mmbbaj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Waszko strasznie się cieszę, że wyniki Bolutka takie fajne :multi:, a Lunetka wyzdrowieje! :lol: Ach jak miło czytać takie wieści!!! A sesyjka zdjęciowa cudna :loveu: Chciałam wkleić skopiowane zdjątko, które mi tak najbardziej przypadło, ale ani z myszy ani z klawiatury nie mogę :roll: Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 PIKA napisał(a):A Ty nadal obrazona? :razz: no pewnie :mad: ja to taka pamiętliwa jestem, że jak już się obrażam to na ament :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 malawaszka napisał(a):no pewnie :mad: ja to taka pamiętliwa jestem, że jak już się obrażam to na ament :evil_lol: no trudno :diabloti: bedziesz zalowac :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Gosiek napisał(a):a sesyjka - marzenie - cudne kolorki i fajnie uchhwyciłaś futrzaczki :loveu: dzięki :oops: :multi: mmbbaj napisał(a):A sesyjka zdjęciowa cudna :loveu: Chciałam wkleić skopiowane zdjątko, które mi tak najbardziej przypadło, ale ani z myszy ani z klawiatury nie mogę :roll: noo sa takie piękne że zabezpieczyłam przed kopiowaniem :crazyeye: :evil_lol: PIKA napisał(a):no trudno :diabloti: bedziesz zalowac :evil_lol: :obrazic: jeszcze szantażuje Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 a tam nie da sie skopiowac, ja skopiowałam :lol: spojrzenie pełne grozy :evil_lol: super waszunia ze bolek ma dobre wyniki, mowiłam ze bedzie dobrze :p Quote
Pysia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='malawaszka']Luneta nie chora :shake: u niej to mała dolegliwość ;) Wyniki Bola mam :mdleje: synus super reaguje na leczenie :sweetCyb: :Cool!: :iloveyou: mocznik 27 (26.09 było 61, norma 54) kreatynina 2,1 (było 2,1 norma 1,8 ) i wątrobowe ALAT 108 (26.09 - 209, norma 45) AspAT 42 (było 49, norma 35) fosfataza zasadowa 19!!! :multi: a było 1764 czyli odetkały się przewody żółciowe :multi: wysokość mocznika świadczy też o problemach wątrobowych - i dalej był długi wykład dlaczego ale zapomniałam z wrażenia :oops: kreatynina się trzyma więc sięcieszymy i wątróbka zdrowieje :multi: ahh no i dziękujemy za kciuki :-) i dokładam wykresiki HA!!!! A nie mówiłam ? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 wiedziałam :multi: wiedziałam :multi: :multi: :multi: sztucerki zdrowe:multi: :multi: :multi: [quote name='malawaszka'] Pan na włościach :loveu: Quote
beria Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 malawaszka napisał(a):Luneta nie chora :shake: u niej to mała dolegliwość ;) Wyniki Bola mam :mdleje: synus super reaguje na leczenie :sweetCyb: :Cool!: :iloveyou: Bardzo, bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Brawo Boluś :loveu: Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): mowiłam ze bedzie dobrze :p Pysia napisał(a):HA!!!! A nie mówiłam ? :multi: aga1215 napisał(a):wiedziałam :multi: wiedziałam :multi: :multi: :multi: sztucerki zdrowe:multi: :multi: :multi: jejjj jakie ja mam mądre DoGoPrzyjaciółki :loveu: :multi: wszystko wiedziały :multi: :evil_lol: beria napisał(a):Bardzo, bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Brawo Boluś :loveu: a jak ja się cieszę :loveu: :multi: co prawda nie można powiedzieć, że jest zdrowy, bateria leków nadal musi być, ale najważniejsze że działają i że się nie pogarsza :multi: i oby jak najdłużej tak było :modla: DoGoBranoc bo za 5 h 20 min wstaję :placz: :crazyeye: Quote
Alka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cześc ! Cieszymy sie ogromnie ,że wyniki Bolutkowe są dobre.:multi::multi::multi:Buziaczki i mizianko dla psiaków.:loveu: a to zdjęcie najbardziej mi się spodobało z cudownej sesyjki :loveu: piękne!:klacz: Quote
LAZY Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Wspaniałe wieści czytam od samego rana!!! Bardzo się ciesze:multi: Quote
nuuska Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Śliczne fotki i gratuluję wyników :) :klacz: A ja tylko jeszcze zapytam ile Boluś ma lat? Bo ta galeria taka strasznie duuuuuuuża a ja doszłam dopiero do jakiejś 50 strony, to jeszcze mi ponad 1000 zostało :roflt:I Bolusia oglądam od końca a na początku go nie było. Ale nadrobię, jakieś dwa miesiące będę czytać i przeczytam bo mi się strasznie te Twoje psiaki podobają! Quote
agabass Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: tylko zakochać się w tych mortadelkach kofanych Quote
Agga Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 NO widzisz waszka, az by się chciało rzec: A nie mówiłam. Quote
KaRa_ Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cudne to zdjęcie Bolusia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
barbara.h Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 piękna fotka :klacz::klacz::klacz::klacz: bardzo się cieszę że,leczenie działa i leki nie idą na marne :loveu::loveu::loveu: Quote
Katerinas Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 malawaszka Te Twoje zdęcia są naprawdę cudne :loveu: Jak Ty je robisz? :smile: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='nuuska']A ja tylko jeszcze zapytam ile Boluś ma lat? Bolo ma około 12 latek :loveu: no to jak się zawziłęłaś to Ci podpowiem, że jest z nami od 2 maja 2005 :razz: :loveu: [quote name='Agga']NO widzisz waszka, az by się chciało rzec: A nie mówiłam. hihih następna mądra moja DoGoPrzyjaciółka :loveu: :multi: [quote name='PIKA']gnijesz na wichurce? :razz: owszem gniłam cały dzionek, potem biegusiem, a właściewie pędem do domku, szybki prysznic i na spotkanko z moimi realnymi przyjaciółmi :lol: [quote name='barbara.h'] bardzo się cieszę że,leczenie działa i leki nie idą na marne :loveu::loveu::loveu: noo to bardzo podnosi na duchu jak widać efekty wysiłku :loveu: [quote name='Katerinas']malawaszka Te Twoje zdęcia są naprawdę cudne :loveu: Jak Ty je robisz? :smile: dzięki Kasiu :oops: i wogóle dziękuję Wam wszystkim - a jak je robię - no cóż - czekam na piękną słoneczną pogodę, fotograficzny nastrój i pędzimy z buraskami na łąki - one biegają a ja się czołgam po trawce i cykam foteczki :loveu: ale nie zawsze wychodzą takie fajne :shake: dzisiaj na przykład też robiłam, ale nie wychodziły mi :angryy: czegoś brakowało :niewiem: na dobre fotki musi być dobry dzień :lol: jak brak dobrego sprzętu :roll: mówiłam Wam już że WAS KOCHAM???? :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :pprzypełzałam u do was pełzająca waszko;) Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pprzypełzałam u do was pełzająca waszko;) mła nie pełza - mła się czołga :razz: :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='malawaszka'] ja się caly czas zastanawialam co mi Boluśna tej forcie przypomina i wiem juz ..... Żubra :lol: [quote name='malawaszka'] mówiłam Wam już że WAS KOCHAM???? :loveu: :multi: :multi: :multi: przepraszam czy mnie też? :razz: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='PIKA'] ja się caly czas zastanawialam co mi Boluśna tej forcie przypomina i wiem juz ..... Żubra :lol: no toś kurna popłynęła kochaniutka :diabloti: [quote name='PIKA']przepraszam czy mnie też? :razz: czy dalej chcesz odpowiedzi na to pytanie??? :diabloti: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='malawaszka']no toś kurna popłynęła kochaniutka :diabloti: a skąd wiesz ? :evil_lol: ale to i tak Żubr w trawie puszczy" :evil_lol: [quote name='malawaszka'] czy dalej chcesz odpowiedzi na to pytanie??? :diabloti: nooooo :eviltong: Quote
Recommended Posts