Maga100 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']ja nie pijam alkoholu - tylko piwko :eviltong: i ja tak :p innego nie tykam, no chyba że miód dwójniak :drinking: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Maga100']i ja tak :p innego nie tykam, no chyba że miód dwójniak :drinking: jesu no ja chyba zacznę tykać ten mniód :evil_lol: w sobotę mi trochę nawet smakował :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']jesu no ja chyba zacznę tykać ten mniód :evil_lol: w sobotę mi trochę nawet smakował :evil_lol: tylko koniecznie półtorak albo dwójniak. wyższe numerki już nie są takie pyszne :p Quote
Pysia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 A ja w niedziele wypiłam ( tak tak - ja niepijąca :crazyeye:) z kuzynką całą buteleczke nalewki z aronii :eviltong: Jejku jakie to było pyszne :crazyeye::multi::multi::multi: Szkoda tylko że było... Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pysia napisał(a):A ja w niedziele wypiłam ( tak tak - ja niepijąca :crazyeye:) z kuzynką całą buteleczke nalewki z aronii :eviltong: Jejku jakie to było pyszne :crazyeye::multi::multi::multi: Szkoda tylko że było... No tak, Pysia się znarowiła....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katerinas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='malawaszka']ciąg dalszy Pysiowego męczenia mi psa jesu chyba nie chcesz dać mi buzi? :shock: tam jest Bolo - jego se zawołaj :diabloti: mamoooo :placz: no to ja Ci przyprowadzę Bobka:evil_lol: Bober! skończ już z tym lizusostwem :mad: zobacz - Jemu się nawet nie chce do ciebie kucnąć - ić do Pysi :evil_lol: mmmhmmmmm kiedy mnie tu tak dobrze :loveu: jjeszcze sekundkę.... :loveu: i idę :p O! A CO TU LEŻY??!! :mad: hmmmm wrrrrrrr odejdź! teraz ja tu jestem Królowcem :p Zwariował ten mały! chyba skoczę po Szelmę :cool1: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Waszeczko - ubóstwiam Twoje komentarze :roflt: Od razu człowiekowi humor poprawiają :multi: Quote
bigos Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ja też je lubię:p(patrz poniżej) cholera a to co? strażnik texasu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 AlKil napisał(a):No tak, Pysia się znarowiła....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia sie nie narowi :eviltong: Pysia jest spokojną dobrze ułozoną....Pysią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pysia napisał(a):Pysia sie nie narowi :eviltong: Pysia jest spokojną dobrze ułozoną....Pysią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mhmm...:siara: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 AlKil napisał(a):Mhmm...:siara: Dlaczego mi nie wierzysz :wallbash::wallbash::wallbash: Quote
AnkaG Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A ja tam lubię wódeczkę a piwa nie :eviltong: Quote
Doginka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 No to wypiję wieczorkiem za Wasze zdrówko(wódeczkę z colą):drinka: :drink1: :drinking: Ale z malej szklaneczki - tak symbolicznie;) Waszuniu, a jak Ci się podobają moje potworki wodne?:razz: Quote
barbara.h Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 nie będę więcej piła kawy przy oglądaniu galerii waszki :shake: boooo!!! oplułam monitor :cool3: [quote name='malawaszka']no i uwaaagaaa nadchodzeeee caaała plaża mojaaaaa przegonię wszystkie ptaszyska aaaalbo nie... cholera a to co? strażnik texasu? stane szerzej na nogach to będę groźniej wyglądać :evil_lol: phi! sika ze strachu przede mną ależ słabizna a taaaka duża no jezu no nie śmiejcie sie z niej! ona po prostu nie wytrzymała napięcia :cool1: i ptaszyska Brzydkie Kaczątko banda łysego Quote
Kati Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Świetne fotki. Malawaszka, często chodzicie na spacery nad Pogorię? Quote
malawaszka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Maga100']tylko koniecznie półtorak albo dwójniak. wyższe numerki już nie są takie pyszne :p i ponoć drogie, ale nie wiem bo tylko tak słyszałam :cool1: [quote name='Pysia']A ja w niedziele wypiłam ( tak tak - ja niepijąca :crazyeye:) z kuzynką całą buteleczke nalewki z aronii :eviltong: Jejku jakie to było pyszne :crazyeye::multi:Szkoda tylko że było... [quote name='AlKil']No tak, Pysia się znarowiła....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Katerinas']Waszeczko - ubóstwiam Twoje komentarze :roflt: Od razu człowiekowi humor poprawiają :multi: [quote name='bigos']Ja też je lubię:p(patrz poniżej) no to się cieszę strasznie :loveu: [quote name='AnkaG']A ja tam lubię wódeczkę a piwa nie :eviltong: no to [quote name='Doginka']No to wypiję wieczorkiem za Wasze zdrówko(wódeczkę z colą):drinka: :drink1: :drinking: Ale z malej szklaneczki - tak symbolicznie;) Waszuniu, a jak Ci się podobają moje potworki wodne?:razz: TO JEST BOSKIE!!! CO TO? [quote name='barbara.h']nie będę więcej piła kawy przy oglądaniu galerii waszki :shake: boooo!!! oplułam monitor :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kati']Świetne fotki. Malawaszka, często chodzicie na spacery nad Pogorię? ostatnio nawet nawet się zdarzało, z Pysią to w weekend jak się uda zgadać, a sama na III czasem podjadę, żeby boorki pobiegały, chociaż teraz to nei wiem jak będzie bom wolna dopiero po 15 a wtedy to już cimno :-( Quote
AnkaG Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ja wracam ok. 17 do domu. I moje biedne psiurki też mają mało spacerków. A na ogródek nie chcą wychodzić :mad: Tylko jedzą i śpią. I wyglądają już jak beczki (ale tylko dwie bo Esta to je tyle ile należy). Quote
malawaszka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 nie no ja wychodzę z nimi - ale jak jest jasno to jestem z Oliwią i wychodzę z psami na trochę jak ona śpi, a potem jak ciemno to nawet im się nie chce ganiać - w sumie to teraz już bmy chyba chciała śnieg bo wtedy jakoś jaśniej :lol: Quote
Vectra Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 cześć Monia :multi::multi: znwu sie obśmiałam :evil_lol::evil_lol: to jest fajne :cool3: co to ?? Quote
Doginka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 To jest glonojad albinos:eviltong: Ma ok.15 cm długości:lol: Quote
Paula Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Czesc Weszka :multi: malawaszka napisał(a):w sumie to teraz już bym chyba chciała śnieg bo wtedy jakoś jaśniej :lol: Ja tez - mamy fajny park kolo domu, ale ani jednej latarni w nim :shake: i nawet wlasnego psa nie widze :roll: a tym bardziej obcych ;) Quote
olcha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Aaa jaki fajny glonojadek :cool3: Kurcze ja to mam jakiś spaczony gust :eviltong: zawsze mi się podobają takie małe obrzydlistwa, które są tak brzydkie, że aż piękne :evil_lol: Jakbym miała akwarium to by same glonojady w nim pływały te ciemne i te albinoski :eviltong: Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 barbara.h napisał(a):nie będę więcej piła kawy przy oglądaniu galerii waszki :shake: boooo!!! oplułam monitor :cool3: Basiu, to Ty tego nie wiedziałaś, że spożywanie czegokolwiek przy oglądaniu tej galerii jest stanowczo zabronione???:crazyeye: mało to oplutych monitorów w Polsce??? Quote
Doginka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Nio, Waszka ma najlepszy dowcip na Dogomanii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Ja jak sobie zażartowałam, że pies ma trzy łapy to dostałam OPR od Dogomaniaczki:-( :-( :-( :diabloti::diabloti::diabloti::oops: :oops: :oops: (i też plułam na monitor:diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) :razz: - żarcik) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 czesc waszunia jak psiaczki?:buzi: glonojad zajefajny :evil_lol: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Malawaszka co u ciebie galeria tak zapluchana ???:crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts