Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']jesu no ja chyba zacznę tykać ten mniód :evil_lol: w sobotę mi trochę nawet smakował :evil_lol:

tylko koniecznie półtorak albo dwójniak.
wyższe numerki już nie są takie pyszne :p

Posted

A ja w niedziele wypiłam ( tak tak - ja niepijąca :crazyeye:) z kuzynką całą buteleczke nalewki z aronii :eviltong: Jejku jakie to było pyszne :crazyeye::multi::multi::multi: Szkoda tylko że było...

Posted

Pysia napisał(a):
A ja w niedziele wypiłam ( tak tak - ja niepijąca :crazyeye:) z kuzynką całą buteleczke nalewki z aronii :eviltong: Jejku jakie to było pyszne :crazyeye::multi::multi::multi: Szkoda tylko że było...

No tak, Pysia się znarowiła....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ciąg dalszy Pysiowego męczenia mi psa

jesu chyba nie chcesz dać mi buzi? :shock:

tam jest Bolo - jego se zawołaj :diabloti:

mamoooo :placz:

no to ja Ci przyprowadzę Bobka:evil_lol:

Bober! skończ już z tym lizusostwem :mad: zobacz - Jemu się nawet nie chce do ciebie kucnąć - ić do Pysi :evil_lol:

mmmhmmmmm kiedy mnie tu tak dobrze :loveu:

jjeszcze sekundkę.... :loveu:

i idę :p

O! A CO TU LEŻY??!! :mad:

hmmmm

wrrrrrrr odejdź! teraz ja tu jestem Królowcem :p

Zwariował ten mały! chyba skoczę po Szelmę :cool1:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Waszeczko - ubóstwiam Twoje komentarze :roflt:
Od razu człowiekowi humor poprawiają :multi:

Posted

AlKil napisał(a):
No tak, Pysia się znarowiła....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysia sie nie narowi :eviltong: Pysia jest spokojną dobrze ułozoną....Pysią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to wypiję wieczorkiem za Wasze zdrówko(wódeczkę z colą):drinka: :drink1: :drinking: Ale z malej szklaneczki - tak symbolicznie;)

Waszuniu, a jak Ci się podobają moje potworki wodne?:razz:

Posted

nie będę więcej piła kawy przy oglądaniu galerii waszki :shake: boooo!!! oplułam monitor :cool3:
[quote name='malawaszka']no i uwaaagaaa nadchodzeeee

caaała plaża mojaaaaa

przegonię wszystkie ptaszyska

aaaalbo nie...

cholera a to co? strażnik texasu?

stane szerzej na nogach to będę groźniej wyglądać :evil_lol:

phi! sika ze strachu przede mną

ależ słabizna a taaaka duża

no jezu no nie śmiejcie sie z niej! ona po prostu nie wytrzymała napięcia :cool1:

i ptaszyska

Brzydkie Kaczątko

banda łysego

Posted

[quote name='Maga100']tylko koniecznie półtorak albo dwójniak.
wyższe numerki już nie są takie pyszne :p

i ponoć drogie, ale nie wiem bo tylko tak słyszałam :cool1:

[quote name='Pysia']A ja w niedziele wypiłam ( tak tak - ja niepijąca :crazyeye:) z kuzynką całą buteleczke nalewki z aronii :eviltong: Jejku jakie to było pyszne :crazyeye::multi:Szkoda tylko że było...

[quote name='AlKil']No tak, Pysia się znarowiła....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Katerinas']Waszeczko - ubóstwiam Twoje komentarze :roflt:
Od razu człowiekowi humor poprawiają :multi:

[quote name='bigos']Ja też je lubię:p(patrz poniżej)

no to się cieszę strasznie :loveu:

[quote name='AnkaG']A ja tam lubię wódeczkę a piwa nie :eviltong:

no to

[quote name='Doginka']No to wypiję wieczorkiem za Wasze zdrówko(wódeczkę z colą):drinka: :drink1: :drinking: Ale z malej szklaneczki - tak symbolicznie;)

Waszuniu, a jak Ci się podobają moje potworki wodne?:razz:

TO JEST BOSKIE!!! CO TO?

[quote name='barbara.h']nie będę więcej piła kawy przy oglądaniu galerii waszki :shake: boooo!!! oplułam monitor :cool3:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Kati']Świetne fotki.
Malawaszka, często chodzicie na spacery nad Pogorię?

ostatnio nawet nawet się zdarzało, z Pysią to w weekend jak się uda zgadać, a sama na III czasem podjadę, żeby boorki pobiegały, chociaż teraz to nei wiem jak będzie bom wolna dopiero po 15 a wtedy to już cimno :-(

Posted

Ja wracam ok. 17 do domu. I moje biedne psiurki też mają mało spacerków. A na ogródek nie chcą wychodzić :mad:

Tylko jedzą i śpią. I wyglądają już jak beczki (ale tylko dwie bo Esta to je tyle ile należy).

Posted

nie no ja wychodzę z nimi - ale jak jest jasno to jestem z Oliwią i wychodzę z psami na trochę jak ona śpi, a potem jak ciemno to nawet im się nie chce ganiać - w sumie to teraz już bmy chyba chciała śnieg bo wtedy jakoś jaśniej :lol:

Posted

Czesc Weszka :multi:

malawaszka napisał(a):
w sumie to teraz już bym chyba chciała śnieg bo wtedy jakoś jaśniej :lol:

Ja tez - mamy fajny park kolo domu, ale ani jednej latarni w nim :shake: i nawet wlasnego psa nie widze :roll: a tym bardziej obcych ;)

Posted

Aaa jaki fajny glonojadek :cool3:

Kurcze ja to mam jakiś spaczony gust :eviltong: zawsze mi się podobają takie małe obrzydlistwa, które są tak brzydkie, że aż piękne :evil_lol: Jakbym miała akwarium to by same glonojady w nim pływały te ciemne i te albinoski :eviltong:

Posted

barbara.h napisał(a):
nie będę więcej piła kawy przy oglądaniu galerii waszki :shake: boooo!!! oplułam monitor :cool3:

Basiu, to Ty tego nie wiedziałaś, że spożywanie czegokolwiek przy oglądaniu tej galerii jest stanowczo zabronione???:crazyeye:
mało to oplutych monitorów w Polsce???

Posted

Nio, Waszka ma najlepszy dowcip na Dogomanii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
Ja jak sobie zażartowałam, że pies ma trzy łapy to dostałam OPR od Dogomaniaczki:-( :-( :-( :diabloti::diabloti::diabloti::oops: :oops: :oops: (i też plułam na monitor:diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) :razz: - żarcik)