Vectra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 asher napisał(a):A co? Piesy dawno nic nie zeżarły? :evil_lol: no ze trzy godziny jest spokój :evil_lol::evil_lol: jakoś tak nudnawo ;) Quote
malawaszka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 asher napisał(a):A co? Piesy dawno nic nie zeżarły? :evil_lol: hahaha Vectra tylko nagraj na video - popatrzymy jaki mocny ten materiał :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='malawaszka']tu są ................. Dzięki :loveu: :loveu: :loveu: może takie kupie :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kup, kup :cool3: U mnie już tydzień wytrzymało :multi: Ale Gerda nie w formie :razz: Ostatnie z tegorocznej wystawy w Katowicach po dwukrotnym szyciu, przeminęło z wiatrem :p Quote
Vectra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: moje pieski nie niszczą posłanek :eviltong: ha ha ha ha zbyt często :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Vectra']Dzięki :loveu: :loveu: :loveu: może takie kupie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo nie wiem czy to aby na pewno takie mocne jak mówią :lol: Quote
asher Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Vectra']Dzięki :loveu: :loveu: :loveu: może takie kupie :evil_lol: :evil_lol: Kup, kup, będzie im łatwiej, no bo Lalka ma już chyba doświadczenie? :lol: A może to nie była Lalka? Który zwierz wam auto zdemolował? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 asher napisał(a):Kup, kup, będzie im łatwiej, no bo Lalka ma już chyba doświadczenie? :lol: A może to nie była Lalka? Który zwierz wam auto zdemolował? :hmmmm: :evil_lol: które auto :razz::razz: poloneza zjadł kano -zgryzł kierownice i lewarek nadjadł siedzenie (jednorazowy wybryk) daihatsu , toyote i opla zjadła lalka i doszczętnie porysowała :angryy: forda szczepan wyrwała całą instalacje bo to bus i siedziała na pace, nagle podczas jazdy straciliśmy światła , przestało radio grać :siara:była ciemna noc :p:p:p Tak nadal lubie moje psy :diabloti: Quote
beria Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: noo nie wiem czy to aby na pewno takie mocne jak mówią :lol: Szczerze wierzę, że są takie mocne :cool3: Kupowanie nowych leżanek dla psa 2 razy do roku, jest odrobinę denerwujące :mad: Moja suka próbuje zakopywać swoje skarby w łóżkach, drąc przy tym pokrycie lub naszą pościel :mad: W tym chowa pod poduchą :p Quote
Doginka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='malawaszka'] :multi: Do twarzy mu w tym wyrku, pasuje do Bolusiowej karnacji:diabloti: :p Quote
malawaszka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 ojj do twarzy do twarzy :multi: słodko śpi i widać, że mu wygodnie :loveu: tylko przez te problemy nerkowe popuszcza w nocy i legowisko musi być przykryte kocykiem bo łatwiej zmienić niż prać legowisko codziennie - a Bolo zawzięcie skopuje kocyk :mad: Quote
AśkaK Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='malawaszka'] trzech muszkieterów Ja to nic nie napiszę tylko :loveu: :loveu: :loveu: :lol: :-D I dalej uciekam do nadrabiania.;) A jednak coś napiszę - jak patrzę na Oliwkę, to coś we mnie krzyczy: JA CHCĘ MIEĆ DZIDZIĘ!!!!!:loveu: :iloveyou: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='AśkaK']A jednak coś napiszę - jak patrzę na Oliwkę, to coś we mnie krzyczy: JA CHCĘ MIEĆ DZIDZIĘ!!!!!:loveu: :iloveyou: zaraźliwa to choroba :lol: całe szczęście że mam ją na codzień w domu bo i we mnie by krzyczało Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='malawaszka']zaraźliwa to choroba :lol: całe szczęście że mam ją na codzień w domu bo i we mnie by krzyczało hahahahahha jak patrze na dzieci to we mnie wewnętrzny głos krzyczy "nigdy ,ale to nigdy żadnych dzieci" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='malawaszka']ehhh byłam z Bolem u weta - pobraliśmy krew do bad. kontrolnych i wczoraj pisałam u Berii o bolesności w klacie u Bola - wetka go wymacała i wyszło, że boli go wątroba :-( biedaczek mój :placz: Biedny Bolutek :glaszcze: Wymiziaj dziadunia :loveu: A tej co :hmmmm: :evil_lol: Fajne poslanko, slodko Bolo wyglada :loveu: [quote name='PIKA']Hough Monika :evil_lol: Hahaha :D Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='paula_z']A tej co :hmmmm: :evil_lol: chyba chciała coś powiedzieć, po czym uznała że to i tak nie ma sensu :evil_lol: Bolo wymiziany zostanie jutro bo słodko śpi i nie chcę go budzić :cool1: Quote
Gosiek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 cześć Monisiu to i ode mnie od razu wymiziaj Bolutka - biedulek z niego straszny :shake: współczuję nerwówy i trzymam kciuki za porządną poprawę zdróweczka :kciuki: Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Bardzo mi przykro z powodu tej bolesności wątroby...mam nadzieje, że szybko nadejdzie poprawa. :buzi: Quote
Alka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 witajcie!:multi: Kolejne mizianko dla Bolutka :loveu:, fajnie mu w nowym legowisku :loveu: Buziaczki dla Oliwki coby z nóżką było ok. pozdrowionka dla Was wszystkich! Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :evil_lol:no proszę ..ta też jęzora wywala Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 ceść Gosia, Paulina, Ala i Ala :lol: :loveu: Bolo wymiziany i nieszczęśliwy bo musi czekać aż karma mu się namoczy :shake: dzisiaj dogo też jest błeeee :angryy: mała zrzędliwa baba :lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Witaj Waszuniu :loveu::loveu::loveu: Wiesz co ja zalewam karme dla Kano wrzątkiem moment się namacza ;) Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 noo ja też wrzątkiem, bo przecież zimną wodą to by sie do jutra namaczało :shake: ale i tak to chwile trwa - z 15 minut sie musi moczyć pod przykryciem i potem jeszcze wystygnąć :roll: i wchłonąć ipakityne Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Może też zalezy od karmy długość namaczania. Ja zalewam , 3-4 minuty czekam i jest gotowe ;) Kano musi dostawać namaczane bo nie ma czasu na takie pierdoły jak gryzienie karmy tylko łyka :angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Bolo też własnie dlatego :angryy: nałyka sie a potem zaraz biegunka :mad: Quote
Recommended Posts