Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waszko strasznie się cieszę, że wyniki Bolutka takie fajne :multi:, a Lunetka wyzdrowieje! :lol: Ach jak miło czytać takie wieści!!!
A sesyjka zdjęciowa cudna :loveu: Chciałam wkleić skopiowane zdjątko, które mi tak najbardziej przypadło, ale ani z myszy ani z klawiatury nie mogę :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
no pewnie :mad: ja to taka pamiętliwa jestem, że jak już się obrażam to na ament :evil_lol:

no trudno :diabloti: bedziesz zalowac :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
a sesyjka - marzenie - cudne kolorki i fajnie uchhwyciłaś futrzaczki :loveu:

dzięki :oops: :multi:

mmbbaj napisał(a):
A sesyjka zdjęciowa cudna :loveu: Chciałam wkleić skopiowane zdjątko, które mi tak najbardziej przypadło, ale ani z myszy ani z klawiatury nie mogę :roll:

noo sa takie piękne że zabezpieczyłam przed kopiowaniem :crazyeye: :evil_lol:

PIKA napisał(a):
no trudno :diabloti: bedziesz zalowac :evil_lol:

:obrazic: jeszcze szantażuje

Posted

[quote name='malawaszka']Luneta nie chora :shake: u niej to mała dolegliwość ;)

Wyniki Bola mam :mdleje: synus super reaguje na leczenie :sweetCyb: :Cool!: :iloveyou:

mocznik 27 (26.09 było 61, norma 54)
kreatynina 2,1 (było 2,1 norma 1,8 )

i wątrobowe
ALAT 108 (26.09 - 209, norma 45)
AspAT 42 (było 49, norma 35)
fosfataza zasadowa 19!!! :multi: a było 1764 czyli odetkały się przewody żółciowe :multi:

wysokość mocznika świadczy też o problemach wątrobowych - i dalej był długi wykład dlaczego ale zapomniałam z wrażenia :oops: kreatynina się trzyma więc sięcieszymy i wątróbka zdrowieje :multi:

ahh no i dziękujemy za kciuki :-)

i dokładam wykresiki

HA!!!! A nie mówiłam ? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
Luneta nie chora :shake: u niej to mała dolegliwość ;)

Wyniki Bola mam :mdleje: synus super reaguje na leczenie :sweetCyb: :Cool!: :iloveyou:

Bardzo, bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Brawo Boluś :loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

mowiłam ze bedzie dobrze :p

Pysia napisał(a):
HA!!!! A nie mówiłam ? :multi:

aga1215 napisał(a):
wiedziałam :multi: wiedziałam :multi: :multi: :multi: sztucerki zdrowe:multi: :multi: :multi:

jejjj jakie ja mam mądre DoGoPrzyjaciółki :loveu: :multi: wszystko wiedziały :multi: :evil_lol:

beria napisał(a):
Bardzo, bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Brawo Boluś :loveu:

a jak ja się cieszę :loveu: :multi: co prawda nie można powiedzieć, że jest zdrowy, bateria leków nadal musi być, ale najważniejsze że działają i że się nie pogarsza :multi: i oby jak najdłużej tak było :modla:

DoGoBranoc bo za 5 h 20 min wstaję :placz: :crazyeye:

Posted

Cześc !
Cieszymy sie ogromnie ,że wyniki Bolutkowe są dobre.:multi::multi::multi:Buziaczki i mizianko dla psiaków.:loveu:

a to zdjęcie najbardziej mi się spodobało z cudownej sesyjki :loveu:

piękne!:klacz:

Posted

Śliczne fotki i gratuluję wyników :) :klacz: A ja tylko jeszcze zapytam ile Boluś ma lat? Bo ta galeria taka strasznie duuuuuuuża a ja doszłam dopiero do jakiejś 50 strony, to jeszcze mi ponad 1000 zostało :roflt:I Bolusia oglądam od końca a na początku go nie było. Ale nadrobię, jakieś dwa miesiące będę czytać i przeczytam bo mi się strasznie te Twoje psiaki podobają!

Posted

[quote name='nuuska']A ja tylko jeszcze zapytam ile Boluś ma lat?

Bolo ma około 12 latek :loveu: no to jak się zawziłęłaś to Ci podpowiem, że jest z nami od 2 maja 2005 :razz: :loveu:

[quote name='Agga']NO widzisz waszka, az by się chciało rzec: A nie mówiłam.

hihih następna mądra moja DoGoPrzyjaciółka :loveu: :multi:

[quote name='PIKA']gnijesz na wichurce? :razz:

owszem gniłam cały dzionek, potem biegusiem, a właściewie pędem do domku, szybki prysznic i na spotkanko z moimi realnymi przyjaciółmi :lol:

[quote name='barbara.h']
bardzo się cieszę że,leczenie działa i leki nie idą na marne :loveu::loveu::loveu:

noo to bardzo podnosi na duchu jak widać efekty wysiłku :loveu:

[quote name='Katerinas']malawaszka
Te Twoje zdęcia są naprawdę cudne :loveu:
Jak Ty je robisz? :smile:

dzięki Kasiu :oops: i wogóle dziękuję Wam wszystkim - a jak je robię - no cóż - czekam na piękną słoneczną pogodę, fotograficzny nastrój i pędzimy z buraskami na łąki - one biegają a ja się czołgam po trawce i cykam foteczki :loveu: ale nie zawsze wychodzą takie fajne :shake: dzisiaj na przykład też robiłam, ale nie wychodziły mi :angryy: czegoś brakowało :niewiem: na dobre fotki musi być dobry dzień :lol: jak brak dobrego sprzętu :roll:

mówiłam Wam już że WAS KOCHAM???? :loveu: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']

ja się caly czas zastanawialam co mi Boluśna tej forcie przypomina i wiem juz .....
Żubra :lol:

[quote name='malawaszka']

mówiłam Wam już że WAS KOCHAM???? :loveu: :multi: :multi: :multi:
przepraszam czy mnie też? :razz:

Posted

[quote name='PIKA']

ja się caly czas zastanawialam co mi Boluśna tej forcie przypomina i wiem juz .....
Żubra :lol:

no toś kurna popłynęła kochaniutka :diabloti:

[quote name='PIKA']przepraszam czy mnie też? :razz:

czy dalej chcesz odpowiedzi na to pytanie??? :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']no toś kurna popłynęła kochaniutka :diabloti:

a skąd wiesz ? :evil_lol:
ale to i tak Żubr w trawie puszczy" :evil_lol:

[quote name='malawaszka'] czy dalej chcesz odpowiedzi na to pytanie??? :diabloti:

nooooo :eviltong: