Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']bo rozróżniam swoje psy :diabloti:

ja się pytam skad wiesz że poplynęłam :evil_lol: :drink1:

Dobra ja też mam dobry humor :evil_lol:

A to tak na wszelki wypadek, jak Ci sie ten humor zmieni

Posted

[quote name='PIKA']ja się pytam skad wiesz że poplynęłam :evil_lol: :drink1:

bo jest piątek :p

[quote name='PIKA']A to tak na wszelki wypadek, jak Ci sie ten humor zmieni

ojj jakie piękne :loveu: for me? czy w każdej galerii takie wkleisz bo nei wiem czy dziękować :evil_lol: :eviltong: no noo ale masz szczescie - bo wiesz -mam pms więc humorek siezmienia jak w kalejdoskopie :diabloti: :evil_lol:

Ceść luthien :-)

Posted

malawaszka napisał(a):
no jakże bym mogła nie :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka'] dzięki Kasiu :oops: i wogóle dziękuję Wam wszystkim - a jak je robię - no cóż - czekam na piękną słoneczną pogodę, fotograficzny nastrój i pędzimy z buraskami na łąki - one biegają a ja się czołgam po trawce i cykam foteczki :loveu: ale nie zawsze wychodzą takie fajne :shake: dzisiaj na przykład też robiłam, ale nie wychodziły mi :angryy: czegoś brakowało :niewiem: na dobre fotki musi być dobry dzień :lol: jak brak dobrego sprzętu :roll: No to swoją drogą musi komicznie wyglądać :lol: No ale efekt jest powalający. :multi:
Ja po prostu uwielbiam oglądać i robić zdjęcia zwierzętom.

Posted

Katerinas - ja też uwielbiam i jak tak się czołgam po tych łąkach to czuję się rewelacyjnie - tylko wtedy odpoczywam tak naprawdę i całkowicie :multi: :loveu:

Cześć Aga :eviltong: dzisiaj nie słuchałam :p

Posted

:evil_lol::evil_lol: a n ie może cio ktoś cyknąc fotki w momencie jak się czołgasz poo tych łąkach :razz: :evil_lol::evil_lol:
ciała bym to obaczyć :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a mnie toffasz Waszuniu :placz::placz::placz::placz: bo mnie nikt nie toffa :placz::placz::placz::crazyeye: córcia a MAMCIA , mnie już nie liczysz :cool3:

Ćliczne:loveu:

i wszystkie mgliste i pieskowe też

Posted

Waszko
Jak zwykle cudne zdjęcia. Cudne. :smile:

Zdradź... ileż metrów ma ta Twoja chałupka? Bo wygląda mi na dużą.
I czy braliście pod uwagę - kto to będzie sprzątał? :lol: :lol:
Ja mam 130 metrów i brak pani sprzątającej... i trzy psy... i czasami mam ochotę się rozdwoić :lol:

[quote name='malawaszka']

Posted

malawaszka napisał(a):

a tak było na wsi wczoraj o 7 rano :loveu:

ladnie bylo
ale co Ty na tej wsi spać ne mozęsz, ze o 7 rano foty cykasz? :crazyeye:

Posted

[quote name='olcha']

Ale poświęcenie dla nas :stupid: po dachach łazić

dla DoGoPrzyjaciółek wszystko :p

[quote name='Katerinas']Zdradź... ileż metrów ma ta Twoja chałupka? Bo wygląda mi na dużą.
I czy braliście pod uwagę - kto to będzie sprzątał? :lol: :lol:
Ja mam 130 metrów i brak pani sprzątającej... i trzy psy... i czasami mam ochotę się rozdwoić :lol:

chałupka ma sporo - nie pamiętam już ile :evil_lol: ale to dlatego, że to są dwa osobne domy/mieszkania połączone i jeszcze ok 35 metrowa pracownia - więc bryła domu jest duża - a każdy będzie sprzątał swoja część więc jakoś damy radę :lol: moja część ma zdaje się podobnie jak u Ciebie jakoś 140-150 metrów

[quote name='paula_z']
Cudne :loveu: uwielbiam kropelki na roslinkach :multi:

ale nie takie - jak robiłam te zdjęcia to mało się nie popłakałam mając przed oczami Gosieńkowe kropleki :placz:

[quote name='PIKA']ladnie bylo
ale co Ty na tej wsi spać ne mozęsz, ze o 7 rano foty cykasz? :crazyeye:

musiałam jechać na wichurke przed 7 więc jak już byłam i było tak pięknie to pocykałam, psy pobiegały a potem myk myk pod kołderkę :evil_lol:

[quote name='aga1215']rogacz?:crazyeye:

jeleń na rykowisku :evil_lol:

[quote name='Maga100']
a ja dzisiaj podpisałam umowę kredytowa, to wszystko DLA CIEBIE WASZKO :loveu:

wiem kochana moja wiem :multi: :loveu: