AśkaK Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 malawaszka napisał(a):ojej ale się baaardzo cieszę że Wam się podobują :loveu: :multi: to dwa ostatnie :lol: dłuuugo jeszczeee?? :roll: zapatrzę się jakiś punkcik to może mi szybciej minie :shake: Podobają się i to jak!!!:loveu: A na tej drugiej fotce Lunka ma minę pt."Jeszcze sekunda i zabiję Ciebie, a potem jego!":evil_lol: ;) A efekt z zaczernionym tłem wyszedł super, jakby leżały w smudze światła. Ja się nabrałam.:lol: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 cześć Monisiu a wiesz ze mi sie strasznie podobają zdjecia z Fujików? Chciałam nawet kupić Fijika zamiast mojego Panaska ale maż powiedział ze takim kurduplem nie będzie zdjec robił :diabloti: Quote
Alka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Vectra napisał(a):cudne to i jaka zgoda piękne !:loveu: wszystkie z tej serii rewelacyjne :klacz: Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 AśkaK napisał(a):A efekt z zaczernionym tłem wyszedł super, jakby leżały w smudze światła. Ja się nabrałam.:lol: hahah one leżały w smudze światła, tylko w tle beła jakaś stara szafka z dziadostwem więc efekt zerowy :shake: Gosiek napisał(a):a wiesz ze mi sie strasznie podobają zdjecia z Fujików? Chciałam nawet kupić Fijika zamiast mojego Panaska ale maż powiedział ze takim kurduplem nie będzie zdjec robił :diabloti: Gosiu a jakiego Fujika chciałaś? bo jak kiedyś będę miała pieniądze :roflt: czyli nieprędko to chciałabym właśnie albo Panaska FZ 30 albo Fuji S 9500 - no i tu nie potrafię wybrać :shake: :placz: Alka napisał(a):piękne !:loveu: wszystkie z tej serii rewelacyjne :klacz: Dzięki :oops: :multi: Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Cześć :p Jak tam plany na niedzielę?? Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Cześć :p Jak tam plany na niedzielę?? no generalnie to jedziemy, tylko jeszcze nie wiem co z burkami zrobie :shake: cze Vectra :razz: Quote
asher Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 malawaszka napisał(a):dłuuugo jeszczeee?? :roll: zapatrzę się jakiś punkcik to może mi szybciej minie :shake: Luna jest przekomiczna :lol: :lol: :lol: Waszko, super są te przeróbki :loveu: Quote
Paula Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 malawaszka napisał(a):bo jak kiedyś będę miała pieniądze :roflt: I z czego sie brechtasz :stupid: Uwierz w siebie :diabloti: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 weź Panaska.... masa ludzi jest z nich zadowolona... no i wyglądają faktycznie bardziej profesjonalnie... hihi przynajmniej tak napierwszy rzut oka ;) jak kupowałam Panasia to i Fuji był wtedy świeżutki na rynku... chciałam s5500 Quote
Doginka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a):weź Panaska.... masa ludzi jest z nich zadowolona... no i wyglądają faktycznie bardziej profesjonalnie... hihi przynajmniej tak napierwszy rzut oka ;) jak kupowałam Panasia to i Fuji był wtedy świeżutki na rynku... chciałam s5500 Panasie nie są złe ale strasznie śnieżą. Wiem bo wyprobowałam;) A fotki naprawde są rewelacyjne:lol: Mówię szczerze i nie nabijam się;) Quote
Pysia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Czy nadal się zapijasz czy już sobie darowałaś ? :diabloti: Quote
beria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 malawaszka napisał(a): Oooo :crazyeye: Jak zgodnie leżą razem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Waszeczko zakochałam się w tym zdjęciu :loveu: Właśnie zgłosiłam je na konkurs zdjęcie września! :sweetCyb: Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Gosiu Bajankowa (i tu buźka zawstydzona le jej nie ma ) gdzie tam nam do konkursów (i znowu zawstydzona nieobecna buźka) Pysia już nie zapijam :p wróciłam :-) jedziesz w niedzielke do Rybolka?? Ojciec Dyrektor jest KOCHANY i pożycza nam furkee :multi: i jedziemy z Zuzką :multi: będzie fajosko chodź z nami :-) Beria - pozory mylą :lol: dobrze że nie słychać mojego gadania na fotach hihihih Quote
Paula Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 malawaszka napisał(a):i tu buźka zawstydzona le jej nie ma i znowu zawstydzona nieobecna buźka Hahahaha ( i tu buzka placzaca i turlajaca sie ze smiechu) Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 :pno to sie będziemy namierzać w rybolku / będziemy w okolicach ringów ASTowych i bulkowych i staffikowych czyli na Campingu no i łapię boxie i bedzie Carr z Maleństwem wiec nas zobaczysz ......chyba ;) Quote
Pysia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Nie wiem kiedy niufy wystawiane są :( Nie wiem czy pojade...W ogole dzisiaj nic nie wiem ....Powinnam sprzątac ale głupieje wiec przyszłam do kompa Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiem kiedy niufy wystawiane są :( Nie wiem czy pojade...W ogole dzisiaj nic nie wiem ....Powinnam sprzątac ale głupieje wiec przyszłam do kompa:lol:Pysiu na bank wystawiane sa w niedzielę ;) Quote
malawaszka Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pno to sie będziemy namierzać w rybolku / będziemy w okolicach ringów ASTowych i bulkowych i staffikowych czyli na Campingu no i łapię boxie i bedzie Carr z Maleństwem wiec nas zobaczysz ......chyba ;) no mam nadzieję, że spoko się znajdziemy Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 malawaszka napisał(a):no mam nadzieję, że spoko się znajdziemy jak nie to stanę na srodku basenu i będe wołać ;) Quote
Pysia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jak sie zaraz za sprzątanie nie wezme to nigdzie jutro nie pojade :cool1: A mam taką niechec ....Na sprzątanie oczywista :diabloti: Quote
nuuska Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 malawaszka napisał(a): i załamka Hehe rozwaliły mnie te zdjęcia! Jakie fajne mordki :loveu: No i jestem pełna podziwu dla modeli ;) Mojemu Nudlowi to można co najwyżej zrobić zdjęcie ogonka, bo na widok aparatu się ostatnio wypina. ;) Quote
PIKA Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jak nie to stanę na srodku basenu i będe wołać ;) weź kolo ratunkowe to nie będziesz musiala wołac Quote
Pysia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Weszka jesteś? Czy na wichurce nocujesz z pająkami? :diabloti: Quote
Recommended Posts