Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ojej ale się baaardzo cieszę że Wam się podobują :loveu: :multi:

to dwa ostatnie :lol:

dłuuugo jeszczeee?? :roll:

zapatrzę się jakiś punkcik to może mi szybciej minie :shake:

Podobają się i to jak!!!:loveu:
A na tej drugiej fotce Lunka ma minę pt."Jeszcze sekunda i zabiję Ciebie, a potem jego!":evil_lol: ;)

A efekt z zaczernionym tłem wyszedł super, jakby leżały w smudze światła. Ja się nabrałam.:lol:

Posted

cześć Monisiu

a wiesz ze mi sie strasznie podobają zdjecia z Fujików?
Chciałam nawet kupić Fijika zamiast mojego Panaska ale maż powiedział ze takim kurduplem nie będzie zdjec robił :diabloti:

Posted

AśkaK napisał(a):
A efekt z zaczernionym tłem wyszedł super, jakby leżały w smudze światła. Ja się nabrałam.:lol:

hahah one leżały w smudze światła, tylko w tle beła jakaś stara szafka z dziadostwem więc efekt zerowy :shake:

Gosiek napisał(a):
a wiesz ze mi sie strasznie podobają zdjecia z Fujików?
Chciałam nawet kupić Fijika zamiast mojego Panaska ale maż powiedział ze takim kurduplem nie będzie zdjec robił :diabloti:

Gosiu a jakiego Fujika chciałaś? bo jak kiedyś będę miała pieniądze :roflt: czyli nieprędko to chciałabym właśnie albo Panaska FZ 30 albo Fuji S 9500 - no i tu nie potrafię wybrać :shake: :placz:

Alka napisał(a):
piękne !:loveu:

wszystkie z tej serii rewelacyjne :klacz:

Dzięki :oops: :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
dłuuugo jeszczeee?? :roll:

zapatrzę się jakiś punkcik to może mi szybciej minie :shake:

Luna jest przekomiczna :lol: :lol: :lol:
Waszko, super są te przeróbki :loveu:

Posted

weź Panaska.... masa ludzi jest z nich zadowolona... no i wyglądają faktycznie bardziej profesjonalnie... hihi przynajmniej tak napierwszy rzut oka ;)

jak kupowałam Panasia to i Fuji był wtedy świeżutki na rynku... chciałam s5500

Posted

Gosiek napisał(a):
weź Panaska.... masa ludzi jest z nich zadowolona... no i wyglądają faktycznie bardziej profesjonalnie... hihi przynajmniej tak napierwszy rzut oka ;)

jak kupowałam Panasia to i Fuji był wtedy świeżutki na rynku... chciałam s5500

Panasie nie są złe ale strasznie śnieżą. Wiem bo wyprobowałam;)
A fotki naprawde są rewelacyjne:lol: Mówię szczerze i nie nabijam się;)

Posted

Gosiu Bajankowa (i tu buźka zawstydzona le jej nie ma ) gdzie tam nam do konkursów (i znowu zawstydzona nieobecna buźka)

Pysia już nie zapijam :p wróciłam :-) jedziesz w niedzielke do Rybolka?? Ojciec Dyrektor jest KOCHANY i pożycza nam furkee :multi: i jedziemy z Zuzką :multi: będzie fajosko chodź z nami :-)

Beria - pozory mylą :lol: dobrze że nie słychać mojego gadania na fotach hihihih

Posted

:pno to sie będziemy namierzać w rybolku / będziemy w okolicach ringów ASTowych i bulkowych i staffikowych czyli na Campingu no i łapię boxie i bedzie Carr z Maleństwem wiec nas zobaczysz ......chyba ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wiem kiedy niufy wystawiane są :( Nie wiem czy pojade...W ogole dzisiaj nic nie wiem ....Powinnam sprzątac ale głupieje wiec przyszłam do kompa
:lol:Pysiu na bank wystawiane sa w niedzielę ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pno to sie będziemy namierzać w rybolku / będziemy w okolicach ringów ASTowych i bulkowych i staffikowych czyli na Campingu no i łapię boxie i bedzie Carr z Maleństwem wiec nas zobaczysz ......chyba ;)

no mam nadzieję, że spoko się znajdziemy

Posted

malawaszka napisał(a):

i załamka

Hehe rozwaliły mnie te zdjęcia! Jakie fajne mordki :loveu:
No i jestem pełna podziwu dla modeli ;) Mojemu Nudlowi to można co najwyżej zrobić zdjęcie ogonka, bo na widok aparatu się ostatnio wypina. ;)