Nie zostawaj z tyłu, zacznij żyć!!!
2. Pozytywne rozwiązanie problemów :cool1:

obydwa do mojej sytuacji życiowej pasują i oby coś się ruszyło :razz: :diabloti: kurde bo dzisiaj normalnie na gg myślałam, że wyjdę z siebie i przestanę wierzyć w cokolwiek :angryy: jeden sk******n 33 letni żonaty szukał skoku w bok, inny 19 letni szukał qrw. "dojrzałej partnerki", I TAK DALEJ!!! normalnie słabość mnie ogarnia

Posted

[quote name='malawaszka']S: aaaaaaa ratuj się kto może!!!! :shock: to fishbone!!!

:roflt:

[quote name='malawaszka']1. Nie zostawaj z tyłu, zacznij żyć!!!

Hehe :D Do mnie tez pasuje ;)

Posted

[quote name='malawaszka']wróciłam :eviltong: wosku nie lałam :eviltong: ale za to wylosowałam sobie dwa baloony z karteczkami :eviltong: i kurde fajne teksty wylosowałam :p

1. Nie zostawaj z tyłu, zacznij żyć!!!
2. Pozytywne rozwiązanie problemów :cool1:

obydwa do mojej sytuacji życiowej pasują i oby coś się ruszyło :razz: :diabloti: kurde bo dzisiaj normalnie na gg myślałam, że wyjdę z siebie i przestanę wierzyć w cokolwiek :angryy: jeden sk******n 33 letni żonaty szukał skoku w bok, inny 19 letni szukał qrw. "dojrzałej partnerki", I TAK DALEJ!!! normalnie słabość mnie ogarnia

Teksty super :thumbs:
Ale czemu takich zboczuchów na gg znajdujesz :hmmmm:
Chociaż moje 2 kumpele znalazły swoje połówki przez internet :razz: